AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Mesaj de Zarguzon Adi »

Andrei I scrie:Multa atentie la regulamentul calificarilor de anul viitor. Nu il bateti in cuie in 2 sedinte. Dezbateti-l si tineti cont de parerile tuturor. Cel de anul asta a fost de tot rasul...multe lipsuri, multe abateri nesanctionate, mult prea multe lucruri lasate la voia intamplarii si multa multa lipsa de fermitate in sanctionarea concurentilor ce au incalcat regulamentul.

Organizatorii de anul viitor nu trebuie sa aiba mana libera sa organizeze etapa cum vor ei. Sa fie foarte clar prin regulamentul UNIC cum se desfasoara etapele.

Cantitaea de nada limitata daca CIPS o va limita pentru CM 2010. Daca inca nu se cunosc aceste date lasati inca deschis regulamentul...gen LIMITARE NADA DA/NU se bifeaza dupa comunicarea CIPS privind CM2010.

Pt 2010 cred ca e limpede pentru toata lumea ca tenul nu are nici o relevanta! E adevrat ca regulamentul international il puncteaza la CM insa in Anglia eu nu am auzit de ten. Un alt argument al unora pentru care tenul trebuie sa puncteze este acela ca echilibreaza balta...corect in cazul unui concurs individual. DACA E PE LOTURI IAR CM IN ANGLIA (unde tenul lipseste sau este de neglijat) NU TREBUIE SA PUNCTEZE TENUL LA NICI O ETAPA.
Nu-ti mai face atatea griji in privinta regulamentului pt ca la anul se va renunta la brigada de arbitrii APS care a adus linistea campionatului national de anul acesta.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Parerea ta..... Eu zic ca trebuie arbitrii profesionisti, care sa stie carpfishing, ce si mai ales cand sa verifice....Altfel, angajam o firma de paza si 2 ciobani ptr munca fizica(cu cantarul !).....

@florentin

De ce nu faceti etapa pe Tancabesti, ca doar este balta clubului ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Parerea mea este ca ar fi bine sa existe 5 etape ale CN. Cine nu doreste pe motiv ca nu are timp, nu este obligat sa participe. Trebuie ca pescarii sa inteleaga ca este vorba de o competitie sportiva, profesionista, care necesita sacrificii, ca orice sport. Ptr. restul pescarilor, exista concursurile private, la care pot veni in functie de timpul disponibil.

Si bine ar fi sa conteze in final toate 5 rezultatele, asta inseamna constanta !!!!!

Exemplu :

Prima etapa : 10 loturi(cluburi)
A doua etapa :10 loturi
A treia etapa : 8 loturi
A patra etapa :6 loturi
Finala : 4 loturi

Si, repet, sa conteze rezultatele obtinute de lot in toate cele 5 manse. :!:

Balti :

Prima etapa : 10 loturi(cluburi) HOBAIA
A doua etapa :10 loturi FLOREASCA
A treia etapa : 8 loturi LATES(TANCABESTI)
A patra etapa :6 loturi MV 2
Finala : 4 loturi DORIPESCO

Date desfasurare :

1. 10 mai
2. 25 mai
3. 15 iunie
4. 30 iunie
5. 15 iulie
ce ne facem daca sunt mai multe loturi :D

baltile ar merge, poate si cu putin loc de interventii, dar perioadele mi se par nasoale rau...intram iar in canicula...poate ar trebui doar 4 etape si sa inceapa mai devreme...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Zarguzon Adi scrie:
Nu-ti mai face atatea griji in privinta regulamentului pt ca la anul se va renunta la brigada de arbitrii APS care a adus linistea campionatului national de anul acesta.
Numai tu sti ce ai vrut sa spui aici. Si oricum nu inteleg de ce muriti voi de grijile mele.

