CARP SHOW a inceput

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CARP SHOW a inceput

Mesaj de Vali Vesa »

Cristi Y scrie: @ Vali Vesa

Am auzul suficient de ascutit si nu m-as apuca sa vorbesc prostii nefondat
Imagine

SCUZE... :oops:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@victorash,

da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine, macar in privinta surprizelor..cum poate sa te surprinda pozitia echipei lui Vlad cind concureaza pe Tincabesti ? Hai sa fim seriosi ! Nu se pune la indoiala indirjirea lui cunoscuta sau calitatile de pescar, dar gindeste-te ca are niste atuuri foarte mari in mina, comparativ cu alti concurenti...

victorash

Mesaj de victorash »

cezar...din cate stiu eu vlad participa numai la concursuri ..nu cred ca are timp de antrenamente pe balta..singurul atu pe care il are cred ca este moralul cu care pleaca in concurs pe balta proprie :wink: ..in alta ordine de idei daca abc nu s-ar fi ridicat in ultimele ore de concurs pe 2 in sect 3... surprinzatoarea victorie a lotului Tancabesti vs "masina de prins crapi"-lot senzor, pe care am vazut-o in actiune..jos palaria :!: , ar fi lasat cu gura cascata multa lume :mrgreen:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

victorash

Mesaj de victorash »

oricum un concurs frumos care se poate repeta in forma extinsa, cu mai multe loturi de la multele cluburi de crap din tara...un fel de "cupa cluburilor" daca vreti..

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari la toate echipele participante mai putin echipei SENZOR.Nu inteleg si nicinu vreau sa fiu lamurit de careva,de unde atata dusmanie pe echipa SENZOR,de fapt cred ca uni rezuma aceasta echipa la doua nume.Eu zic sa lasam concurentii sa se odihneasca, lotul national sa se pregateasca, iar cei care vor sa comenteze sa stea in fata calculatoarelor si sa-si dea cu parerea, dar sper eu nu intr-un mod jignitor.Un lucru este clar,toti cei care vor sa se implice in competitiile de crap au un obiectiv clar.DEPASIREA REZULTATELOR ECHIPEI SENZOR. :) Din cate vad eu in aceasta miscare in marea majoritate implicati sunt fosti sportivi si acestia dupa cat se vede sunt fer play.
Balta Puiesti

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

victorash scrie:cezar...din cate stiu eu vlad participa numai la concursuri ..nu cred ca are timp de antrenamente pe balta..singurul atu pe care il are cred ca este moralul cu care pleaca in concurs pe balta proprie :wink: ..in alta ordine de idei daca abc nu s-ar fi ridicat in ultimele ore de concurs pe 2 in sect 3... surprinzatoarea victorie a lotului Tancabesti vs "masina de prins crapi"-lot senzor, pe care am vazut-o in actiune..jos palaria :!: , ar fi lasat cu gura cascata multa lume :mrgreen:
Victore , locul 2 pentru ABC , are si un nume - descopera-l tu singur ..... :lol: Tot un "bosorog" :wink:

victorash

Mesaj de victorash »

val, din pacate accesul la informatia completa este deficitar, de aceea am preferat sa numesc sectorul, nestiind cine..in afara de razvan si dragos a intrat in echipa abc..l-am salutat si pe cezar inainte de premiere..nu stiu daca el a fost sau nu... se pare ca in afara de Maestru "bosorogii" au fost incognito pe balta :D

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cezar Bibu a fost in echipa cu noi.
Pe aceasta cale multumim inca odata ca a acceptat sa pescuiasca alaturi de mine si Dragos.
Legat de partea cu "bosorog", Cezar e in vina rau! :wink:
C. S. PELICANUL

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Buna idee sa fie organizat inca un concurs pe echipe, cu ocazia asta poate si clubul, Hook Fishing Club va scoate capu il pescuitul de performanta.Un club mic din Buzau :D ,dar cu ambitii mari. :wink:
Balta Puiesti

radu badica

Mesaj de radu badica »

Felicitari echipei Senzor - cei mai buni dintre cei buni - pacat ca echipa Speed Fishing nu a putut participa.
Echipa National se sudeaza am mare incredere in ea ca in Franta va face un rezultat frumos.
Val te astept pe la Darvari daca nu participi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”