corect , am aflat ulterior , si am primit si raspunsul .roti scrie:Adi Zarguzon iti poate raspunde la aceasta intrebare , e atributia lui .
oricum mersi

Moderator: gor965
corect , am aflat ulterior , si am primit si raspunsul .roti scrie:Adi Zarguzon iti poate raspunde la aceasta intrebare , e atributia lui .
Eu cred ca o echipa care vine incompleta sau pleaca partenerul in primul minut nu este o echipa legata si nu are ce cauta la un Campionat Mondial.Dan Mitranescu scrie:Si care este diferenta intre o echipa in care un concurent pleaca in primul minut si o echipa la care un concurent nu vine de la inceput. Eu cred ca nu este nici o diferenta si este decat o simpla interpretare de moment a regulamentului in a carei plasa pot cadea multe echipe de-a lungul turneului.gabi scrie:asta e... bine punctat...pina acum s-a gresit s-au nu s-a bagat de seama. dar de la Lates incolo, voi depune contestatie de pentru fiecare echipa care nu este formata la start din 2 pescari.
Si ca sa intram in amanuntele interpretarii frazei respective din regulament :
La ce se refera "plecarea" unui concurent ? Se specifica de unde sa plece si din ce faza a turneului ?
Ideea este ca odata plecat nu mai are voie sa se intoarca in concurs (din motive intemeiate : aprovizionarea cu cele necesare) in nici un caz nu se refera la faptul ca pleaca mai devreme sau mai tarziu ...sau nu vine deloc.
Trebuie sa va ganditi ca se pot elimina echipe cu potential extrem de stupid ...
Nu am nici un interes cand port aceasta discutie si nu vreau sa pierd in relatia cu cei care sustin aceasta idee , dar asta este parerea mea si consider ca este bine sa o spun...
valentin dumitru scrie:Pana acum, eu si partenerul meu avem peste 20 de concursuri la activ si nu am lipsit la nici unul, nici eu, nici el. Anul trecut sau acum 2 ani, i-a murit Mama lu' Frank Lampard si a doua sau a treia zi a jucat un meci de Uefa Champions League si a si marcat, asa ca.........echipele care participa si vor sa se califice trebui sa faca niste compromisuri. Eu iti garantez ca cele 4 echipe care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial or sa fie niste echipe care au multe concursuri impreuna la activ. Mai greu de crezut ca se vor califica echipe care s-au format anul asta. In alta ordine de idei tu esti calificat intre cei 30 ???
Felicitari !!!Doru Ionica scrie:Da sunt calificat. Exista totusi cateva cazuri de forta majora (cu adevarat) .Spune-mi te rog ce-ai face . Multumesc.