Vreau doar sa subliniez faptul ca de fiecare data exista cate un personaj care nu stie sa piarda cu fruntea sus si incepe sa faca declaratii calomnioase la adresa celorlalti participanti ,cum faci tu acum,atacand in mod indirect nu doar echipa castigatoare ci si alte echipe participante care nu au punctat,tu insinuand ca au ajutat echipa castigatoare dand-u-le peste ca sa poata castiga..........
Vazi reactia ta nelalocul ei cand le ceri explicatii cum ei,pescari renumiti cu experienta nu au prins nici un peste.....
Sunt ei destul de suparati ca nu au reusit sa puncteze,ca fiecare,in momentul in care se inscrie intr-un concurs,indiferent care este miza acestiua,o fac cu un singur gand,SA CASTIGE!!!Nu se inscriu doar de dragul de a participa,de a chieltui niste bani,de a pierde zile si nopti pe balta ca la sfarsitul concursului sa nu reuseasca sa puncteze si sa apara cineva sa-i invinuiasca,ca ei de fapt au prins peste dar l-au dat altei echipe ca sa poata castiga si ei sa se aleaga doar cu invinuiri nefondate.[/quote]
Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii.Si discutia cu tine s-a incheiat pt ca nu intelegi nimic sau doar te faci ca nu intelegi.