Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deoarece dorim sa preintampinam anumite probleme grave aparute la alte concursuri, cu alti organizatori, din 2010 la concursurile Senior Crap desfasurate la Tancabesti se vor instaura urmatoarele reguli :
1.Drumurile de acces pe balta, secundare , precum si cel principal, vor fi inchise circulatiei pe timpul concursului.
2.Orice masina care intra pe balta (zi sau noapte incalcand regulamentul )si opreste la un stand, ii va aduce echipei respective eliminarea DIRECTA din concurs.
3.La sfarsitul concursurilor, incarcarea echipamentului in masini se va face doar in prezenta arbitrilor si al personalului complexului 2 Lakes, 2 Brothers.
4.Anumite persoane, a caror lista va fi facuta publica in aceasta iarna, vor avea interdictie de a participa la concursurile organizate de clubul nostru.

PS De asemenea, la Boiliesmania se vor instaura masuri noi de protectie,, deoarece exista precedentul (concursul in care punctau cei mai mari 9 crapi, concurs organizat de Vali Bonto), concurs in care cativa pescari au considerat ca este normal ca pestii care nu punctau sa ia drumul Bucurestiului...sau a satelor limitrofe ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

carpmaster

Re: Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de carpmaster »

nesimtire...eu zic sa puneti regulament cat mai aspru impotriva hotiilor...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

This is just perfect Vladut!
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

OK, regula cu non circulatia masinilor noaptea era si pana acum, dar nu se respecta... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

de data asta cred ca masinile vor fi interzise pe toata perioada concursului,si asta este un lucru extraordinar,daca rezolvam si pregatirea arbitrilor ref la atributiile pe care le au de indeplinit si punerea lor in practica ne apropiem de perfectiune in cea ce priveste organizarea unui concurs. :|
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Ideea este super. Ma uit la ceea ce fac ungurii (pe care nu-i iubesc de nici o culoare), care au plecat din linia III- a cu competitiile si ne bat la toate capitolele privind organizarea. La noi de ce nu au acces televiziunile interesate de competitii (nici F&H). Nu vrem sa promovam competitia sau avem tendinte balkanice de a frauda tot ce ne iese in cale. Urmeaza prezidentialele.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Mai am o sugestie pt domni arbitri care vor oficia acest concurs,INVATATI REGULAMENTUL ca sa il puteti aplica de fiecare data cind situatia o cere,SURPRINDETI prin controale neanuntate,cereti sa fie scoase lansete din apa pt control,ELIMINATINE DIN CONCURS daca situatia o cere, fara suparare.

Acestea find spuse Mult Succes domnilor arbitri si facetiva cit mai bine datoria ca aceste concursuri sa devina adevarate competiti sportive.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Ideea foarte buna, din pacate generata de nevoie.
Printre alte comportamente aberante pe garla, mi se pare inexplicabila dorinta pescarilor instariti de a pleca cu peste la portbagaj. Pe toate baltile se semnaleaza genul asta de personaj, cu masina de 80.000 euro, scule tot d-atata, dar care cu prima ocazie dosesc pestele...Sta-v-ar in gat!
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

victorash

Mesaj de victorash »

Din partea F&H la Boiliesmania se va filma cu doua echipe( 2 masini), Echipa unu Florin Niturad ( de miercuri pana Joi seara), echipa 2 Florentin Iuga& Luci de joi pana duminica. Avand in vedere faptul ca eu particip in concurs, daca cineva are ceva impotriva ...masinile vor ramane in parcare fara nici o problema.
Un alt aspect problematic ar fi filmatul in cursul noptii..operatorii vor intreba la fiecare stand daca li se permite filmarea noaptea..si vor filma doar la standurile in care au permisiunea. ( luminile de la camere folosite pentru filmare de noapte vor fi destul de discrete si nu pot influenta in vre-un fel drilul )
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Luci

Mesaj de Luci »

Modificarile propuse de Vladut, cel putin din punctul meu de vedere sunt foarte bune :wink: si daca ma gindesc mai bine ar mai fi loc de citeva :lol: singura problema e sa fie si puse in practica.... :mrgreen:
Sa nu uitam ca suntem in 2009 si inca sunt polemici pe forumuri despre acest aspect :roll: eu unul citesc si ma crucesc...ma rog asta e tarisoara noastra....cu pescari super meseriasi care le stiu pe toate ...ce stiu fraierii aia care au inventat concursurile, lansetele , mulinetele,firele, nadele si boiliesurile de top noi suntem adevaratii meseriasi ca le folosim :lol: ...a si apropo de boliesuri ce stiu aratarile alea de straini care le-au inventat noi suntem miezul din fanta ca le-am preluat si am mai adaugat nu stiu ce maclavais tot de la sbs, nutrabaits sau nu stiu ce firma :lol: dar atunci cind e vorba de o simpla organizare , un regulament ce sa ne mai batem capul...e mai bine participam direct la concurs ... :mrgreen: ne ducem ca smecherii cu ochii inchisi si ne balacarim dupa aia ... :oops:
De ce sa nu lasam portite deschise si sa nu putem sa ne plingem ca ba locul , ba standul, ba regulamentul ..., ba organizatorul....e de vina....de ce sa felicitam cistigatorii cind putem sa ii acuzam de fraude si sa ii ponegrim.....Doamne fereste sa fie un concurs bine pus la punct cum ne mai cautam scuze dupa aia :mrgreen:
Deci sa nu deviez :lol: prea mult de la subiect....daca Vladut ar fi sprijint in initiativa sa si de alte persoane bine intentionate...cred ca ar putea sa se concretizeze in ceva frumos si toata lumea ar avea de cistigat...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”