Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ispasirinel

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de ispasirinel »

Dan Mitranescu scrie:
Val Pangica jr scrie:Dane

depinde la ce sistem de referinta te raportezi . In sistemul meu cartezian - echipele care pescuiesc , sunt demne de toata stima . Dovada cea mai buna este MV de anul asta in care Costel Stanila mi-a suflat captura la 15 minute inainte de terminarea concursului . Nici noi si nici ei nu eram la cantitate in vreo carte ,
"practic" ( sic ! ) spritz si gratare ... , dar colegul meu de club a crezut in sansa lui pina la final ... si a reusit lovitura . Bravo lui si cui vor proceda ca el .
Cam asta cred eu ca e spiritul la concursurile private . Cind se baga cluburile , atunci e nasol....... Si te rog sa ma crezi ca am vazut concursuri private la care unele echipe ( de astea mai vechi , fara pretentii la calificari :wink: ) , pescuiau frate ....100 % .
Val,

In aceste concursuri (cantitate , calitate ) echipele care nu mai sunt in carti pe final au un cuvant greu de spus. Chiar daca prind peste nu este neaparat corect ... se pot axa numai pe "capturi" sau pe "cantitate" in functie de "comanda".

Lucrurile sunt simple : eu unul daca sunt bine clasat in unul din cele doua clasamente (detasat) am sa cer prietenilor sau colegilor de club (care nu mai au nici o sansa) sa pescuiasca strict pentru acelasi clasament .In felul acesta adversarii mei directi vor fi coborati in clasamentul general . Oare este corect ... ? Este pentru ca prietenii mei trag cat pot sa prinda peste ! :roll:

Parerea mea totusi ramane ca tot ce se face "la comanda" este in afara corectitudinii .
de ce nu faceti doua clasamente:unul pe cantitate si al doilea pe captura?si sa se premieze generalul.cantitatea si captura .astfel orice echipa va spera pina la final(ultimul dril).
premiere in bani locul 1si2 general(cea mai mare),locul 1 si(nui obligatoriu) 2 cantitate,locul 1 si(nui obligatoriu) 2 captura(cel mai mare peste in ordine decrescatoare).
cred ca ar fi mai bine.
scuze ptr. indrazneala dar ar fi un sistem fiabil.(puteti sal faceti de proba si vedeti ce iese)

Saky
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Saky »

Vladut Mateianu scrie:..............
Nu stiu.... Ce a fost in trecut , nu ma intereseaza. Dar la concursurile organizate de Senior Crap am de gand sa tai in carne vie.....La prima dovada ca cineva a incercat sa fraudeze rezultatele, strange si pleaca acasa ! Direct, fara alte explicatii !
Sunt concursuri private, nimeni nu obliga pe nimeni sa participe. La fel, organizatorul are dreptul sa selecteze participantii. La anul, Senior Trophy se va desfaSURA doar PE BAZA DE INVITATII !!!!!!!!!! :wink:

Bravooooo Vladut !!!
numai asa poti sa le bagi mintile in cap la astia care incearca sa faca manevre !!
ai incercat sa faci o manevra(chiar si din gluma) ACASA !!!!!

Ps
sa oprit Centru pe la mine la o cafea .nu mai are numai 1500 de km pana la Madine !! :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”