SENIOR TROPHY-polemica

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
silviu_florescu
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-polemica

Mesaj de silviu_florescu »

Val Pangica jr scrie:
silviu_florescu scrie:
Din partea mea nu a fost draga Silviule nici o neregula . Eu eram inscris oficial in concurs , chiar daca am stat numai 24 ore pe balta , din motive de criza de rinichi .
Val, contraargumentul tau nu pare deloc solid (erai acolo cand s-a intamplat), dar poate ca ai si tu dreptate.. Nu scrie in niciun regulament ca un concurent de la alta echipa nu are voie sa vina sa arunce lansetele altei echipe :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pai pe tine, CA DE OBICEI, te intereseaza numai ce te afecteaza in mod direct. in aceeasi situatie sunt 99% din persoanele care bantuie prin fenomenul asta. tocmai asta e problema.
am vrut sa sterg postarea dupa ce am vorbit la telefon, dar n-am mai putut...reconsider abaterea de la regulament ca nefiind atat de grava :D

oricum, raspunsul pe care mi l-ai dat cred ca e pripit, sau negandit deloc...

pai daca 99% bantuie prin fenomen si probabil tu faci parte din singurul procent care nu "bintuie", ci face...dracu stie ce???...atunci, fiind maxim 200 de pescari de competitie, ia-te de mana cu celalalt 1% si lasati-ne sa batuim in voie...am dreptate ???

daca ti-am raspuns doar atat, sa sti ca nu te consider mai altruist decat mine :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Serbu

"conjunctura" speciala a acelui concurs , a facut ca Silviu sa arunce de 2 ori lanseta in standul nostru . Putea arunca de fapt oricine pentru ca nimeni nu era implicat in nici o lupta pentru vreun premiu , era ultima seara si stateam de vorba , Rosioru , Oana , Vladeanu , Cotelici si eu , in standul nostru . Era o situatie speciala , de bune intentii dupa multe "razboaie de net" , pe care cred ca Andrei ti-a explicat-o telefonic si nu are rost sa o explic eu aici . Imi aduc aminte ca ai trecut si tu atunci prin standul nostru . ( sper sa nu gresesc ) . Mai era o chestie si cu lansete de test , cu care Andrei pescuia si Silviu a vrut sa vada cum merg , samd .

Ma mir de lipsa de prezenta de spirit a lui Silviu , sa pomeneasca despre chestia asta , care de fapt nu a avut nici un fel de relevanta , din moment ce Dan Cotelici nu a pomenit niciodata despre ea si in ciuda atitor "dialoguri" cu noi , a inteles ca nu poate mentiona ca un lucru serios , o chestie de tot rahatul , intr-o conjuctura speciala . Mie mi se pare un gest de prost gust .
Am devenit brusc si la concursurile particulare , dintre prieteni , mai catolici decit Papa si ne aducem aminte acum de niste cacaturi de acum 2-3 ani . Pai cite ar fii de spus .... si de cite ori ne-am simtit bine cu totii pe balta , ca niste prieteni veniti sa se intreaca la pescuit , daca am scrie fiecare dintre noi cite ceva , am umple serverul . :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

silviu_florescu scrie: Nu stiu cum poti spune TU ca vrei sa faci curatenie in pescuit, TU care ai incalcat regulamente de atatea ori.
Cum te poti erija TU in functia de judecator?.
nu vreau sa judec pe nimeni. vreau sa nu se pronunte despre corectitudine oameni care fura imbracati in treniningul echipei nationale, la o deplasare pe banii lotului national.
eu nu am furat niciodata, chiar daca am mai incalcat regulamentele.
silviu_florescu scrie: Nu vrei sa terminam cu "prostiile" astea? Vad ca nu ajungem la niciun rezultat. Nu fac decat sa amuze publicul.
ok, sa terminam. continua sa postezi la vanzari-cumparari, la fel ca inainte. spor la treaba.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

valerica,
nu e vorba de caterinci la concursurile particulare. s-a furat mult pe la concursuri in ultimii ani, s-au falsificat foi de concurs, etc iar unii dintre hoti acum posteaza de zor pe aici. dau lectii de moraliatate.
The One Team

dinu

Mesaj de dinu »

Cea mai tare stire pe care am auzit-o pana acuma este ca VLADEANU STIE CA SAU FALSIFICAT FOI DE CONCURS. grav Andrei, spune numele si prenumele celui care a facut asta. vorba sacalului pangicule nu mai spui nimic acuma????????? pe la spining nu se intampla asa ceva.Mare rusine la crapisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eu cred ca stiu cine este capul rautatiilor in carpfishingul romanesc..asa ca

Spune mos cu barba sura
Spune caii cand se fura...
..................................
Ca tu esti tatal cailor
si mama carlanilor.. :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

o sa razi dar se fura si la spinning :wink: :evil: si inca gros :evil:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:valerica,
nu e vorba de caterinci la concursurile particulare. s-a furat mult pe la concursuri in ultimii ani, s-au falsificat foi de concurs, etc iar unii dintre hoti acum posteaza de zor pe aici. dau lectii de moraliatate.
Pai si te intreb eu pe tine Andrei , mai merita atita zbucium si orgolii ? Eu unul m-am cam resemnat si cu concursurile astea - o sa merg doar la citeva la care macar am sa posibilitatea sa primesc alti pescari in stand , sa bem o berica rece sau un Jack cu gheata si sa mai stam de vorba , mai prindem un dulap , samd si sa nu ne sara arbitrii in cap ca am parasit standul sau am primit "adversarii" in cei de acum celebrii 8x8 m . Daca s-or mai organiza si concursuri de astea - ca la cita furie e acum .....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Facem Valule ! :D
Numai ca dumnul Silviu si altii dornici de afirmare pe internet vor avea usa inchisa. Nu de alta, dar la un concurs privat organizatorul poate selecta dupa bunul plac participantii......Parol ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”