Pe Florentin il inteleg ca e un pic ingrijorat avand in vedere calitatea lui de presedinte de club si intentia declarata de a inscrie mai mult de un lot in calificarile de la anul. Se pare ca a gasit si calea prin care sa o faca...un singur lot pe club dar mai multe cluburi.
Adi ... pe tine nu inteleg insa ce te deranjeaza..faptul ca nu laud tot ce a insemnat calificari 2009? Ar fi culmea...chiar au fost multe lipsuri. Cu tine personal nu am nimic, ai incercat si tu si Mary si ati facut ce v-a stat in putinta sa iasa bine. Daca e sa-ti fac un repros tie personal, il fac la comun cu toti cei implicati in organizarea TAVP...avand in vedere lipsurile regulamentului si cateva greseli de redactare in el, desi multi pescari au atras atentia si pe forum si in afara lui...nu s-a modificat in scris nimic. Asta pentru ca vezi domne era ...SUBIECT INCHIS. Ati ales sa persistati in greseala in loc sa faceti amendamente de bun simt. Asta e..speram ca la anul sa fie mai bine .. cu sau fara Zarguzon ..cu sau fara APS. (APS a adus o brigada de arbitri CORECTI dar nepregatiti dpdv tehnic pentru a arbitra in carpfishing. Chiar si asa au facut fata poate si pentru ca de data asta 99% din concuresnti au fost FAIR-PLAY.

Inca un lucru cred ca trebuie luat in calcul pentru 2010...masuri ANTI - NON-COMBAT. Pedepsde tip excludere din competitie si in general din competitii pentru NON-Combat. In cazul unui concurs pe loturi non-combatul poate da peste cap 100% podiumul. Asta am vazut la CARP SHOW ... ar fi fost foarte usor ca Senzor sa nu castige daca cineva nu cantarea pestii!!!!! Din fericire acolo au fost oameni unu si unu! Bravo !
Milionar excentric

Sionut

Mesaj de Sionut »

Andrei I scrie:
Zarguzon Adi scrie:
Numai tu sti ce ai vrut sa spui aici. Si oricum nu inteleg de ce muriti voi de grijile mele.

Pe Florentin il inteleg ca e un pic ingrijorat avand in vedere calitatea lui de presedinte de club si intentia declarata de a inscrie mai mult de un lot in calificarile de la anul. Se pare ca a gasit si calea prin care sa o faca...un singur lot pe club dar mai multe cluburi.
Adi ... pe tine nu inteleg insa ce te deranjeaza..faptul ca nu laud tot ce a insemnat calificari 2009? Ar fi culmea...chiar au fost multe lipsuri. Cu tine personal nu am nimic, ai incercat si tu si Mary si ati facut ce v-a stat in putinta sa iasa bine. Daca e sa-ti fac un repros tie personal, il fac la comun cu toti cei implicati in organizarea TAVP...avand in vedere lipsurile regulamentului si cateva greseli de redactare in el, desi multi pescari au atras atentia si pe forum si in afara lui...nu s-a modificat in scris nimic. Asta pentru ca vezi domne era ...SUBIECT INCHIS. Ati ales sa persistati in greseala in loc sa faceti amendamente de bun simt. Asta e..speram ca la anul sa fie mai bine .. cu sau fara Zarguzon ..cu sau fara APS. (APS a adus o brigada de arbitri CORECTI dar nepregatiti dpdv tehnic pentru a arbitra in carpfishing. Chiar si asa au facut fata poate si pentru ca de data asta 99% din concuresnti au fost FAIR-PLAY.

Inca un lucru cred ca trebuie luat in calcul pentru 2010...masuri ANTI - NON-COMBAT. Pedepsde tip excludere din competitie si in general din competitii pentru NON-Combat. In cazul unui concurs pe loturi non-combatul poate da peste cap 100% podiumul. Asta am vazut la CARP SHOW ... ar fi fost foarte usor ca Senzor sa nu castige daca cineva nu cantarea pestii!!!!! Din fericire acolo au fost oameni unu si unu! Bravo !
Ce inseamna Andrei ca un arbitru sa fie pregatit de Carpfishing ? Vad ca tot bateti moneda pe asta . Foarte bine ca nu
vom mai fi noi APS (personal am facut foarte mari sacrificii anul trecut) si pescarii vor vedea la anul cum a fost mai bine.Pe pielea lor.

