Moderator: gor965
Mie mi se pare o propunere foarte logica si de bun simt .Dan Mitranescu scrie:Vladut are dreptate.Vladut Mateianu scrie: Si poate ca ar mai trebui ca cluburile care doresc sa participe la sedinta sa achite inainte un avans, ca sa isi arate intentia de a participa. Sa nu se intample ca in anii precedenti, cand isi dadeau cu parerea 40 de pescari dar participau 10....
PS Am incredere ca Victor Oana va reusi sa rezolve si aceasta problema.
Stabiliti un avans cu care trebuie sa venim din partea clubului in situatia in care acesta isi exprima dorinta clara de a participa la calificari.
Numai in urma achitarii acestui avans sa se poata obtine dreptul la vot.
Exemplul tau nu are nici o relevanta. Compari mere cu pere.Dan Mitranescu scrie:... la cat suntem de "disperati" plecam la un CM in carje numai sa nu lasam alt lot sa mearga in locul nostru. Oare este bine? Mult mai usoara este situatia in care renuntam in favoarea unui coleg de club ...
Am acum ocazia sa spun : Multumesc Mihai Stanescu !
Asa cum cel mai bun antrenament este concursul in sine (de cele mai multe ori antrenamentele "la liber" duc la greseli grave in timpul competitiei) la fel va spun ca pescarii unui lot pot fi testati la adevarata valoare numai in timpul competitiei.cornel rosioru scrie:@Dan Mitranescu
Corect, in alte discipline lotul este format din 11+5, in cazul de fata 6+2. Proportional mi se pare corect.
La fotbal, pt. ca ai ales acest exemplu, lotul se poate schimba de la etapa la etapa.
Cind te-ai calificat in primii 6 comunici la FIFA camponenta loturilor.
De aici in colo nu se mai pote schimba nici un sportiv chiar daca sint accidentari.
Revenind la problema ridicata de tine, in cadrul clubului, la selectii poti face cite schimbari vrei si poti da sansa de afirmare oricarui pescar talentat.
Cind ai definitivat lotul si l-ai inscris in CN s-au terminat experimentele.
Oricare club reprezentat de cei mai buni 8 pescari poate reprezenta RO la CM.
Lotul cistigator va fi comunicat nominal la CIPS.
Regula e aceasi, nu se permite schimbarea sportivilor.
Pescarii oricarui club se pot afirma clasindu-se in primii 8.
Mi-e greu sa cred ca cei ce nu au intrat in lot la nivel de club, se vor afirma in CN in fata celor mai buni pescari ai cluburilor.
Daca voi sunte-ti asa un club mare cu pescari de certa valoare, evident primi 8 vor face legea in viitorul CN.
Am in jur de 700 de exemple care in situatia lui Mihai continuau sa stea in stand numai sa-si mai incerce ei cateva "mosmoande" ... Poate gresesc eu si a fost o schimbare exclusiv pe motive de sanatate. Totusi daca exista un procent infim prin care Mihai Stanescu a considerat ca intrarea mea este spre binele echipei ... multumesc inca o data !cornel rosioru scrie:Evident prin accidentarea lui Mihai ai intrat tu.Dan Mitranescu scrie:... la cat suntem de "disperati" plecam la un CM in carje numai sa nu lasam alt lot sa mearga in locul nostru. Oare este bine? Mult mai usoara este situatia in care renuntam in favoarea unui coleg de club ...
Am acum ocazia sa spun : Multumesc Mihai Stanescu !
Nu ai de ce sa-i multumesti, in sporturile de echipa cind titularul se accidenteaza intra rezerva.