petre iulian scrie: poate ma amendeza `astia de la `vizual(moderatori) pt. reclama mascata .... aoleoo dar am uitat ca platesc pentru asa ceva

O bagi p'aia cu Moromete:
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
petre iulian scrie: poate ma amendeza `astia de la `vizual(moderatori) pt. reclama mascata .... aoleoo dar am uitat ca platesc pentru asa ceva
----------vasea scrie:Dacă tot sânteți la capitolul dezvăluiri, niște monturi ceva?
Iulica, baga o erata la textul de mai sus ca altfel altfel te bagam pe lista de suspiciosi...petre iulian scrie:...cele din interior sunt mai departe asezate decat cele din interior
---------Dan Arghirescu scrie:Iulica, baga o erata la textul de mai sus ca altfel altfel te bagam pe lista de suspiciosi...petre iulian scrie:...cele din interior sunt mai departe aruncate decat cele din exterior
asteptam o noua povestepetre iulian scrie:---------Dan Arghirescu scrie:Iulica, baga o erata la textul de mai sus ca altfel altfel te bagam pe lista de suspiciosi...petre iulian scrie:...cele din interior sunt mai departe aruncate decat cele din exterior
rezolvat
E obosit, a fost pe gheata. Inainte de culcare e bun si un ursulet de plus.asteptam o noua poveste.....asa ca de culcare
petre iulian scrie:---------Dan Arghirescu scrie:Iulica, baga o erata la textul de mai sus ca altfel altfel te bagam pe lista de suspiciosi...petre iulian scrie:...cele din interior sunt mai departe aruncate decat cele din exterior
rezolvat