STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Mesaj de Zarguzon Adi »

Nu am de gand sa adorm cu capul pe tastatura nici de grija ta,nici de grija altcuiva :wink:
Vreau doar sa subliniez faptul ca de fiecare data exista cate un personaj care nu stie sa piarda cu fruntea sus si incepe sa faca declaratii calomnioase la adresa celorlalti participanti ,cum faci tu acum,atacand in mod indirect nu doar echipa castigatoare ci si alte echipe participante care nu au punctat,tu insinuand ca au ajutat echipa castigatoare dand-u-le peste ca sa poata castiga..........
Vazi reactia ta nelalocul ei cand le ceri explicatii cum ei,pescari renumiti cu experienta nu au prins nici un peste.....
Sunt ei destul de suparati ca nu au reusit sa puncteze,ca fiecare,in momentul in care se inscrie intr-un concurs,indiferent care este miza acestiua,o fac cu un singur gand,SA CASTIGE!!!Nu se inscriu doar de dragul de a participa,de a chieltui niste bani,de a pierde zile si nopti pe balta ca la sfarsitul concursului sa nu reuseasca sa puncteze si sa apara cineva sa-i invinuiasca,ca ei de fapt au prins peste dar l-au dat altei echipe ca sa poata castiga si ei sa se aleaga doar cu invinuiri nefondate.[/quote]

Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii.Si discutia cu tine s-a incheiat pt ca nu intelegi nimic sau doar te faci ca nu intelegi.

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

Zarguzon Adi scrie:

Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii.Si discutia cu tine s-a incheiat pt ca nu intelegi nimic sau doar te faci ca nu intelegi.

A 1 VICTOR SERBU -SANDEL CALINA -CYTI 181,8..............20
A 2 BERBECARU 173,5..............17

ce este mai sus,reprezinta situatia de anul trecut de la open darvari...
si inca nu fusese bagat "ungurescul"...cum crezi ca au prins cele 2 echipe aprox 360 de kg??? cand practic pescuiau pe... acelasi loc :wink: ...motiv ptr care au existat "conflicte" la un momentdat?...
acolo este un loc f bun ptr...iernat.e un plaur scufundat si pestele se aduna gramada...daca cunosti locul si i-o pui la nas,mai gasesti cativa flamanzi sa puna botul la mancare...apa din ce mi-a spus vali vopsea,avea in jur de 6 grade si a urcat abia sambata spre seara undeva la 9 grade...in conditiile astea pestele nu prea mai umbla...daca te uiti bine in unele poze se vad burtile rosii ale crapilor...semn ca deja s-au bagat la "nani" :wink: ....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Saky

Mesaj de Saky »

Zarguzon Adi scrie:Nu am de gand sa adorm cu capul pe tastatura nici de grija ta,nici de grija altcuiva :wink:
Vreau doar sa subliniez faptul ca de fiecare data exista cate un personaj care nu stie sa piarda cu fruntea sus si incepe sa faca declaratii calomnioase la adresa celorlalti participanti ,cum faci tu acum,atacand in mod indirect nu doar echipa castigatoare ci si alte echipe participante care nu au punctat,tu insinuand ca au ajutat echipa castigatoare dand-u-le peste ca sa poata castiga..........
Vazi reactia ta nelalocul ei cand le ceri explicatii cum ei,pescari renumiti cu experienta nu au prins nici un peste.....
Sunt ei destul de suparati ca nu au reusit sa puncteze,ca fiecare,in momentul in care se inscrie intr-un concurs,indiferent care este miza acestiua,o fac cu un singur gand,SA CASTIGE!!!Nu se inscriu doar de dragul de a participa,de a chieltui niste bani,de a pierde zile si nopti pe balta ca la sfarsitul concursului sa nu reuseasca sa puncteze si sa apara cineva sa-i invinuiasca,ca ei de fapt au prins peste dar l-au dat altei echipe ca sa poata castiga si ei sa se aleaga doar cu invinuiri nefondate.

Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii.Si discutia cu tine s-a incheiat pt ca nu intelegi nimic sau doar te faci ca nu intelegi.[/quote]

@Zarguzon

Iti explic eu de ce Cornel Serbu a prins mai mult ca restu !!

apa a avut 8-9 grade celsius,toamna pe vremea asta pestii(crapii) se aduna in cateva zone unde isi petrec vacanta de iarna,daca ai bulanul cum a avut Cornel si tragi acolo unde deja s au adunat marea majopritate a pestilor (crapilor) te ai scos !!
Eu personal am stiut de la inceput ca va fi un Loz in Plic concursul asta. la mine in fata nu am vazut
peste pe sonar si cand am vazut ca dupa 12 ore Cornel are 5 pesti am stiut ca nu o sa il mai bata nimeni si ca nu mai are rost sa imi pierd vremea pe balta.
Pe locul pe care a pescuit Cornel S , se va prinde crap toata iarna !!!

