eu zic cu 1016 euriciAndrei I scrie: Cu un kg de 1016)..ca am o bafta de speriat la pariuri
))

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
eu zic cu 1016 euriciAndrei I scrie: Cu un kg de 1016)..ca am o bafta de speriat la pariuri
))
io-s amator, nu profesionist ca aia de acolomarcu scrie:nobody,... as fi vrut sa-ti vad maiestria in ale pescuitului daca erai acolo
n-am tupeumarcu scrie:........daca ai tupeu posteaza cu numele tau
Nobody scrie:io-s amator, nu profesionist ca aia de acolomarcu scrie:nobody,... as fi vrut sa-ti vad maiestria in ale pescuitului daca erai acolo
n-am tupeumarcu scrie:........daca ai tupeu posteaza cu numele tauinca, dar dupa ce o sa ii iau 1026 eurici lui Andrei I.. cu mare placere dar si tupeu o sa postez cu numele meu:D
pai eu nu am vazut atatia bani decat in mana altora...voi bogatii astia..nu va mai ajungeNobody scrie:eu zic cu 1016 euriciAndrei I scrie: Cu un kg de 1016)..ca am o bafta de speriat la pariuri
))
1. se datoreaza inspiratiei si perseverentei ( avand in vedere ca am inceput concursul cu urarea "nu o sa prindeti crap pe standu asta"Andrei I scrie:Doeat..cateva intrebari la care te rog sa raspunzi sincer:Doeat scrie:cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de punctat ar trebui sa punctezi pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi.
1. crezi ca sectorul castigat de echipa voastra la Darvari se datoreaza in principal pregatirii, experientei si strategiei voastre...sau mai degraba factorul determinant a fost locul in perioada de timp respectiva?
2. Crezi ca dintre pescarii cunoscuti care au cel putin 3-5 concursuri importante pe an, mai sunt si pescari care nu sunt in stare sa prinda un amarat de peste in 3 zile ..din cauza nepregatirii lor?
3. intre un loc f bun nadit cu porumb si un loc f prost nadit cu cele mai ale dracu bile.... ce loc crezi ca va castiga? presupunem ca pescarii sunt identici ca valoare.
Cine are impresia ca pescarul, strategia sau nada se pot impune si pe un loc prost...nu are o treaba cu pescuitul.
Scuzele nu sunt atunci cand 4-5 echipe cunoscute nu reusesc sa prinda peste ...ci "scuzele" sunt atunci cand ne mandrim ca am castigat concursul datorita pregatirii, tacticii si nadei noastre de pe un loc consacrat. Pescarul bun stie sa obtina maximum de pe un loc bun...si tot el o ia in mana pe un loc prost.
Cred ca tot ce ma pot ura de aici inainte alor nostri la WCC este ..O TONA DE NOROC!
Poate am eu pretentii prea mari dar in aceasi masura pot gresi in afirmatiile facute. Insemna ca sunt niste standuri oarbe pe care daca le tragi la sorti poti pleca acasa nu mai are rost sa pescuesti. Chiar asa dezechilibrate sa fie sectoarele, standurile incat pe unele sa nu poti puncta deloc? ( intreb, ca nu cunosc lacul). Dar pe un lac despre care nu am informati nu merg sa reprezint romania.ReMuS scrie:Doeat, daca ai sta si gandi putin, nu doar posta aiurea, poate ai pricepe cum stau lucrurile pe lacurile de genul Madine. Este un luciu de peste 1000 de hectare, cu o densitate mica de crap, predominand exemplarele capitale, cum se vede dupa capturi. Pana acum sau prins in jur de 130 de crapi la tot atatea echipe, in 5 zile de concurs. Mai mult de jumatate din echipele participante nu au punctat. Au fost natiuni(ex Africa de Sud, castigatoarea de anul trecut a Cupei Mondiale) care sunt la a treia participare si abia anul acesta au reusit sa puncteze.Tie greu sa crezi ca sunt portiuni de cateva zeci de hectare pe lacurile de asemenea dimensiuni pe unde nu trece ''picior'' de crap? Mie nuDoeat scrie:cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de punctat ar trebui sa punctezi pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi..
Poti sa punctezi macar, cum ai spus, pe orice stand pe un lac de 30-40-100 de hectare,cu alta densitate de peste, unde poate pescarul si nada face diferenta, dar parerea mea ca pe intinderile astea imense de apa fii sigur ca nu nada sau priceperea pescarilor este cea mai importanta , ci in proportie de 70% locul. Pe urma vine localizarea, ''barca''si restul. Este usor sa critici de acasa de la calculator, dar as vrea sa te vad cat si cum ai puncta daca ai fii cazut pe un sector unde sau prins tot concursul doi crapi(adevarat ca, capitali) cum este cazul lui Tite si al lui Micula.