Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Domnule Popescu, tot ceea ce relatati aici, e adevarat, exceptand unele superlative, dar nu asta conteaza... Va intreb doar atat: care e cel mai mare peste prins pe Teiu si care e cel mai mare peste prins pe MV2...ca tot vorbeati de pesti... Vi se pare normal ca la un concurs, in care vremea e mai ploioasa sa "te balacesti" in noroi ca porcu-n cotet, pentru careva rabe de pietris care ar rezolva problema?! Teiu e o balta cu potential, dar mai e de munca la ea... Si nu uita un lucru...nu vorbesc in necunostinta de cauza!popescu59 scrie:Andrei cred ca ai fost informat gresit suta la suta .
Am ajuns la balta TEIU fara nici un fel de recomandare si am fost tratat super super frumos mai ales de acei paznici de serviciu. Singura problema pe Teiu este ca nu ai voie cu masina linga tine , masina merge in parcare dupa care paznicii nu te deranjeaza in nici un fel pe toata perioada cit pescuiesti .
Cind am pescuit pe locurile din spate paznicul de serviciu m-a adus cu masina baltii INAPOI la locul de pescuit.
Nu vad ce probleme sa fie cu paznicii se poate sa fi fost discutii cu cei care pescuiesc cu retinere si care ar vrea ei sa tireze ceva mai mult peste decit este permis . Cum am pescuit prinde si elibereaza nu am fost deranjat NICIODATA de nici un paznic .Deci contrazic la maxim afirmatiile tale despre ce ai fi AUZIT despre balta TEIU.
Este o balta cu grad de dificultate mult mai mare decat cele enumerate mai sus, care impune un alt stil de pescuit(plantat), decat cel clasic, din mana. Datorita distantelor mari, structurilor si diferentelor de nivel specifice balastierelor si nu in ultimul rand echipamentului suplimentar de care ai nevoie,barca/motor, sonar,balize etc..."alti bani, alta distractie".Am vrut sa merg si la Varlaam , dar cand am auzit ca se prinde un peste la "x" zile am renuntat !
In concursuri pe Moara nu stiu sa se fi prins over18, e posibil sa ma insel. Rezultatele inregistrate la concursuri sunt cel mai neutru martor, restul e folclor.Am vrut sa merg la Hermes dar dupa cateva discutii cu pescari am inteles ca se prinde peste mai mare pe Moara !
gabi1 scrie:In concursuri pe Moara nu stiu sa se fi prins over18, e posibil sa ma insel. Rezultatele inregistrate la concursuri sunt cel mai neutru martor, restul e folclor.Am vrut sa merg la Hermes dar dupa cateva discutii cu pescari am inteles ca se prinde peste mai mare pe Moara !