WCC 2009...LAC DE MADINE..FRANTA..

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: WCC 2009...LAC DE MADINE..FRANTA..

Mesaj de Saky »

@Doeat

Tata Tim Paisley a prins primul peste dupa 10 ani de WCC !!!
asa ca nu mai vorbi despre ce habar nu ai.

ps
De pe unde din Arad esti ca eu nu am auzit de tine ?

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Sakal scrie:@Doeat

Tata Tim Paisley a prins primul peste dupa 10 ani de WCC !!!
asa ca nu mai vorbi despre ce habar nu ai.

ps
De pe unde din Arad esti ca eu nu am auzit de tine ?
respecte pentru perseverenta si ambitie to Mr. Paisley

Nu sunt persoana publica ca sa fiu cunoscut de tot aradul si nici nu vreau ...sunt un novice si nu vad nimic rau in a spune o parere mai ales daca nu ii cu rea intentie ... in fiecare zi inveti cate ceva
Roland K.
KRap-Baits RO

Nobody

Mesaj de Nobody »

OFF TOPIC

Mey , voi sunteti culmea!! Cum are altcineva o “atitudine” diferita de a voastra, sariti ca …sacalii: esti clona, esti ipocrit, te dai mare ca ii cunosti, esti clon-ashi, n-ai nu stiu ce 2 bile rotunde si moi daca nu postezi sub numele real, go, …acum nah, alta: “de unde esti din Arad ca nu am auzit de tine” ? Ce vreti acuma, sa va dea si adresa exacta? Nu vi se pare ca suna a intimidare, ca sa nu spun amenintare?
Lasati oamenii sa spuna ce au de spus. Voi trebuie sa-i combateti, sa le explicati si eventual si sa-i convingeti pe respectivii “inamici” ca ceea ce sustineti este real, corect, adevarat(sau invers)… ca doar d-aia-i forum, nu? Daca nu va convine asa, declarati forumul ca fiind cu circuit inchis si… gata – sunteti numai intre voi.

Eu ma retrag, spre bucuria multora , asa cum am venit…ca neica Nimeni. Sanatate, fire-ntinse si auzim numai de bine!

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

nu cred ca era vb de intimidare, cel putin eu nu am luat-o ca atare. Presupun ca dansul a vrut sa zica , daca nu ma cunoaste nu contez in domeniu ...ceva de genu :) Deocamdata am fost singuri aradeni de anu acesta la CN, mai mult de atata nu am putut si din pacate nu ne permitea nici timpul sa facem. Din atatia pescari de crap declarati, cu state vechi , experimentati si profesionisti din ARAD, de ce numai noi ? in fine iara off topic la greu :) sorry

eu respect parerea fiecaruia ...FIRE INTINSE
Roland K.
KRap-Baits RO

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

http://www.worldcarpclassic.com/event/u ... catch-list
...WCC record broken…AGAIN! ...28.9 kg :!:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Apropos de romanii prezenti in concurs: pe locul 4 la general in acest moment este un roman stabilit in Germania,un membru APCR : ROBERT CEAUS....
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

felix brasov

Mesaj de felix brasov »

daca tot sinteti asa buni pescari de ce nu sa auzit de voi pina acum vb de baieti de la arad adica de omul care a stirnit acest topic eu unul am auzit la arad de sakalu ,de un pescar cu rezultate foarte bune si stie toata lumea dorin care este un bun prieten si un bun copetitor :D :D :D .referitor la romani nostri care sint pe lacul de madine... di franta mai este vorba si de locul cum il tragi asta stie toata lumea la un concurs de pescuit locul este 70 suta dupa aia mai este 10 la suta sal cauti si 20 la suta este boilisul pe care il faci asta este parerea mea despre o conpetitie de crap a..... am uitat ce este mai inportant norocul binenteles :D :D :D :D :D hai vali hai energy.carp.bv

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Nobody scrie:OFF TOPIC

Mey , voi sunteti culmea!! Cum are altcineva o “atitudine” diferita de a voastra, sariti ca …sacalii: esti clona, esti ipocrit, te dai mare ca ii cunosti, esti clon-ashi, n-ai nu stiu ce 2 bile rotunde si moi daca nu postezi sub numele real, go, …acum nah, alta: “de unde esti din Arad ca nu am auzit de tine” ? Ce vreti acuma, sa va dea si adresa exacta? Nu vi se pare ca suna a intimidare, ca sa nu spun amenintare?
Lasati oamenii sa spuna ce au de spus. Voi trebuie sa-i combateti, sa le explicati si eventual si sa-i convingeti pe respectivii “inamici” ca ceea ce sustineti este real, corect, adevarat(sau invers)… ca doar d-aia-i forum, nu? Daca nu va convine asa, declarati forumul ca fiind cu circuit inchis si… gata – sunteti numai intre voi.

Eu ma retrag, spre bucuria multora , asa cum am venit…ca neica Nimeni. Sanatate, fire-ntinse si auzim numai de bine!
o adevarata lectie de viata, de profesionalism, de etica si de buna crestere... part :!: ...sper sa-ntelegi sensul in lipsa diacriticelor...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cornel,
Si eu sunt profund impresionat de continutul mesajului postat de distinsul Nobody.
Avand in vedere ca user-ul si-a anuntat retragerea, ai urez toate cele bune.
C. S. PELICANUL

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Doeat scrie:
ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi. :wink:
cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de puctat ar trebui sa punctezi de pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.

cam in felul in care ai punctat tu pe hobaia la cn :?: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”