@dan mitranescu
Unde este loc de caterinca, esti invitatul meu...In schimb, aici, nu merge sa o dam in caterinca. De ce ? Pentru ca este vorba de IMAGINEA ROMANIEI. Am luptat 5 ani sa ne creem o imagine impecabila, am ajuns sa fim prieteni cu toate echipele nationale, sa fim respectati si aplaudati....
Iar acum , datorita gestului nesabuit(pe care si eu il consider tot furt, si mai grav, furt de la un coleg de suferinta, pescar !) o sa ajungem sa fim huiduiti !
Cum crezi ca vom mai da ochii cu delegatia Croatiei la anul ?
Asa ca , te rog sa nu mai intervi cu mistouri sau cu texte genul : NU A FURAT NIMENI, NU S-A INTAMPLAT NIMIC, NU CUNOSC.
De asemenea ii rog si pe ceilalti pescari din echipa Romaniei (si ma refer in special la Gabi Sandu si la Marius Barbu) sa-si expuna punctul de vedere. Si sa ne raspunda la intrebarea : UNDE ESTE SETUL DE DELKIMI,APARATUL FOTO,ETC. Adica numele pescarului care se afla momentan in posesia lor.
@dinul
Or ite prezinti, or zbori. La subiectul acesta nu merge sa ne ascundem in spatele unui nick si sa ne dam cu parerea. Deci....
@vali vesa
Te asigur ca lucrurile furate nu au ajuns la pagubit.(cand vor ajunge te anunt eu). De asemenea, in trecut nu au existat asemenea discutii . Parca erai roman. De ce ii aperi pe cei care au furat imbracati in treningul Romaniei ?