Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ajuta la arderea caloriilor gratis...Pe "incapatanatii lanseurilor" ii recunosti foarte bine in magazin , iau o lanseta si o tot "falfaie" p'acolo!
Andrei91 scrie:folosesti semn pe fir iulian ?
La primele `trasaturi am grija ca inainte sa intep sa pun firul pe clips ca sa stiu distanta la care a fost lansata montura si lansez in `semn in aceeas zona .
Mai exista un alt principiu ..Florin Pata scrie: Din cauza faptului ca lansarile cat mai lungi au devenit o adevarata isterie , pe principiul "cu cat arunci mai tare cu atat mai multi pesti prinsi" foarte multi lanseaza montura mult mai departe decat pot sa trimita nada! Si apoi se mira ca nu prind !
"Viitorul si trecutulMarian Constantin scrie:Mai exista un alt principiu ..Florin Pata scrie: Din cauza faptului ca lansarile cat mai lungi au devenit o adevarata isterie , pe principiul "cu cat arunci mai tare cu atat mai multi pesti prinsi" foarte multi lanseaza montura mult mai departe decat pot sa trimita nada! Si apoi se mira ca nu prind !
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
"Cristian Mihalcea"
Care este legatura intre ce povesteste Iulian si statul lui in cadrul firmei?valeriu manole scrie:Esti asociat la firma lui George sau doar angajat sa ruleze boilesurile ? Fara suparare, eu asa stiam de la voi de la atelier.Frumoase povesti si pline de adevar baga si din alea cu 2 echipe GL una langa alta ca va fi super.petre iulian scrie:Multumesc ... Sunt om inainte de pescar.... cine nu ma cunoaste de aproape nu-mi stie caracterul ...
Par un "inganfat" si increzut ..dar nu sunt ,..cred eu
. Asta-i felul meu mai distant in timpul concursului dar nu inseamna ca am `arfee ...
. Doar ma concentrez pe acel concurs si nu las la vedere unele slabiciuni
.. Cum am mai zis sunt om ...inainte de pescar si producator de nada ...
Si Mark Hutchinson se poate lauda cu aceasta maxima crapista, doar ca a folosit yarzi in loc de metri.Marian Constantin scrie:Mai exista un alt principiu ..Florin Pata scrie: Din cauza faptului ca lansarile cat mai lungi au devenit o adevarata isterie , pe principiul "cu cat arunci mai tare cu atat mai multi pesti prinsi" foarte multi lanseaza montura mult mai departe decat pot sa trimita nada! Si apoi se mira ca nu prind !
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
"Cristian Mihalcea"