Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Facem schimb dacă vreiveteranu scrie:apropo de daiwa black widow 3.60, senzatia cu ele in dril este spectacol, un over 10 este o adevarata lupta pentru ca intra-adevar se indoaie la 90 de grade si nu ai mare control asupra pestelui. chiar simti orice miscare a pestelui. tot timpul ai senzatia ca se rupe lanseta sau firul sau cedeaza ceva.
nu prea ma pricep sa arunc, ajung la aproape 70-80 m cu momitor si putin mai mult cu bila.
din aceasta cauza vreau sa imi iau si niste lansete mai lungi si mai tari ca sa pot sa ating distante mai mari doar cand e cazul. in rest, nu voi renunta la black widow.
PS: nu pescuiesc in concursuri.
Ei domnu', goagalu' nu va mai ajungegabi1 scrie:Nu fi rautacios, pune niste poze cu prologicurile de 10/11' si ultegrele 5500xtb.Cum ziceam, n-am nicio problema in a lamuri lucruri, daca-s capabil.![]()
Iti dai seama, la "wild card" sa-ti intre pe Sarulesti un scoicar de 27/28 ocale ce spectacol ar fi...![]()
Pai n-ai cum detalia evidenta decat daca ai foarte mult timp liber.Niciodata n-am sustinut c-as fi mai mult de atat.razvan u. scrie:Albert,
Nu iti mai detaliez. Ramai doar un user pe un forum.
Aici ai dreptate. Nu doua sau doua mii de fraze pe forumuri ma fac desteptrazvan u. scrie:Cu wildcard-ul e clara treaba: te-am invitat, ai refuzat.
Faptul ca incerci sa legi 2 fraze sa duci discutia in alt plan nu te face mai destept.
Eroant din pct tau de vedere. Sau si tu ai pretentii cum ca stii toti userii de pe forumul asta care citesc aici si care au opinii...indiferent de care. Sunt convins ca discutia noastra savanta are mai multi spectatori decat ai crederazvan u. scrie:p.s. ai folosit din nou pluralul in mod eronat. Si ca sa iti desenez totusi ceva ca iar nu pricepi: cand spui "il scuzam" pe userul pescarusul...la cine te referi? Tu si mai cine?