salut

http://www.normark.ro

Moderatori: Dan Mateianu, Normark

Încuiat
Avatar utilizator
Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 773
Membru din: Mar Dec 27, 2011 23:24
Puncte: 0
Localitate: Constanta

Re: Normark

Mesaj de Dan Arghirescu »

Lucian SV scrie:...veți vedea ca pe site-ul firmei pe lângă garanția pe care o acordă la cumpărare mai au un serviciu SAS, service după vânzare prin care se obligă să-ți vândă orice piesă sau subansamblu de la un produs Shimano chiar dacă nu l-ai cumpărat din rețeaua lor de distribuție. ...
Off Topic:
Lucian ma poti ajuta sa gasesc mai exact acest serviciu SAS? Pe site-ul lor nu am gasit nimic legat de partea asta.
Multumesc!

Avatar utilizator
Florin Pata
Mesaje: 902
Membru din: Mie Iun 15, 2011 16:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de Florin Pata »

Stau , citesc si ma..."minunez" ! Acum cativa ani erau mari probleme cu Free Spirit HS - 200 ! Ca sa-l citez pe unul din boss-ii forumului se "rupeau ca sticks-urile" :lol: ! Si aici vorbim de bete de peste 2000 de lei ! Ulterior multi si-au dat seama ca nu puteau sa le incarce corespunzator si ca sa corecteze asta "bagau" peste 150 de grame pe ele, fapt ce conducea la ruperea acestora.
De aproximativ 5 ani merg destul de des pe balti dar rar am vazut pescari care sa detina un cantar digital si sa-si cantareasca montura cu nada ! Si toata lumea vrea sa trimita nada cat mai multa cu efort minim :wink: ! Deci intotdeauna e discutabila ruperea unui bat mai ales cand arunci cu firul "infasurat pe primul inel" :wink: !
Cu Normark au fost intotdeauna comentarii :
- ca au preturi mai mari decat "afara"
- ca nu fac promotii
- ca nu au un serviciu de "customer service" calitativ
In prezent :
- au preturi comparative cu cele de afara
- fac promotii bune
- rezolva problemele oamenilor
Banuiesc ca s-au vandut cateva sute de Tribal Velocity in Romania ! Din acestea , sa spunem ca 3,5,7 s-au rupt in conditii ...total discutabile !
Pe acest subiect am vazut 2 oameni nemultumiti de faptul ca li s-au rupt lansetele din promotie ! Problemele acestora s-au rezolvat pozitiv iar acum oamenii sunt multumiti !
Culmea e ca "altii" se invartoseaza pe subiect neavand nici o treaba si nici o nemultumire concreta ! Si daca unii discuta elegant despre apararea drepturilor consumatorilor in general sunt altii care arunca cu laturi din "plictiseala" ! Culmea e ca pe acest numar mic de useri ii vom gasi pe absolut orice subiect ...de la carlige la ....fisiune nucleara oferindu-si permanent opiniile ! Oare de ce :lol: ?

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Normark

Mesaj de DumiD »

deci mortul e de vina...si bocitoarele. bagati gunoiul sub pres si nu mai latrati aiurea, ca se minuneaza lumea. apropo puterea lansetei este de 160 de grame, cel putin asa e data pe siturile comerciantilor...o fi reclama mincinoasa?

viorel doloc
pescar de competitie
Mesaje: 1327
Membru din: Mar Iun 26, 2007 20:59
Puncte: 0
Localitate: SIBIU

Re: Normark

Mesaj de viorel doloc »

Citez: "au preturi comparative cu cele de afara", "fac promotii bune"...in continuare, Normark Romania, crede ca ne ia de fraieri!!!
Iata doar doua exemple...si nu este vorba de promotii/oferte!!!
1.
http://www.nordfishing77.at/r-o-l-l-e-n ... 063,55/buc(la un curs calculat de 4,45 ron-1 euro)fata de 1300 ron/buc. in Romania. Diferenta de 237 ron, la o singura bucata!!!

2. https://www.angelzentrale-herrieden.de/ ... 1112.5/buc.(la un curs calculat de 4,45 ron-1 euro)fata de 1300ron/buc. in Romania. Diferenta de 187.5 ron, la o singura bucata!!!
Carp Passion

darius123
Mesaje: 682
Membru din: Lun Iun 21, 2010 0:43
Puncte: 0
Localitate: TIMISOARA

Re: Normark

Mesaj de darius123 »

