Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
respecte pentru perseverenta si ambitie to Mr. PaisleySakal scrie:@Doeat
Tata Tim Paisley a prins primul peste dupa 10 ani de WCC !!!
asa ca nu mai vorbi despre ce habar nu ai.
ps
De pe unde din Arad esti ca eu nu am auzit de tine ?
o adevarata lectie de viata, de profesionalism, de etica si de buna crestere... partNobody scrie:OFF TOPIC
Mey , voi sunteti culmea!! Cum are altcineva o “atitudine” diferita de a voastra, sariti ca …sacalii: esti clona, esti ipocrit, te dai mare ca ii cunosti, esti clon-ashi, n-ai nu stiu ce 2 bile rotunde si moi daca nu postezi sub numele real, go, …acum nah, alta: “de unde esti din Arad ca nu am auzit de tine” ? Ce vreti acuma, sa va dea si adresa exacta? Nu vi se pare ca suna a intimidare, ca sa nu spun amenintare?
Lasati oamenii sa spuna ce au de spus. Voi trebuie sa-i combateti, sa le explicati si eventual si sa-i convingeti pe respectivii “inamici” ca ceea ce sustineti este real, corect, adevarat(sau invers)… ca doar d-aia-i forum, nu? Daca nu va convine asa, declarati forumul ca fiind cu circuit inchis si… gata – sunteti numai intre voi.
Eu ma retrag, spre bucuria multora , asa cum am venit…ca neica Nimeni. Sanatate, fire-ntinse si auzim numai de bine!
Doeat scrie:cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de puctat ar trebui sa punctezi de pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi.