@Cornel Serbu
"conjunctura" speciala a acelui concurs , a facut ca Silviu sa arunce de 2 ori lanseta in standul nostru . Putea arunca de fapt oricine pentru ca nimeni nu era implicat in nici o lupta pentru vreun premiu , era ultima seara si stateam de vorba , Rosioru , Oana , Vladeanu , Cotelici si eu , in standul nostru . Era o situatie speciala , de bune intentii dupa multe "razboaie de net" , pe care cred ca Andrei ti-a explicat-o telefonic si nu are rost sa o explic eu aici . Imi aduc aminte ca ai trecut si tu atunci prin standul nostru . ( sper sa nu gresesc ) . Mai era o chestie si cu lansete de test , cu care Andrei pescuia si Silviu a vrut sa vada cum merg , samd .
Ma mir de lipsa de prezenta de spirit a lui Silviu , sa pomeneasca despre chestia asta , care de fapt nu a avut nici un fel de relevanta , din moment ce Dan Cotelici nu a pomenit niciodata despre ea si in ciuda atitor "dialoguri" cu noi , a inteles ca nu poate mentiona ca un lucru serios , o chestie de tot rahatul , intr-o conjuctura speciala . Mie mi se pare un gest de prost gust .
Am devenit brusc si la concursurile particulare , dintre prieteni , mai catolici decit Papa si ne aducem aminte acum de niste cacaturi de acum 2-3 ani . Pai cite ar fii de spus .... si de cite ori ne-am simtit bine cu totii pe balta , ca niste prieteni veniti sa se intreaca la pescuit , daca am scrie fiecare dintre noi cite ceva , am umple serverul .