Ne baga cineva in seama ? De unde preturile astea nesimtit de mari la produsele Shimano ?
Majoritatea lansetelor si mulinetelor de crap marca Shimano sunt mai ieftine in tari precum Germania, Austria, etc.
Nu imi convine situatia, dar sunt obligat sa comand in continuare de afara si cu tot cu pretul de transport, ajung cu cel putin 15-20 % mai ieftin ca in tara.
O explicatie oficiala din partea Normark Romania se poate ??!! Multumesc

pescarusull
Mesaje: 593
Membru din: Joi Sep 10, 2015 1:06
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de pescarusull »

darius123 scrie:Ne baga cineva in seama ? De unde preturile astea nesimtit de mari la produsele Shimano ?
Majoritatea lansetelor si mulinetelor de crap marca Shimano sunt mai ieftine in tari precum Germania, Austria, etc.
Nu imi convine situatia, dar sunt obligat sa comand in continuare de afara si cu tot cu pretul de transport, ajung cu cel putin 15-20 % mai ieftin ca in tara.
O explicatie oficiala din partea Normark Romania se poate ??!! Multumesc
Explicatia "oficiala" ar fi ceva gen, vine vine primavara!
De o luna si ceva s-a modificat cota de tva.
Ai vazut cumva vreo reducere la vreun produs?
Concluzia ar fi ca de la 1 ianuarie TOATE produsele s-au scumpit cu 4%.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Avatar utilizator
Normark
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 5
Membru din: Mie Iul 15, 2015 12:33

Re: Normark

Mesaj de Normark »

Stimati Domni,

Va multumim pentru interesul acordat articolelor Shimano.
Avem rugamintea sa observati ca pentru aproximativ 85% din articolele Shimano distribuite in Romania preturile recomandate de vanzare sunt la nivelul celor din Austria si Germania.
Cand comparati preturile de achizitie din Romania cu cele din Austria sau Germania trebuie sa aveti in vedere ca rata de schimb Leu / Euro nu este cea comunicata de BNR iar in anumite cazuri trebuiesc platite si costurile de transport care in cazul lansetelor sunt mai mari.
Si pentru anul 2016 fabricile Shimano au majorat preturile de vanzare cu aproximativ 5% astfel incat Normark Sport Romania a achizitionat toate articolele Shimano mai scumpe cu 5%; daca la preturile de achizitie majorate cu 5% adaugam si deprecierea masiva a cursului de schimb Leu / USD (achizitiile tuturor articolelor Shimano se fac in USD) in Ianuarie 2016 veti observa ca o reducere reala a TVA de 3,33% (raportata la preturile de vanzare cu TVA valabile pana la 31.12.2015) nu are cum sa acopere aceasta majorare a pretului de achizitie.

Cand comparam diverse preturi din Romania cu cele din Germania si Austria trebuie sa avem in vedere si pachetul de taxe si impozite ce sunt percepute de fiecare stat in parte, iar in acest domeniu in Romania costurile reale cu taxele si impozitele sunt mai mari decat cele din Germania si Austria pentru firmele cu activitate 100% legala si transparenta cu este Normark Sport Romania.


Cu stima,

Normark Sport Romania

dancalinescu
Mesaje: 242
Membru din: Lun Aug 03, 2015 13:42
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Normark

Mesaj de dancalinescu »

Subscriu la cele spuse mai sus.
Am comandat si eu diverse produse online de la magazine externe (produse diverse din afara pescuitului) si cursul de schimb la Euro era aproape cat cel de la Lira Sterlina (mult, mult mai mare decat cursul BNR). In plus, cursul de schimb la Dolar in tranzactiile externe (cand cumperi cu cardul direct din afara) are paritate de 1-1 cu Euro (adica 1 $ = 1 Euro).
Dumneavoastra din ce tara primiti comenzile de Shimano? Banuiesc ca le primiti dintr-un stat extracomunitar ceea ce implica si ceva taxe vamale sau le primiti pe filiera unui stat comunitar (Germania, UK) ?
@Nomark : Cand deschideti magazinul online? Am tot vazut ca site-ul e "under construction".
@Darius123 : Tine cont ca importatorii din tari cum ar fi Germania, UK au mai mult ca sigur preturi negociate cu producatorul in functie de piata de desfacere careia se adreseaza comanda de import.
Una e sa comande neamtul 1000 de bucati pe luna intrucat in Germania cam toata lumea isi permite Shimano, si alta e sa comanzi in Romania un numar realist de bucati de ordinul catorva zeci de bucati pe luna . Totusi in Romania gama Shimano e una cu produse exclusiviste (un fel de Ferrari al articolelor de pescuit) si sunt prea putini cei care isi permit sa si le cumpere.

Nu sunt apropiat sau afiliat in nici un fel firmei Normark dar cunostintele avansate dobandite in facultate in vanzari si marketing m-au facut sa punctez observatiile de mai sus.

Genes Florin
pescar de competitie
Mesaje: 1628
Membru din: Mar Sep 01, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: buzau
Contact:

Re: Normark

Mesaj de Genes Florin »

sunt curios daca primesti o mulineta defecta s-au un bat cu probleme de la magazinele din germania austria, cum rezolvi problema?
...........
Balta Puiesti

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Re: Normark

Mesaj de petre iulian »

Genes Florin scrie:sunt curios daca primesti o mulineta defecta s-au un bat cu probleme de la magazinele din germania austria, cum rezolvi problema?
...........
---------

la un bat rupt trimiti o poza cu produsul (bucata rupta ) si ei analizeaza poza si-ti trimit alt produs ... stiu un baiat din club care a primit 3 varfuri noi (in doi ani ) de Fox Horizon XTK ...un model scump .La Fox asa a fost ...nu au comentat nimic :D La alte marci nu stiu ..
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “NORMARK”