Nu contest anumite calitati ale sculelor donului Mitranescu. Contest calitatea lui si a voastra de oameni. Eu am spus ce am avut de spus. Restul aberatiilor si rah@turiloc cu care aruncati in mine, desi nu ma cunoasteti (nici nu vreau dar ma intreb cum va permiteti), nu ma intereseaza.cornelserbu scrie:daaaa, iti trebuie un curaj nebun...tu esti deja in colimator...![]()
![]()
Revenind la subiect,td 6000 versus shimano navy, prefer oricand shimano chiar daca nu se ai fabrica modelul. Nu, nu am nici un produs Senzor, probabil ca isi merita banii, n-am afirmat ca nu. Cititi cu atentie ce am afirmat, inainte sa disutam inutil, dar totodata nu am vazut ca firma Senzor sa isi faca un marketing atat de agresiv.
Imi pare rau pentru domnul Cornel dar si-a cautat-o. El a inceput, poti sa citesti mai devreme. Puteam sa jur ca....ori e mai tanar, ori cei 60 de ani i-a trait degeaba.
Restul Gabi1, ionutz27 si altii fac figuratie. M-ati cautat pe google, n-ati gasit nimic rau de mine si plangeti? Eh...probabil ati uitat dar asa arata un om normal. Apropos nu trebuie sa apar undeva ca sa am o parere pentru ca ce am invatat in viata asta, am invatat pentru mine, nu sa apar pe Google.
Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate. Da...poate "Mitranist" este termenul corect si definitoriu pentru majoritatea celor care au postat aici. Da, poate ca de-aia ne uraste toata lumea in lume.
Din puntul meu de vedere, discutia nu mai are rost. Puteti sa faceti ce vreti cu ea. Voi aveti dreptate, eu am gesit!