unii au atarnat cu telefonul inchis, pentru tine a venit lumea la concurs. echipe fara niciun fel de sansa.Dan Mitranescu scrie:
Eu am fost dezamagit de acest loc 4 ... Am avut ore de foc la sfarsitul concursului in care daca mai prindeam 10 kg il depaseam pe Tomulescu la kg si ieseam pe 3. Eu nu stateam cu ochi pe Livada ... poate ,poate, mai moare un peste la Gabi Sandu sau Marius sa urc si eu in clasament ...
Ca uni atarna sa fie rezerve eu unul nu sunt incantat de asta ...
Cum vroiai Bogdan , eu sa ma duc la Sacel sa ii dau la cap lui Mitranescu , si mai apoi sa-mi iau zborul din CarpZone .......
Stia toata lumea de ce mergem noi astia fara sansa la Sacel , eu sustinut de club si George in baza prieteniei pe care o are cu Dan sa il ajutam cum putem , asta a insemnat ca '' ne-am vandut ca niste prostituate '' ?
Tu ai fost foarte sigur pe tine ca o sa te califici si nu ai apelat la ajutorul noastru nici macar cu un telefon , am aflat de problema ta abia cand s-a terminat concursul , era normal sa incercam sa gasim o solutie inainte de mansa , poate ii gaseam si un loc lui Soare cu Gabi in ecuatia asta...