Greseala e greseala si e specifica rasei umane. Ca sa fi OM iti trebuie onoare si puterea de a-ti recunoaste greseala si sa iti asumi consecintele fara carcoteli .... bravo domnule Dulamita esti un OM de onoare...care e adevarat..a gresit.
Eu va apreciez gestul.
Sa va povestesc si varianta mea(referitor la cazul Gorgan):
Duceam clasamentul in seara din mansa a 3-a;cand am coborat pe ponton,Floreatza se afla un drill...dupa vreo 20 de minute l-a pus pe "mal" si,recunosc(greseala mea l-am aproximat undeva la 15 kg-nu mai mare de atat).L-am intrebat pe Floreatza daca are cantar si mi-a zis ca nu...apoi am fost pana la echipa lui Vlad Parfene-aflata pe Vaci 3 sa intreb daca nu cumva au un cantar sa nu chem degeaba un arbitru cu salteaua si cantarul oficial.Nici aici nu era un cantar...Apoi,stiind ca dl. Viorel Dulamita vine sa ii aduca dlui. Parfene ceva de mancare de la bucatarie,l-am sunat si i-am spus daca poate sa ia si cantarul si salteaua pt captura lui Floreatza.Crapul a avut doar 12 kg-de aici insa nu a mai fost treaba mea.Imi asum greseala doar pentru ca nu am aproximat bine captura.
Acesta este primul si ultimul meu post in legatura cu acest subiect.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
Andrei I scrie:Pai nu sunt povesti diferite..e acelasi lucru cu o mica completare.
spune-i lui cristi sa fie mai explicit...el spune ca n-a asistat decat la cantarirea unui peste, iar viorel spune ca era de fata la toate trei sau patru cantariri...nu mai inteleg, dar vrei sa-ti spun ceva, nici nu prea ma intereseaza