PS Iar faptul ca imi scoti ochii ca ai cumparat marfa multa de la Senzor(apropo, se scrie cu S mare, S de la Suprematie

PS Pe mine MA AJUTAT PARINTII PENTRU CA A AVUT INCREDERE IN MINE !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Acolo aveam o discutie cu Matei , nu cu tine , referiri faceam la tine ca admin nu la '' baietii de pe Crapmania ''Vladut Mateianu scrie:As fi apreciat daca ai fi spus aceste lucruri aici. Dar cat timp o faci pe alte siteuri plangandu-te ca o fetita ca ce rai sunt baietii de pe Crapmania, da-mi voie sa te desconsider ca om. Ceea ce eu o fac public, nu barfind pe la spate.
Ai inceput sa semeni cu Panaite...
Mary2005 scrie:Acolo aveam o discutie cu Matei , nu cu tine , referiri faceam la tine ca admin nu la '' baietii de pe Crapmania ''Vladut Mateianu scrie:As fi apreciat daca ai fi spus aceste lucruri aici. Dar cat timp o faci pe alte siteuri plangandu-te ca o fetita ca ce rai sunt baietii de pe Crapmania, da-mi voie sa te desconsider ca om. Ceea ce eu o fac public, nu barfind pe la spate.
Ai inceput sa semeni cu Panaite...
Puterea e in mainile tale sa descoperi cine e Miron si Panait , si nu vrei , oare de ce ?
Cu desconsideratul cred ca e invers ... tu esti un formator de opinie , nu eu ...
Vladut,daca ceva nu iti convine delete la cont si gata!!!!!Vladut Mateianu scrie:Madalin, iti zic eu cum stau lucrurile. Panaite nu are ban momentan din acelasi motiv ptr care nu ai nici tu si nici Maria2014........ Chiar daca postarile voastre contin ZERO informatie si vagi urme de inteligenta...![]()
![]()
Asa ca, stai in banca ta si ...sanatate !
Madalin007 scrie:Vladut,daca ceva nu iti convine delete la cont si gata!!!!!Vladut Mateianu scrie:Madalin, iti zic eu cum stau lucrurile. Panaite nu are ban momentan din acelasi motiv ptr care nu ai nici tu si nici Maria2014........ Chiar daca postarile voastre contin ZERO informatie si vagi urme de inteligenta...![]()
![]()
Asa ca, stai in banca ta si ...sanatate !
Informatile de pescuit nu au inceput pe crapmania si nici nu se vor termina aici....................