Multumiri D-lui Petcu!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Multumiri D-lui Petcu!

Mesaj de Victoras Petcu »

Florin Pata scrie:
Victoras Petcu scrie:
Florin Pata scrie:"D-l Petcu" se pare ca traieste in lumea lui imaginara , unde se pare ca este singurul "destept" si "important" si curata "mizeria clientilor " ...adica ...clientii lui care discuta pe acest forum sunt de KKT , bineinteles inafara pupinc...lor care spera sa primeasca reduceri&etc. ! Desi multi clienti nu dau nici...pe "dansul" ci doar le-a placut DOAR sa pescuiasca pe MV ! Importanta "dansului" ca individ e departe de ......cei care ...doreau sa pescuiasca acolo ! Si scriu asta dupa 6 ani de pescuit pe MV si dupa 6 ani in care ...am facut munca de convingere cu multi sa vina pe MV 2 si i-am bagat multi ani , multi ani bani in buzunare fara sa primesc VREODATA BON FISCAL ! O sa-mi gasesc alta balta unde sa pescuiesc , oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici ! Eu , personal am pescuit cu placere acolo dar NICIODATA nu am avut ceva BUN de spus de "D-L Petcu" ! Punct !
PS. Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu" !

” Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu"

Mai taie d.... din ele !!! :D

Cine te-a adus pe M.V.2, mai bine................!!!

”oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici”

Dute unde vrei, dar nu mai mintii !!! :D
QED ! Amin!

Dle Cornel Serbu, ce rau v-am facut eu dvs ? :lol:
Victoras Petcu

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

” Si eu am avut "1 milion" de postari sterse de "D-l Petcu"

Mai taie d.... din ele !!! :D

Cine te-a adus pe M.V.2, mai bine................!!!

”oricum in ultima vreme se prinde din ce in ce mai putin si pesti mai mici”

Dute unde vrei, dar nu mai mintii !!! :D [/quote]
QED ! Amin![/quote]

Vad ca s-a bagat pe fir "un prieten" ! Si daca e nevoie dezvolt ideea ! Cum plateam eu la Sarulesti TOTUL , cum plateam "pe recomandare " 250 de lei in loc de 150 de lei la Darvari sau cum plateam eu "prietenului" taxa pe MV !!!!
De cand MV e o balta exclusivista sau e nevoie de o recomandare ??? Vine orice bambinar acolo si plateste taxa !!!
Si la mistouri mai "subtire" ca stiu destule lucruri care nu convin !!!
Iar prietenul imi datoreaza peste 1000 de lei fara sponsorizari sau tepe !!!
Ultima oară modificat Sâm Ian 30, 2016 2:09 de către Florin Pata, modificat 1 dată în total.

ionut72
pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de ionut72 »

Victoras Petcu scrie:
ionut72 scrie:
Brohlin scrie:Eu sunt amarat de pescar de weekend, un weekend care vine, daca am noroc, de mai mult de 2 ori pe an, dar urmaresc acest forum cu mare interes. Avand in vedere cele spuse mai sus, va intreb urmatorul lucru: de ce va bateti capul? De ce tot insistati sa schimbati ceva ce nu se vrea schimbat?

Sent from my HTC One using Tapatalk
Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii!

”lectii gratuite de administare a baltii!”

Ioane,ai inceput sa bati campii !!! :lol: :lol: :lol:

Tot ce se poate, dar ii bat pe la Hermes Peris (cand vreau un carpodrom cu peste mare, mult si conditii decente), pe unde a cam inceput sa-i bata marea majoritate. :D :D

Tu "fa curatenie" in continuare pe topicuri. Cu cat faci mai multa, pe forum, cu atat ai mai multa. Pe balta :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Adriann

Mesaj de Adriann »

Da pardon... zic...
Sa ne scuteasca cu regulamentu lu peste.
De 2 ori am fost pe balta si m-am scarbit de ai lui paznici si cum ziceam, de regulamentu lu peste.
La prima partida un coleg pescar mai norocos a scos pe mal un crapsan la vreo 5kg, asa din ochi, dar pt cele 30 secunde cat s-a chinuit partrneru sa ii faca o poza, hop si paznicu pe faza, mirosea a peste pe mal probabil.
Si sa vezi ce a inceput: strigate si amenintari sa elibereze pestele mai repede, altfel sa plece de pe balta si chiar a pus mana pe salteaua de primire sa il duca la apa. Surprins fiind mai mult de calmul pescarului am zis, hai ca merge, pare ca se dezvoltase o poveste de dragoste intre paznic si exemplarele din balta.
Ma bucur ca nu am reusit sa aduc pe mal decat un amarat de caras care a scapat rapid, ca nu stiu cum as fi reactionat.
Am insistat si a 2 oara si am venit insoti, de prietrns, ca de... regulamentu nu ma obliga sa platesc extra. Am luat ponton, am stat 24 ore; de data asta am udat salteaua dar surpiza... pe ziua, liniste si ca sa calmez insotitoru si conform minunatului regulament asa de des invocat, am pregatit o undita, atentie, o teava conform regulamentul.
Si cand statea insotitoarr cu teava in apa hop apare paznicu... probabil ii dadea cu virgula numaratoare firelor de pe al meu ponton si nu iesea socoteala cu banii din buzunar, ca de, evaziunea se simtea in aer.
La care paznicu... domne, tre sa platesti in plus ca ai 5 undite si regulamentu..... da zic si eu, da! O teava pt insotitor.
Vazand ca nu merge asa tot insista ... da, domne... atunci lasa teava si scoate afar o lanseta, ca ai voie maxim 4 ca stiti regulamentu....

Si sa inchei, asa este domnule patron.... regulamentu, bata-l vina, nu calitatea umana e de vina.

