Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Din cantitate.Pai si cum mai faci selectie ?
ionut72 scrie:Din cantitate.Pai si cum mai faci selectie ?Prinzi cat mai multi pesti si speri ca, printre acestia, sa vina si cei mari. Mai poti incerca si varianta nadit si momeala numai bile mari si tari, dar un crap de 4-5 kg n-are nici o "jena" sa-ti ia 2 bile de 24, daca se hraneste bine (exemplul lacului Teiu). Varianta de reusita cu cele mai mari sanse, in acest caz, este lungimea firului de par (cu cat mai mare cu atat mai selectiva), doar ca trebuie sa te asiguri ca montura este prezentata corect. Ultima, dar nu cea din urma, este varianta pescuitului izolat, la o oarecare distanta de patul de nada.
Ce durata a avut partida? Esti convins ca "dulapii" nu erau doar o himera pe balta aia?Am o balta unde toate cele de mai sus au dat rateu . 1-3 kg din orice pozitie. Cum i-am marit distanta de la bila la carlig s-au oprit.
cipibm scrie:Profund!carbocalm scrie:Cele mai ieftine boilesuri in partide de 24h sunt mamaliga ,prafurile , porumbul la conserva si peletele.
Ultima 72h , dar in general 48h. O sa mai fac una de 4 zile in septembrie . E posibil sa fie fantasme , dar am vazut sarituri de peste mare.ionut72 scrie:Ce durata a avut partida? Esti convins ca "dulapii" nu erau doar o himera pe balta aia?Am o balta unde toate cele de mai sus au dat rateu . 1-3 kg din orice pozitie. Cum i-am marit distanta de la bila la carlig s-au oprit.