15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Unde pescuim dupa crapi pe rauri, la Dunare si in Delta Dunarii

Moderator: Dan Mateianu

Scrie răspuns
cata grasu

Re: 15-20 septembrie 2015 zona Crisan

Mesaj de cata grasu »

Mai oameni buni, suntem toti pescari si nu este normal sa ne jignim sau sa-i judecam pe alti daca nu gandesc la fel ca noi. Si eu retin peste, nu pescuiesc pe carpodroame(dar am prieteni care o fac si isi mai iau cate o amintire) dar nu comentez preferintele altora. Recunosc ca sunt invidios pe Vladut pentru partida, in perioada aia am fost pe Sfantu si am prins de-o ciorba mai lunga ! :))
SREVNI ETSETIC !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Levi scrie:@Vladut
A avea de a face cu cineva nu inseamna bataie neaparat. Dar daca tu asa ai inteles, foarte bine.
Este mai mult decat jalnic cum ma pui in situatia sa-ti dovedesc ca eliberez crapi pe ape salbatice. Am si un videoclip in care eliberez un crap romanesc de 19,17 kg pe o balastiera...dar de ce sa incarc pe aici? Ca tu poti sa judeci daca sunt "om de bun simt"? :roll:
Gresesti cand spui ca oamenii de bunt simt se abtin de la comentarii. Eu nu am bunul simt sau cum dreac? Cam maaare generalizare observatia aceasta...

In gorgova stiu 5 persoane care detin pensiune si iti garantez ca nu dau la curent. Comunitate maghiara de acolo da la curent...dovezi? Daca tot ceri si tu de la mine. Treaba cu nationalitatile care pup delta n-are nici o treaba cu acest subiect. De fapt, nici ungurii nu sunt mai buni, dupa vestea lor din delta Po...
.
Eu eliberam crapi pe Dunare si in Delta acum 10-11 ani, fara sa ma oblige nimeni. Articolele din arhiva sunt cea mai buna dovada. Acum 20 de ani vindeam pestele prins ca sa ma intretin la facultate. Nu am ascuns nicioadata lucrul acesta, nu I-AM FURAT ! Deci, am trecut prin toate fazele. SI, cu toate ca varsta si experienta imi permit, m-am ferit sa-i judec pe altii (nu tolerez furtul) ptr stilul de pescuit abordat.Din bun simt.
Inchei aici, avem de rulat, duminica plec iar in Delta si revin cu un alt articol.

PS Stai linistit, nu mai retin peste, am acasa partea mea de data trecuta.(apropo, 7 crapi intre 3 si 7 kg , asta a fost partea mea).
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Vladut, nu se pot tine pestii in viata si adusi pe sulimanu ? Sau vanduti vii in alta parte ?
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ai scris pe prima pagina ca ai renuntat la 100% c&r. Inclusiv exemplare de 10kg. Ce se intelege din acesta? Ia spune-mi. Nu am insinuat ca ai fi furat, te-am intrebat de unde ai retinut tu crap de 10 kg. Pai acesta ai scris nu?
In Delta. Cate un crap intre 8 si 12 kg pentru fiecare zi de pescuit (partide de 7-10 zile). Perioada in care am si eliberat cateva sute de kg. Nu inteleg ce nu intelegi.

In legatura cu varsta, vorbeam de ani de pescuit, nu de varsta ca atare.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

mihai turiac scrie: nu se pot tine pestii in viata si adusi pe sulimanu ? Sau vanduti vii in alta parte ?
A adus candva Raduta la Sarulesti si s-au smantanit in masa.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ritesco

Mesaj de ritesco »

mihai turiac scrie:Vladut, nu se pot tine pestii in viata si adusi pe sulimanu ? Sau vanduti vii in alta parte ?
Cum crezi ca se populeaza baltile cu exemplare peste 10 kg ? cu peste viu cumparat de la pescari.
Eu bine,Tu ?

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Pai aia intrebam, daca exista logistica necesara transportului lor de prin canalele dunarii pana in buc.......su trebuiesc ceva aprobari sa iesi cu butoiul cu pesti de acolo ?
Friends Carp Team

And

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

furnica,
nu mai suntem in evul mediu, daca a reusit Raduta cred ca se poate. Ramane intrebarea; se merita :D sa aduca 7 -10 buc pana la Sulimanu?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

hascecalex

Mesaj de hascecalex »

in urma postarilor Iulius Gherase a fost bannat pe forumul crapmania. Intreaba daca se poate ridica bannul si promite ca nu mai scrie nimic...:))))))))))))
Ca sa intelegi ca esti prost, trebuie sa iti mearga mintea...

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Pai pe sulimanu nu stiu daca se merita...ca vorba aia si aia sunt pt consum.....eu intreb ca am de gand sa ma specializez pe salbatice si in cazul in care in viata asta o sa prind ceva mai mari nu o sa ma lase inima sa le dau drumul inapoi din cauza ca vine altcineva si ii prinde si ciorba se face, asa daca reusesc sal vand la o balta cu specific c&r (cat or mai rezista si baltile astea) poate scot si cheltuiala si se mai bucura si altii de el :))))
Asa ca foarte serios intreb.....se pot aduce vii de acolo sau vor murii pe drum ?
Friends Carp Team

And

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Rauri, Dunare & Delta Dunarii”