Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Marius Vintila
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Marius Vintila »

cornelserbu scrie:daaaa, iti trebuie un curaj nebun...tu esti deja in colimator... :lol: :lol: :lol:
Nu contest anumite calitati ale sculelor donului Mitranescu. Contest calitatea lui si a voastra de oameni. Eu am spus ce am avut de spus. Restul aberatiilor si rah@turiloc cu care aruncati in mine, desi nu ma cunoasteti (nici nu vreau dar ma intreb cum va permiteti), nu ma intereseaza.
Revenind la subiect,td 6000 versus shimano navy, prefer oricand shimano chiar daca nu se ai fabrica modelul. Nu, nu am nici un produs Senzor, probabil ca isi merita banii, n-am afirmat ca nu. Cititi cu atentie ce am afirmat, inainte sa disutam inutil, dar totodata nu am vazut ca firma Senzor sa isi faca un marketing atat de agresiv.
Imi pare rau pentru domnul Cornel dar si-a cautat-o. El a inceput, poti sa citesti mai devreme. Puteam sa jur ca....ori e mai tanar, ori cei 60 de ani i-a trait degeaba.
Restul Gabi1, ionutz27 si altii fac figuratie. M-ati cautat pe google, n-ati gasit nimic rau de mine si plangeti? Eh...probabil ati uitat dar asa arata un om normal. Apropos nu trebuie sa apar undeva ca sa am o parere pentru ca ce am invatat in viata asta, am invatat pentru mine, nu sa apar pe Google.
Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate. Da...poate "Mitranist" este termenul corect si definitoriu pentru majoritatea celor care au postat aici. Da, poate ca de-aia ne uraste toata lumea in lume.
Din puntul meu de vedere, discutia nu mai are rost. Puteti sa faceti ce vreti cu ea. Voi aveti dreptate, eu am gesit!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Marius Vintila,
Reciteste textul de mai sus, esti beat? sau semidoct? :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

gabi1 scrie:Marius Vintila,
Am vorbit la general...da' n-am cu cine! Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule :))...imi racesc gura de pomana!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Marius Vintila scrie:
gabi1 scrie:Marius Vintila,
Am vorbit la general...da' n-am cu cine! Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule :))...imi racesc gura de pomana!
Am inteles, "in general" include si Lb. Romana?? :D
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Marius esti penibil. Eu iti demonstrez stiintific. Ia citeste aici:
Marius Vintila scrie:
Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate
dupa care iata ce-ti bese mintea:
Marius Vintila scrie: Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule
ce faceai, te descriai pe tine si incercai sa atribui altora "calitatile" tale?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Prin felul in care ati postat aici si felul in care v-ati dat in petic, dovedeste parvenitismul si lipsa de eleganta, aroganta inutila si sfidarea, slaba calitate a oamenilor si lipsa lor de personalitate.
Repet, din betie te mai trezesti, aici e caz clar de altceva!

Cat de "inteligent" sa fii sa postezi colectia asta de sofisme, aberatii si autocontradictii? Uite cam atat de. Parvenitism zici? I'auzi Osiris, cum te caracterizeaza amicul tau! :D :D
Pune-ti mana si munciti sa aveti bani de scule
:lol: :lol: :lol:

Nepunand la socoteala violul gramaticii, fraza te caracterizeaza complet! 'Ceai ceva despre "parvenistism"? :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:I'auzi Osiris, cum te caracterizeaza amicul tau! :D :D
Nu mai e prieten cu Osiris...Marusica are un nou prieten din Mali si Osiris din Botswana... :lol: :lol:

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Vedeti ca Dl. Osiris odihneste lansete de sute de euroi pe rod-pod-ul de 1000 de euroi, deci nu il ataca Dl Vintilia.
Dl Vintila doar ia pulsul mulinetelor high-end urmand sa se decida daca se merita investitia sau nu.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

carbocalm scrie:Vedeti ca Dl. Osiris odihneste lansete de sute de euroi pe rod-pod-ul de 1000 de euroi, deci nu il ataca Dl Vintilia.
Dl Vintila doar ia pulsul mulinetelor high-end urmand sa se decida daca se merita investitia sau nu.
O discutie aplicata despre swingeri ii poate reconcilia. :wink:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:
carbocalm scrie:Vedeti ca Dl. Osiris odihneste lansete de sute de euroi pe rod-pod-ul de 1000 de euroi, deci nu il ataca Dl Vintilia.
O discutie aplicata despre swingeri ii poate reconcilia. :wink:

Da, de genul, dupa al 3-lea schimb, aprinde unul lumina in toiul "actiunii" si zice suparat fleasca: ba, hai sa ne organizam, ca eu e 3-a oara cand iau m...e! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”