DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mai am o rugaminte.
Va rog sa va ganditi la urmatoarea propunere pentru ca in sedinta sa nu dati raspunsuri pripite:

In situatia in care calificarile se vor face pe loturi de 8 (6titulari + 2rezerve) aceasta formula sa se poata modifica de la o etapa la alta cu membrii aceluiasi club.

In primul rand acest lucru se intampla in toate sporturile de echipa. Componenta echipei ,in fotbal de exemplu,se schimba de la o etapa la alta in campionat. La sfarsit rezulta o echipa de 11+5 care merge in Liga Campionilor. La nationala la fel : se perinda mai multi jucatori in meciurile de calificari rezultand o echipa finala care merge la CM.

Aceasta prevedere da dreptul si altor membrii din club sa poata progresa sau sa arate ce pot. In plus poate sa scoata tot ce este mai bun dintr-un club. Nu asta vrem ?

Va rog sa judecati aceasta problema obiectiv si nu incercand sa dati in cap cluburilor care au aceasta posibilitate.

Daca prin regula de a participa o singura echipa de la un club inchideti sansa multora de a se afirma , lasati aceasta "portita" deschisa ...

Se pot rezolva astfel situatii nedorite in care un lot este nevoit sa plece la CM cu oameni accidentati sau lipsa. Ca daca nu se poate reface lotul ... asa trebuie sa plece...!

Dan Mitranescu
Veteran

... la cat suntem de "disperati" plecam la un CM in carje numai sa nu lasam alt lot sa mearga in locul nostru. Oare este bine? Mult mai usoara este situatia in care renuntam in favoarea unui coleg de club ...

Am acum ocazia sa spun : Multumesc Mihai Stanescu !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Mitranescu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Si poate ca ar mai trebui ca cluburile care doresc sa participe la sedinta sa achite inainte un avans, ca sa isi arate intentia de a participa. Sa nu se intample ca in anii precedenti, cand isi dadeau cu parerea 40 de pescari dar participau 10....

PS Am incredere ca Victor Oana va reusi sa rezolve si aceasta problema.
Vladut are dreptate.

Stabiliti un avans cu care trebuie sa venim din partea clubului in situatia in care acesta isi exprima dorinta clara de a participa la calificari.

Numai in urma achitarii acestui avans sa se poata obtine dreptul la vot.
Mie mi se pare o propunere foarte logica si de bun simt .
Propun 1000 euro care se vor varsa intr-un cont la vedere .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Pai ce facem, platim inainte? Ca la c.... ??? Fara suparare, eu nu consider ca e ok.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Dan Mitranescu

Corect, in alte discipline lotul este format din 11+5, in cazul de fata 6+2. Proportional mi se pare corect.
La fotbal, pt. ca ai ales acest exemplu, lotul se poate schimba de la etapa la etapa.
Cind te-ai calificat in primii 6 comunici la FIFA camponenta loturilor.
De aici in colo nu se mai pote schimba nici un sportiv chiar daca sint accidentari.
Revenind la problema ridicata de tine, in cadrul clubului, la selectii poti face cite schimbari vrei si poti da sansa de afirmare oricarui pescar talentat.
Cind ai definitivat lotul si l-ai inscris in CN s-au terminat experimentele.
Oricare club reprezentat de cei mai buni 8 pescari poate reprezenta RO la CM.
Lotul cistigator va fi comunicat nominal la CIPS.
Regula e aceasi, nu se permite schimbarea sportivilor.

Pescarii oricarui club se pot afirma clasindu-se in primii 8.
Mi-e greu sa cred ca cei ce nu au intrat in lot la nivel de club, se vor afirma in CN in fata celor mai buni pescari ai cluburilor.

Daca voi sunte-ti asa un club mare cu pescari de certa valoare, evident primi 8 vor face legea in viitorul CN.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Dan Mitranescu scrie:... la cat suntem de "disperati" plecam la un CM in carje numai sa nu lasam alt lot sa mearga in locul nostru. Oare este bine? Mult mai usoara este situatia in care renuntam in favoarea unui coleg de club ...

