Moderator: gor965
Din pacate ai dreptate. Notiunea de strategie a fost inteleasa gresit.claudiue scrie:Oare cum credeti ca se vede din exterior acest turneu?
De exemplu, eu impreuna cu un grup de prieteni am stat pe acest forum urmarind minut cu minut toata desfasurarea lui, inca de la sedintele din ianuarie pana acum la final. Cateodata, asteptand rezultatele am dat F5 pana am tocit tastatura. Si ca mine mai sunt cateva sute de oameni.
Acest turneu , cu bune si rele in regulament si in organizare, avea o cu totul alta imagine daca nu se improsca cu atata noroi si nu se apelau la atatea manevre si speculatii in regulament pe motivul ca "nu se specifica deci e voie".
Din ce observ, in acest turneu nu s-a urmarit sa castige cel mai bun, s-a urmarit cum sa se combine unul cu altul sa il arda pe celalalt si sa se ajute o terta echipa , etc. Unde are legatura cu pescuitul toata treaba asta? In mintea mea ma gandeam ca ma duc la un concurs sa pescuiesc EU cat pot de bine si sa fac tot posibilul sa castig EU!
Pacat pentru ca indepartati oamenii de fenomenul competitional !
.................................................................................................................................................................
Felicitari castigatorilor si fir intins in Franta!!!
in cadrul unei echipe (club), n-ai parea decat un egoist...claudiue scrie:In mintea mea ma gandeam ca ma duc la un concurs sa pescuiesc EU cat pot de bine si sa fac tot posibilul sa castig EU!
vezi prea simplist lucrurile...n-a fost un turneu intre cluburi, dar a fost un turneu la care au participat cluburile si au participat cu mai multe echipe...poate fiecare club a avut strategia lui pentru a-si califica o echipa in limita regulamentului...in sfarsit, vezi ca ti-am mai raspuns pe un topic...lucrurile au fost ceva mai complicate, dar atata timp cat regulamentul a fost in cea mai mare parte respectat, nu vad de ce s-ar ferii unii sa intre-n fenomen ?claudiue scrie:Da, dar asta nu a fost un turneu intre cluburi iar "egoismul" de care spuneti avea partea lui buna : fiecare pescuia cat putea de bine ca sa castige!
Va rog sa -mi trimiteti si mie ce permite legislatia pe care o aveti dumneavoastra .PETRACHE CONSTANTIN scrie:Scriu pentru ca imi permite titlul topicului : cn vazut de afara.....
Ar trebui trasi la raspundere cei care au facut non combat, cei care "si-au ajutat" colegii de club si mai si recunosc asta !
La fel, domnul Oana(ca organizator) ar trebui sa dicteze sanctiuni impotriva clubului implicat, eventual chiar suspendarea pe 2-3 ani. Legislatia permite, daca este nevoie v-o trimit eu .