Zarguzon Adi scrie:
Nu-ti mai face atatea griji in privinta regulamentului pt ca la anul se va renunta la brigada de arbitrii APS care a adus linistea campionatului national de anul acesta.
Numai tu sti ce ai vrut sa spui aici. Si oricum nu inteleg de ce muriti voi de grijile mele.
Pe Florentin il inteleg ca e un pic ingrijorat avand in vedere calitatea lui de presedinte de club si intentia declarata de a inscrie mai mult de un lot in calificarile de la anul. Se pare ca a gasit si calea prin care sa o faca...un singur lot pe club dar mai multe cluburi.
Adi ... pe tine nu inteleg insa ce te deranjeaza..faptul ca nu laud tot ce a insemnat calificari 2009? Ar fi culmea...chiar au fost multe lipsuri. Cu tine personal nu am nimic, ai incercat si tu si Mary si ati facut ce v-a stat in putinta sa iasa bine. Daca e sa-ti fac un repros tie personal, il fac la comun cu toti cei implicati in organizarea TAVP...avand in vedere lipsurile regulamentului si cateva greseli de redactare in el, desi multi pescari au atras atentia si pe forum si in afara lui...nu s-a modificat in scris nimic. Asta pentru ca vezi domne era ...SUBIECT INCHIS. Ati ales sa persistati in greseala in loc sa faceti amendamente de bun simt. Asta e..speram ca la anul sa fie mai bine .. cu sau fara Zarguzon ..cu sau fara APS. (APS a adus o brigada de arbitri CORECTI dar nepregatiti dpdv tehnic pentru a arbitra in carpfishing. Chiar si asa au facut fata poate si pentru ca de data asta 99% din concuresnti au fost FAIR-PLAY.
Inca un lucru cred ca trebuie luat in calcul pentru 2010...masuri ANTI - NON-COMBAT. Pedepsde tip excludere din competitie si in general din competitii pentru NON-Combat. In cazul unui concurs pe loturi non-combatul poate da peste cap 100% podiumul. Asta am vazut la CARP SHOW ... ar fi fost foarte usor ca Senzor sa nu castige daca cineva nu cantarea pestii!!!!! Din fericire acolo au fost oameni unu si unu! Bravo !