Vedere din exterior a TAVP-F&H

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

claudiue
Puncte: 0

Vedere din exterior a TAVP-F&H

Mesaj de claudiue »

Oare cum credeti ca se vede din exterior acest turneu?
De exemplu, eu impreuna cu un grup de prieteni am stat pe acest forum urmarind minut cu minut toata desfasurarea lui, inca de la sedintele din ianuarie pana acum la final. Cateodata, asteptand rezultatele am dat F5 pana am tocit tastatura. Si ca mine mai sunt cateva sute de oameni.

Acest turneu , cu bune si rele in regulament si in organizare, avea o cu totul alta imagine daca nu se improsca cu atata noroi si nu se apelau la atatea manevre si speculatii in regulament pe motivul ca "nu se specifica deci e voie".
Din ce observ, in acest turneu nu s-a urmarit sa castige cel mai bun, s-a urmarit cum sa se combine unul cu altul sa il arda pe celalalt si sa se ajute o terta echipa , etc. Unde are legatura cu pescuitul toata treaba asta? In mintea mea ma gandeam ca ma duc la un concurs sa pescuiesc EU cat pot de bine si sa fac tot posibilul sa castig EU!

Pacat pentru ca indepartati oamenii de fenomenul competitional !
.................................................................................................................................................................

Felicitari castigatorilor si fir intins in Franta!!!

cornel rosioru
maestru emerit

Re: Vedere din exterior a TAVP-F&H

Mesaj de cornel rosioru »

claudiue scrie:Oare cum credeti ca se vede din exterior acest turneu?
De exemplu, eu impreuna cu un grup de prieteni am stat pe acest forum urmarind minut cu minut toata desfasurarea lui, inca de la sedintele din ianuarie pana acum la final. Cateodata, asteptand rezultatele am dat F5 pana am tocit tastatura. Si ca mine mai sunt cateva sute de oameni.

Acest turneu , cu bune si rele in regulament si in organizare, avea o cu totul alta imagine daca nu se improsca cu atata noroi si nu se apelau la atatea manevre si speculatii in regulament pe motivul ca "nu se specifica deci e voie".
Din ce observ, in acest turneu nu s-a urmarit sa castige cel mai bun, s-a urmarit cum sa se combine unul cu altul sa il arda pe celalalt si sa se ajute o terta echipa , etc. Unde are legatura cu pescuitul toata treaba asta? In mintea mea ma gandeam ca ma duc la un concurs sa pescuiesc EU cat pot de bine si sa fac tot posibilul sa castig EU!

Pacat pentru ca indepartati oamenii de fenomenul competitional !
.................................................................................................................................................................

Felicitari castigatorilor si fir intins in Franta!!!
Din pacate ai dreptate. Notiunea de strategie a fost inteleasa gresit.
Strategie de echipa nu e acelasi lucru cu a face orice sa cistigi
Asta pe de o parte, pe de alta parte, echipa nationala a fost lasata pe plan secund avind prioritate interesul personal sau de club.
Sa nu fiu inteles gresit, nu vizez un club anume, au fost mai multe cluburi care au urmarit acest aspect.
Regulamentul a fost contestat atunci cind nu era favorabil si acceptat cind venea ca o manusa.
A fost un CN in care nu s-a urmarit intrecerea valorica ci greseala.
Pescarii in loc sa-si vada de treaba, erau cu ochii pe adversari ca pe butelie.
Printre accesorii de pescuit gaseai hirtie de scris si pixuri pt. contestatii.
toate acestea au dus la discutiile care sunt acum.

Eu am mai spus-o, echipa senzor prin retragerea din competitii a lasat un mare gol, atit valoric cit si organizatoric.
Nu se recunoaste, dar se simte.
Senzorul a fost o echipa mare pt. ca avea super pescari, era organizata si avea o strategie de echipa impecabila.
Repet, avea STRATEGIE (stiinta conducerii luptei sportive prin determinarea directiei principale, victoria finala, prin mijloace sportive)

Din pacate acest lucru nu s-a inteles.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

"Mi-e mila de oamenii care imbatranesc. De cei carora le mor parintii. Mi-e mila de bolnavi si saraci, de ignoranti si ratati.

Dar cel mai mila mi-e de oamenii de valoare. De cei care se realizeaza. De cei talentati si inteligenti. Ei sunt adevaratii persecutati ai lumii. Asupra lor se indreapta ura celorlalti.
Este o nedreptate strigatoare la cer, fiindca de performantele lor - obtinute cu o mare mobilizare interioara, cu o cheltuire de fiinta - beneficiaza mii de alti oameni. Dar nimeni nu tine seama de asta si toti ii vaneaza, cu inversunare, tocmai pe ei."

Alex Stefanescu
"plai cu boi"
(ultimu numar)
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

claudiue scrie:In mintea mea ma gandeam ca ma duc la un concurs sa pescuiesc EU cat pot de bine si sa fac tot posibilul sa castig EU!
in cadrul unei echipe (club), n-ai parea decat un egoist... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

Da, dar asta nu a fost un turneu intre cluburi iar "egoismul" de care spuneti avea partea lui buna : fiecare pescuia cat putea de bine ca sa castige!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

claudiue scrie:Da, dar asta nu a fost un turneu intre cluburi iar "egoismul" de care spuneti avea partea lui buna : fiecare pescuia cat putea de bine ca sa castige!
vezi prea simplist lucrurile...n-a fost un turneu intre cluburi, dar a fost un turneu la care au participat cluburile si au participat cu mai multe echipe...poate fiecare club a avut strategia lui pentru a-si califica o echipa in limita regulamentului...in sfarsit, vezi ca ti-am mai raspuns pe un topic...lucrurile au fost ceva mai complicate, dar atata timp cat regulamentul a fost in cea mai mare parte respectat, nu vad de ce s-ar ferii unii sa intre-n fenomen ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