Asa ca Domnule Zarguzon stai linistit ca nu te a furat nimeni si nu sa carat peste !!!
despre arbitri numai cuvinte de lauda,Nota 10.

felicitari lui Nea Cornel Serbu si pensionarilor din echipa !!! :wink:

Saky

Mesaj de Saky »

@ Cornel Serbu

atentie sa nu vi se urce la cap si la anu sa va bagati la un concurs tare unde tre sa prinzi 6-700 de kg
nu de alta dar stiti cum e cu pensionarii tensiune,caldura,reuma,etc si nu as vrea sa va ridice astia cu helicopterul Smurd de pe balta ! :lol: :lol: :lol: :lol:

am glumit !

Inca o data Felicitari castigatorilor si fica matale sa aibe noroc de masinuta ! :wink:

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

felicitari echipei castigatoare, Cornel,Tica,Jujak! Cornele cred ca ai achizitionat caruciorul de butelie pentru Tica, ca altfel o sa ai reclamatii! :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

LA MULTI ANI! PENTRU FATA CORNELE, SA-TI TRAIASCA.
Ovidius Constanta

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

cioara scrie: 3 - Vopsea,mai bine mucles,ca la concursul trecut,la prima masina, ai ramas dator la un stimabil domn cu ceva cascaval pt anumite servicii .

Cioara, de mine vorbesti ???
Valentin Dumitru

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Zarguzon Adi scrie:Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii
bai fanfaronule, cum iti permiti sa-mi umbresti victoria cu intrebarile tale insinuante :?: nu ai atata bun simt sa incetezi cu aberatiile astea, chiar vrei sa-ti explic de ce nu esti in stare sa castigi decat concursuri pentru incepatori, chiar vrei sa-ti demonstrez ca esti un nimeni in pescuitul crapului, chiar nu intelegi ca toata lumea te stie de sonat, de aberant si de cautator de nereguli prin ape tulburi...cand ai fost pus seful arbitrilor, toti stateau linistiti nu ca esti tu mare arbitru, ci pentru faptul ca pe nebun n-o sa-l conteste nimeni

ai facut prostia sa-ti faci un dusman si te sfatuiesc sa nu mai vi la concursurile unde vezi ca m-am inscris eu, fiindca s-ar putea sa ai surprize si nu te va mai apara nici "prietenul" tau cioara...am scris intre ghilimele pentru ca nu pot concepe ca cineva sa aiba priteni dusi cu capul ca tine.

din momentul asta nu-ti mai accept niciun raspuns, iar daca nu incetezi, astepta-te sa-l vezi pe nicu din cernica pe la tine pe la magazin :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

cornelserbu scrie:
Zarguzon Adi scrie:Eu nu am acuzat pe nimeni ca a dat peste. Asta ai inteles tu.Eu am intrebat acei pescari cum isi explica ca pestele a mancat nebuneste pe un sigur loc pe balta in conditiile in care toate echipele de pe Darvari nu au prins cat cei de pe locul intii
bai fanfaronule, cum iti permiti sa-mi umbresti victoria cu intrebarile tale insinuante :?: nu ai atata bun simt sa incetezi cu aberatiile astea, chiar vrei sa-ti explic de ce nu esti in stare sa castigi decat concursuri pentru incepatori, chiar vrei sa-ti demonstrez ca esti un nimeni in pescuitul crapului, chiar nu intelegi ca toata lumea te stie de sonat, de aberant si de cautator de nereguli prin ape tulburi...cand ai fost pus seful arbitrilor, toti stateau linistiti nu ca esti tu mare arbitru, ci pentru faptul ca pe nebun n-o sa-l conteste nimeni

ai facut prostia sa-ti faci un dusman si te sfatuiesc sa nu mai vi la concursurile unde vezi ca m-am inscris eu, fiindca s-ar putea sa ai surprize si nu te va mai apara nici "prietenul" tau cioara...am scris intre ghilimele pentru ca nu pot concepe ca cineva sa aiba priteni dusi cu capul ca tine.

din momentul asta nu-ti mai accept niciun raspuns, iar daca nu incetezi, astepta-te sa-l vezi pe nicu din cernica pe la tine pe la magazin :wink:

mi se pare mie sau ma ameninti?

radu badica

Mesaj de radu badica »

1. Sakal ---- shhh cu 0 pesti nu potzi vb de pescuit doar imbaiat sau canoe.......te iubesc stiu ca esti sufletist!
2. Adi Zarguzon daca nu prinzi vulpea la puii nu ai cum sa o condamni stie si Cioara si Gaoaza asta - greu la deal cu boii mici!
3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!!
4. Ultimul concurs pe 2009 sfideaza gravitatzia dar asta e viatza si la Madine doar un loc a prins sute kile restu doar de primavara.....
5. Pescuitul de concurs in Romania isi schimba hainele si in curand va purta doar tricouri englezesti cu peste putzin si capricios eu sunt convins ....
6. Astept noul an cu nerabdare!
7. Darvari ramane o enigma pentru totzi o balta smechera cu multe posibilitatzi crapi superbi dar greu de prins!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”