Moderator: Dan Mateianu
Eu eliberam crapi pe Dunare si in Delta acum 10-11 ani, fara sa ma oblige nimeni. Articolele din arhiva sunt cea mai buna dovada. Acum 20 de ani vindeam pestele prins ca sa ma intretin la facultate. Nu am ascuns nicioadata lucrul acesta, nu I-AM FURAT ! Deci, am trecut prin toate fazele. SI, cu toate ca varsta si experienta imi permit, m-am ferit sa-i judec pe altii (nu tolerez furtul) ptr stilul de pescuit abordat.Din bun simt.Levi scrie:@Vladut
A avea de a face cu cineva nu inseamna bataie neaparat. Dar daca tu asa ai inteles, foarte bine.
Este mai mult decat jalnic cum ma pui in situatia sa-ti dovedesc ca eliberez crapi pe ape salbatice. Am si un videoclip in care eliberez un crap romanesc de 19,17 kg pe o balastiera...dar de ce sa incarc pe aici? Ca tu poti sa judeci daca sunt "om de bun simt"?![]()
Gresesti cand spui ca oamenii de bunt simt se abtin de la comentarii. Eu nu am bunul simt sau cum dreac? Cam maaare generalizare observatia aceasta...
In gorgova stiu 5 persoane care detin pensiune si iti garantez ca nu dau la curent. Comunitate maghiara de acolo da la curent...dovezi? Daca tot ceri si tu de la mine. Treaba cu nationalitatile care pup delta n-are nici o treaba cu acest subiect. De fapt, nici ungurii nu sunt mai buni, dupa vestea lor din delta Po...
.
In Delta. Cate un crap intre 8 si 12 kg pentru fiecare zi de pescuit (partide de 7-10 zile). Perioada in care am si eliberat cateva sute de kg. Nu inteleg ce nu intelegi.Ai scris pe prima pagina ca ai renuntat la 100% c&r. Inclusiv exemplare de 10kg. Ce se intelege din acesta? Ia spune-mi. Nu am insinuat ca ai fi furat, te-am intrebat de unde ai retinut tu crap de 10 kg. Pai acesta ai scris nu?
A adus candva Raduta la Sarulesti si s-au smantanit in masa.mihai turiac scrie: nu se pot tine pestii in viata si adusi pe sulimanu ? Sau vanduti vii in alta parte ?
Cum crezi ca se populeaza baltile cu exemplare peste 10 kg ? cu peste viu cumparat de la pescari.mihai turiac scrie:Vladut, nu se pot tine pestii in viata si adusi pe sulimanu ? Sau vanduti vii in alta parte ?