P.s. pt cititori: a cedat paznicu in final, probabil a simtit ca nu era cea mai buna zi a lui de spagareala, ardea prea tare soarele.
Adrian Nita

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii![/quote]

[/quote]

Tot ce se poate, dar ii bat pe la Hermes Peris (cand vreau un carpodrom cu peste mare, mult si conditii decente), pe unde a cam inceput sa-i bata marea majoritate. :D :D

Tu "fa curatenie" in continuare pe topicuri. Cu cat faci mai multa, pe forum, cu atat ai mai multa. Pe balta :lol: :lol:[/quote]

Acum devenim concurenti pe Peris :lol: ???

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Multumesc pentru sugestie !

Am tinut cont si m-am ghidat dupa ea !
O sugestie moca de la DumiD, sa traiasca (asta inseamna ca poa' sa vina linistit cu socru' tot anu'?) Asta dupa ce i-ai sters "o mizerie" de comentariu. Nu face nimic, pana in 2019 se prinde si Dumi care-i schema, dupa ce-i mai stergi vreo cateva zeci de "mizerii"! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Recunosc si eu ca merit acest tratament dupa zeci de discutii noaptea , cu vecinii de stand , care il faceau pe "D-l Petcu" in absolut toate felurile si eu i-am tinut partea in sensul ca merita sa pescuiesti in MV indiferent de...cum e patronul/administratorul ! Pentru mine oricum MV e OUT !!!
Pentru mine personal ..."D-l Petcu" e exact la acelasi nivel cu patronul de la chioscul de unde imi CUMPARAM tigarile si dupa ce a devenit obraznic...am schimbat chioscul :wink: !!!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

ionut72 scrie:
Victoras Petcu scrie:
ionut72 scrie: ..........................................................................................................................................

Serios acum, nici eu nu pricep de ce unii vor cu tot dinadinsul sa le bage unora bani in buzunar cu anasana si le si dau lectii gratuite de administare a baltii!

Tu "fa curatenie" in continuare pe topicuri. Cu cat faci mai multa, pe forum, cu atat ai mai multa. Pe balta :lol: :lol:

Ioane decat sa-mi porti mie de grija, mai bine ai infiinta ” Clubul Tatelor cu Pantaloni” am observat ca ai cateva ”tate” care te sustin (3-4 care vor da imparta cheltuielile la 2 si sa achite un singur bon,3-4 care vor da pescuiasca 3 , dar sa plateasca doua bonuri si cativa care vor sa planteze dar sa nu plateasca!!! :lol:

Imi pare rau ca nu are mai multe locuri Hermes Peris si mai putine concursuri, pentru ca mai ales in weekend-uri clientii ne asediaza pur si simplu !!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Florin Pata scrie:Recunosc si eu ca merit acest tratament dupa zeci de discutii noaptea , cu vecinii de stand , care il faceau pe "D-l Petcu" in absolut toate felurile si eu i-am tinut partea in sensul ca merita sa pescuiesti in MV indiferent de...cum e patronul/administratorul ! Pentru mine oricum MV e OUT !!!
Pentru mine personal ..."D-l Petcu" e exact la acelasi nivel cu patronul de la chioscul de unde imi CUMPARAM tigarile si dupa ce a devenit obraznic...am schimbat chioscul :wink: !!!

Am inteles, tu de ce nu intelegi ? Fiecare alege unde sa mearga !!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Adriann scrie:Da pardon... zic...
Sa ne scuteasca cu regulamentu lu peste.
De 2 ori am fost pe balta si m-am scarbit de ai lui paznici si cum ziceam, de regulamentu lu peste.
La prima partida un coleg pescar mai norocos a scos pe mal un crapsan la vreo 5kg, asa din ochi, dar pt cele 30 secunde cat s-a chinuit partrneru sa ii faca o poza, hop si paznicu pe faza, mirosea a peste pe mal probabil.
Si sa vezi ce a inceput: strigate si amenintari sa elibereze pestele mai repede, altfel sa plece de pe balta si chiar a pus mana pe salteaua de primire sa il duca la apa. Surprins fiind mai mult de calmul pescarului am zis, hai ca merge, pare ca se dezvoltase o poveste de dragoste intre paznic si exemplarele din balta.
Ma bucur ca nu am reusit sa aduc pe mal decat un amarat de caras care a scapat rapid, ca nu stiu cum as fi reactionat.
Am insistat si a 2 oara si am venit insoti, de prietrns, ca de... regulamentu nu ma obliga sa platesc extra. Am luat ponton, am stat 24 ore; de data asta am udat salteaua dar surpiza... pe ziua, liniste si ca sa calmez insotitoru si conform minunatului regulament asa de des invocat, am pregatit o undita, atentie, o teava conform regulamentul.
Si cand statea insotitoarr cu teava in apa hop apare paznicu... probabil ii dadea cu virgula numaratoare firelor de pe al meu ponton si nu iesea socoteala cu banii din buzunar, ca de, evaziunea se simtea in aer.
La care paznicu... domne, tre sa platesti in plus ca ai 5 undite si regulamentu..... da zic si eu, da! O teava pt insotitor.
Vazand ca nu merge asa tot insista ... da, domne... atunci lasa teava si scoate afar o lanseta, ca ai voie maxim 4 ca stiti regulamentu....

Si sa inchei, asa este domnule patron.... regulamentu, bata-l vina, nu calitatea umana e de vina.

P.s. pt cititori: a cedat paznicu in final, probabil a simtit ca nu era cea mai buna zi a lui de spagareala, ardea prea tare soarele.

Bla,bla,bla,........................

Regulamentul trebuie respectat...............

2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !

17. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”