Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Chiar crezi ca investeste cineva o gramada de bani doar pentru decor si un eventual bonus, asta insemnand 2-3 ciortani din cad in cand?altora le place odihna, relaxare si daca vine un peste e bonus.
Ionut, te rog mai multe detalii cu "siguranta pescarilor" daca se poateionut72 scrie:gabi1 scrie:In concursuri pe Moara nu stiu sa se fi prins over18, e posibil sa ma insel. Rezultatele inregistrate la concursuri sunt cel mai neutru martor, restul e folclor.Am vrut sa merg la Hermes dar dupa cateva discutii cu pescari am inteles ca se prinde peste mai mare pe Moara !
S-a prins chiar anul asta la "Best MV2 editia a III-a" unul de 21,07 pe A8 (ultimul ponton de la padure).
Pentru capturi, Sarulesti si Varlaam. Pe Teiu parca, cel mai mare, a fost pana in 19kg. Dar Teiu e renumit pentru densitatea de ciortan de 4-5-6 kg care fac prapad pe patul de nada. Altfel o balta super, cu drumul (mai ales daca te-a prins ploaia) si cu paza (la siguranta pescarilor ma refer, n-as sfatui pe nimeni sa ramana singur noaptea pe balta), mai au de lucrat.
Greaca Cercani !!!nit_matias scrie:Nu cred ca exista o balta care sa fie nr 1, dar fiecare pescar are preferintele lui. Eu frecventam Podisor 1, cand alti mergeau numai pe MV2, fiecare cu placerea lui. Unora le place sa ajunga acasa ca dupa ce au descarcat un camion de 22 de tone, altora le place odihna, relaxare si daca vine un peste e bonus. Unora le place sa retina peste, pentru alti nu conteaza aspectul asta. Ca si frumusete Tancabesti.
Balta e in plin camp, neingradita (e adevarat ca paznicii fac, periodic, ture de control cu masina dotata cu un reflector imens) si poti avea oricand surpriza unei vizite nocturne. Nu mi s-a intamplat personal, dar altora da.Ionut, te rog mai multe detalii cu "siguranta pescarilor" daca se poate![]()
Aici e vorba de Teiu! Reflectorul imens a lui Nea Costel!ionut72 scrie:Balta e in plin camp, neingradita (e adevarat ca paznicii fac, periodic, ture de control cu masina dotata cu un reflector imens) si poti avea oricand surpriza unei vizite nocturne. Nu mi s-a intamplat personal, dar altora da.Ionut, te rog mai multe detalii cu "siguranta pescarilor" daca se poate![]()
Si pusca de vanatoare de pe bancheta din spate a jeep-ului!PallBogdan scrie:Aici e vorba de Teiu! Reflectorul imens a lui Nea Costel!ionut72 scrie:Balta e in plin camp, neingradita (e adevarat ca paznicii fac, periodic, ture de control cu masina dotata cu un reflector imens) si poti avea oricand surpriza unei vizite nocturne. Nu mi s-a intamplat personal, dar altora da.Ionut, te rog mai multe detalii cu "siguranta pescarilor" daca se poate![]()
Si pusca de vanatoare de pe bancheta din spate a jeep-ului!PallBogdan scrie: Aici e vorba de Teiu! Reflectorul imens a lui Nea Costel!