Exemplul tau nu are nici o relevanta. Compari mere cu pere.
Anul acesta selectiile au fost individuale (echipa de 2 pescari). Primele 4 au format un lot. Din acel moment ati devenit o echipa.
Evident prin accidentarea lui Mihai ai intrat tu.
Nu ai de ce sa-i multumesti, in sporturile de echipa cind titularul se accidenteaza intra rezerva.
Cornel Rosioru ,

Dan Mitranescu
Veteran

cornel rosioru scrie:@Dan Mitranescu

Corect, in alte discipline lotul este format din 11+5, in cazul de fata 6+2. Proportional mi se pare corect.
La fotbal, pt. ca ai ales acest exemplu, lotul se poate schimba de la etapa la etapa.
Cind te-ai calificat in primii 6 comunici la FIFA camponenta loturilor.
De aici in colo nu se mai pote schimba nici un sportiv chiar daca sint accidentari.
Revenind la problema ridicata de tine, in cadrul clubului, la selectii poti face cite schimbari vrei si poti da sansa de afirmare oricarui pescar talentat.
Cind ai definitivat lotul si l-ai inscris in CN s-au terminat experimentele.
Oricare club reprezentat de cei mai buni 8 pescari poate reprezenta RO la CM.
Lotul cistigator va fi comunicat nominal la CIPS.
Regula e aceasi, nu se permite schimbarea sportivilor.

Pescarii oricarui club se pot afirma clasindu-se in primii 8.
Mi-e greu sa cred ca cei ce nu au intrat in lot la nivel de club, se vor afirma in CN in fata celor mai buni pescari ai cluburilor.

Daca voi sunte-ti asa un club mare cu pescari de certa valoare, evident primi 8 vor face legea in viitorul CN.
Asa cum cel mai bun antrenament este concursul in sine (de cele mai multe ori antrenamentele "la liber" duc la greseli grave in timpul competitiei) la fel va spun ca pescarii unui lot pot fi testati la adevarata valoare numai in timpul competitiei.

Dau ex. iar fotbalul ,dar este valabil in toate sporturile : In meciurile echipei nationale ,in faza de grupe (calificari) se perinda poate si 20-25 de jucatori pe la echipa.
Din acestia rezulta un lot de 11+5 care merge la CM in situatia unei calificari.

De ce primii 11+5 care intra pe teren in primul meci din grupe nu sunt si cei care pleaca la CM ?
De ce in meciurile mai slab cotate echipele tari introduc in teren rezervele sau jucatori tineri ? Nu au timp de miute in afara competitiei ?

Cum pot eu sa testez adaptabilitatea unui pescar la un lot de 8 in asa zise "calificari in cadrul clubului" ? Cartile de vizita in pescuitul individual nu sunt neaparat valabile si in loturile de 8 !

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Dan Mitranescu

Daca vrei sa imprumutam tehnici din alte sporturi (ex:fotbal), atunci eu as propune sa nu se mai faca calificari pentru Lotul National, si sa se faca numai selectie de catre: Capitanul Lotului + Managerul Lotului + Consilierul Tehnic al Lotului, in urma analizei obiective facuta in timpul copmetitiilor din anul respectiv. Ca la Anglia. Nu e mai simplu asa? Si atunci s-ar bate lumea mult mai tare pe la toate concursurile, sa iasa in fata, pentru a fi vazuti bine de catre Staff-ul Lotului. (strict din punct de vedere pescuit).
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

cornel rosioru scrie:
Dan Mitranescu scrie:... la cat suntem de "disperati" plecam la un CM in carje numai sa nu lasam alt lot sa mearga in locul nostru. Oare este bine? Mult mai usoara este situatia in care renuntam in favoarea unui coleg de club ...

Evident prin accidentarea lui Mihai ai intrat tu.
Nu ai de ce sa-i multumesti, in sporturile de echipa cind titularul se accidenteaza intra rezerva.
Am in jur de 700 de exemple care in situatia lui Mihai continuau sa stea in stand numai sa-si mai incerce ei cateva "mosmoande" ... Poate gresesc eu si a fost o schimbare exclusiv pe motive de sanatate. Totusi daca exista un procent infim prin care Mihai Stanescu a considerat ca intrarea mea este spre binele echipei ... multumesc inca o data !

cornel rosioru
maestru emerit

@d p-c
Poate nu m-am exprimat corect. Am vrut sa spun ca ai tot dreptul sa vorbesti in numele asociatiei. Ba mai mult, poti participa la sedinta reprezentind AP Banatul.
Inca o data bun venit.
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”