Cine si ce a furat in Franta ?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cine si ce a furat in Franta ?

Mesaj de Vali Vesa »

Ce tare e dinul... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan mitranescu

Unde este loc de caterinca, esti invitatul meu...In schimb, aici, nu merge sa o dam in caterinca. De ce ? Pentru ca este vorba de IMAGINEA ROMANIEI. Am luptat 5 ani sa ne creem o imagine impecabila, am ajuns sa fim prieteni cu toate echipele nationale, sa fim respectati si aplaudati....
Iar acum , datorita gestului nesabuit(pe care si eu il consider tot furt, si mai grav, furt de la un coleg de suferinta, pescar !) o sa ajungem sa fim huiduiti ! Cum crezi ca vom mai da ochii cu delegatia Croatiei la anul ?
Asa ca , te rog sa nu mai intervi cu mistouri sau cu texte genul : NU A FURAT NIMENI, NU S-A INTAMPLAT NIMIC, NU CUNOSC.

De asemenea ii rog si pe ceilalti pescari din echipa Romaniei (si ma refer in special la Gabi Sandu si la Marius Barbu) sa-si expuna punctul de vedere. Si sa ne raspunda la intrebarea : UNDE ESTE SETUL DE DELKIMI,APARATUL FOTO,ETC. Adica numele pescarului care se afla momentan in posesia lor.

@dinul

Or ite prezinti, or zbori. La subiectul acesta nu merge sa ne ascundem in spatele unui nick si sa ne dam cu parerea. Deci....

@vali vesa

Te asigur ca lucrurile furate nu au ajuns la pagubit.(cand vor ajunge te anunt eu). De asemenea, in trecut nu au existat asemenea discutii . Parca erai roman. De ce ii aperi pe cei care au furat imbracati in treningul Romaniei ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Uitati si una oficiala : :D

From: Mihovil Vidrag .......
Subject: Re: Ref missing bag at the hotel
To: Mitranescu :D

I am really very thankful for Your engagement concerning may bag and am very happy that everything turned ok because there were some important stuff in that bag (like Delkim TXI and my camera).

Mihovil Vudrag
...........................
Croatia

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Daca tu crezi ca este bine sa facem misto si ca asa se trateaza acest caz, continua. Dar masamalizarea cazului nu va sterge pata de pe steagul Romaniei. Iar la CM 2010 o sa vedem efectele...

PS Pentru cine nu si-a dat seama, postarea de mai sus este un fals executat de Dan Mitranescu.
CS SENZOR

dinul

Mesaj de dinul »

Ce bine ca l-ai avertizat pe vali vesa vladut, voi cand ati reprezaentat romania ati fost la inaltime din toate punctele de vedere,acuma cei ce sunt raspunzatori se ascund, oare de ce vladut??????? esti singurul care vad ca vrei sa se afle cine sunt cei vinovati, poate uni ar trebui sa fie atenti pe viitor cine sa fie responsabil de echipa romaniei. Felicit si pe gogu ca se implica in acest caz. Iar in alta oredine de idei vladut de ce nu raspunde victor oana, tu de ce crezi ????

dinul

Mesaj de dinul »

RUSINE MITRANESCULE,SUNA-L PE VIDRAG SI VEZI BCE-TI RASPUNDE

Dan Mitranescu
Veteran

Si au mai fost cateva gesturi nobile in reprezentativa noastra :

1. AV uitat sapca in avion. Recuperator Mitranescu ! :D

2.Marius Din uitat aparat foto in zona lacului. Recuperator Mitranescu ! :D (asteptam poza cu momentul in care Marius a sesizat ca nu are aparatul)

3.Telefon mobil disparut la masa de sfarsit din posesia lui AV. Recuperator Mitranescu! :D dupa o perchezitie in echipa Moldovei (cea care facuse ...gluma).

4.Geanta plina de acte si bani uitata in aeroport (Gabi Sandu) . Recuperator Gabi Sandu intr-un stil care ma depaseste sarind peste balustrade, vamesi si calatori . :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@dinul

te-am rugat ceva. or te prezinti(si iti ramane numele real in semnatura) , or nu vei mai putea posta la acest topic ! :evil:
CS SENZOR

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Daca tu crezi ca este bine sa facem misto si ca asa se trateaza acest caz, continua. Dar masamalizarea cazului nu va sterge pata de pe steagul Romaniei. Iar la CM 2010 o sa vedem efectele...

PS Pentru cine nu si-a dat seama, postarea de mai sus este un fals executat de Dan Mitranescu.
Pe cat facem pariu ca nu este un fals ?

Cu exceptia faptului ca am modificat numele destinatarului inlocuind-ul cu numele meu si ca am sters adresele de mail .

Daca este un mail real aveti puterea sa va cereti scuze pentru cele spuse ?

dinul

Mesaj de dinul »

Vladut Mateianu scrie:@dinul

te-am rugat ceva. or te prezinti(si iti ramane numele real in semnatura) , or nu vei mai putea posta la acest topic ! :evil:
UNUL DIN ROMANII ADEVARATI PREZENTI IN FRANTA.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”