PETRACHE CONSTANTIN

Mesaj de PETRACHE CONSTANTIN »

Scriu pentru ca imi permite titlul topicului : cn vazut de afara.....
Ar trebui trasi la raspundere cei care au facut non combat, cei care "si-au ajutat" colegii de club si mai si recunosc asta !
Este un exemplu negativ pentru toti copii care vin din urma si vor sa participe la competitii sportive ! Ce inteleg ei din aceste combinatii, facute pentru a da satisfactie catorva oameni de moralitate indoielnica ? Cum poate lua masuri presedintele clubului implicat, cand el este cel care accepta asa ceva ? Eu zic sa va mai ganditi daca asta este directia pe care vreti sa avansati !
La fel, domnul Oana(ca organizator) ar trebui sa dicteze sanctiuni impotriva clubului implicat, eventual chiar suspendarea pe 2-3 ani. Legislatia permite, daca este nevoie v-o trimit eu .
AGVPS Mures

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

PETRACHE CONSTANTIN scrie:Scriu pentru ca imi permite titlul topicului : cn vazut de afara.....
Ar trebui trasi la raspundere cei care au facut non combat, cei care "si-au ajutat" colegii de club si mai si recunosc asta !

La fel, domnul Oana(ca organizator) ar trebui sa dicteze sanctiuni impotriva clubului implicat, eventual chiar suspendarea pe 2-3 ani. Legislatia permite, daca este nevoie v-o trimit eu .
Va rog sa -mi trimiteti si mie ce permite legislatia pe care o aveti dumneavoastra .
Iar ceea ce este si mai important este faptul ca nu poti demonstra daca acest lucru sa facut sau nu ,pentru ca in momentul in care te apuci sa faci ancheta ,atunci in mod sigur toata lumea va retracta .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

PETRACHE CONSTANTIN

Mesaj de PETRACHE CONSTANTIN »

TITLUL V
Autoritatea disciplinara

Art. 46. - (1) Autoritatea disciplinara în sport se exercita deplin si legitim potrivit:

a) competentelor date de lege pentru exercitarea dreptului de supraveghere si control al structurilor sportive de catre organul administratiei publice centrale de specialitate pentru sport;
b) statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale, asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, ligilor profesioniste si Comitetului Olimpic Român.
(2) Puterea disciplinara da titularilor legitimi, enumerati la alin. (1) lit. b), facultatea de a investiga si, dupa caz, de a sanctiona persoanele si institutiile în culpa.
Art. 47. - Modalitatea de exercitare a autoritatii disciplinare se realizeaza prin:

a) un sistem coerent de sanctiuni, corespunzator domeniilor respective, gradat, în functie de gravitatea faptelor;
b) diferentierea graduala a faptelor, aplicarea sanctiunilor, excluderea posibilitatii dublei sanctiuni pentru aceeasi fapta, excluderea retroactivitatii în aplicarea sanctiunilor si interdictia de a da sanctiuni pentru fapte savârsite anterior momentului comiterii faptei în cauza;
c) cauze sau împrejurari care scutesc, atenueaza sau agraveaza raspunderea faptuitorului si cerintele pentru stingerea sau suspendarea sanctiunii;
d) competentele privind cercetarea faptei, determinarea si aplicarea sanctiunii;
e) garantarea dreptului la aparare, stabilind caile de atac împotriva sanctiunilor aplicate.
Art. 48. - (1) Revocarea recunoasterii functionarii oricarei structuri sportive este de competenta Ministerului Tineretului si Sportului si se va produce în urmatoarele cazuri:

a) scopul sau obiectul de activitate al structurii sportive respective a devenit ilicit, contrar bunelor moravuri, ordinii publice si sigurantei nationale;
b) structura sportiva, fara a fi autorizata, urmareste un alt scop decât cel pentru care s-a constituit si pe care l-a declarat;
c) deciziile adunarii generale sunt luate cu încalcarea dispozitiilor statutare, actelor constitutive si ale legii;
d) revocarea de drept a recunoasterii functionarii, ca urmare a dizolvarii si lichidarii unei structuri sportive.
(2) Revocarea recunoasterii functionarii unei structuri sportive se face prin ordin al ministrului tineretului si sportului, pe baza constatarilor rezultate din supravegherea si controlul organelor enuntate la art. 46 si are ca efect, dupa caz, suspendarea temporara a Certificatului de identitate sportiva sau radierea din Registrul sportiv a structurii sportive respective.

(3) Împotriva ordinului de revocare a recunoasterii functionarii unei structuri sportive, cu exceptia situatiei prevazute la alin. (1) lit. d), cel care se considera nedreptatit se poate adresa instantei de judecata în termen de 30 de zile.

(4) De la data declansarii actiunii de atac mentionate la alin. (3) si pâna la pronuntarea hotarârii definitive a instantei de judecata ordinul de suspendare temporara a Certificatului de identitate sportiva sau de revocare a structurii sportive în cauza se suspenda.

(5) În cazul prevazut la alin. (1) lit. a) Ministerul Tineretului si Sportului sesizeaza instanta competenta, în vederea pierderii personalitatii juridice a structurii sportive

Cu curaj domnule Oana si va vor fi recunoscatori viitorii pescari de competitie !
AGVPS Mures

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Poate ne ajuta domnia voastra si cu recunoasterea pescuitul ca sport, de catre autoritatile competente.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”