P.S Cert e ca fiecare pasare isi lauda puii, iar puii celorlalti sunt ciobani sau firme de paza ...
CS APS

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Ionut .. realitatea trebuie perceputa asa cum este. Eu nu am spus ca nu ar trebui sa mai arbitreze APS. Am spus doar ca nu erau suficient de pregatiti dpdv tehnic. Si daca tu poti sa imi spui ca au fost si eu ma insel...atunci ma abtin. Dar impresia mea a fost asta...au fost corecti si atat. A fost bine si la anul se poate si mai bine. Sacrificiile facute de APS au fost facute din placere si totodata si pe bani....deci ce tot arunci sacrficiile astea in fata? Trebuie ca toata lumea sa ridice in slavi APS? O statuie mica in centru? Repet a mia oara...au fost corecti si oameni cu caracter...dar ATAT, pregatire tehnica nu au avut. Si ca sa dau un exemplu concret...unul din arbitri (mansa Hobaia) era fermecat de marker si nu intelegea exact modul de functionare....

Nu mai sari ca ars de fiecare data cand auzi APS. Nu am vorbit de rau...pentru 2010 brigada voastra de arbitri poate fi mai bine pusa la punct tehnic si atunci probabil ca nimeni nu ar mai avea nimic de zic.
Milionar excentric

Sionut

Mesaj de Sionut »

Andrei I scrie:Ionut .. realitatea trebuie perceputa asa cum este. Eu nu am spus ca nu ar trebui sa mai arbitreze APS. Am spus doar ca nu erau suficient de pregatiti dpdv tehnic. Si daca tu poti sa imi spui ca au fost si eu ma insel...atunci ma abtin. Dar impresia mea a fost asta...au fost corecti si atat. A fost bine si la anul se poate si mai bine. Sacrificiile facute de APS au fost facute din placere si totodata si pe bani....deci ce tot arunci sacrficiile astea in fata? Trebuie ca toata lumea sa ridice in slavi APS? O statuie mica in centru? Repet a mia oara...au fost corecti si oameni cu caracter...dar ATAT, pregatire tehnica nu au avut. Si ca sa dau un exemplu concret...unul din arbitri (mansa Hobaia) era fermecat de marker si nu intelegea exact modul de functionare....

Nu mai sari ca ars de fiecare data cand auzi APS. Nu am vorbit de rau...pentru 2010 brigada voastra de arbitri poate fi mai bine pusa la punct tehnic si atunci probabil ca nimeni nu ar mai avea nimic de zic.
Nu am cum sa nu sar ca ars cand cineva nu iti recunoaste munca . Tu nu ai sari ? Eu nu am arbitrat pentru bani si poate nu ar trebui sa te pronunti din moment ce nu stii situatia materiala a fiecaruia dintre noi.
Stiu de acele probleme cu acel arbitru si am luat masuri inca de atunci. Pentru el a fost ultimul arbitraj la crap.Dar e cam mult ca de la un singur om (cred ca am fost vreo 30 implicati in total), sa generalizezi o parere despre toata echipa.
CS APS

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ionut,
Nu s-a hotarat cine va arbitra anul viitor. Sedinta va urma....
Legat de intrebarea adresata lui Andrei, hai sa incerc sa detaliez eu:
- la Hobaia, unul dintre arbitrii ma intrebat ce cauta al 5-lea bat in apa, si cand i-am spus ca e marker-ul, ma intrebat ce e ala si daca are carlig.
- la aceasi etapa, am primit o vizita, iar persoana respectiva statea la 1 metru de stand. Am fost atentionati ca respectivul sa stea la 10 metri de stand, ca altfel primim avertisment. I-am comunicat arbitrului sa citesca regulamentul, si mi-a dat dreptate dupa ce aplecat sa citeasca regulamentul.
- tot la Hobaia nu s-a facut intr-una din zile(vineri) cantarul de pranz pe motiv s-a prins foarte putin, si doar in urma telefoanelor catre Cornel Serbu s-a efectuat cantar in jur de 17. Si nu era normal pentru ca eu aveam 2 pesti prinsi imediat dupa cantarul de dimineata, si pana seara au scazut destul in greutate(se prindea foarte putin si orice suta de grame conta).
Si mai sunt, dar nu sunt erori grave din punctul meu de vedere.
Felicitari inca odata pentru efortul depus.
Sustin si eu indeea cu masuri anti-combat si eliminarea din semifinala sau finala a loturilor fara sansa de calificare.
C. S. PELICANUL

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Sionut scrie: Eu nu am arbitrat pentru bani .........................Dar e cam mult ca de la un singur om (cred ca am fost vreo 30 implicati in total), sa generalizezi o parere despre toata echipa.

Acum tu generalizezi...daca vrei sa privesti criticile facute de mine si de alti participanti ca fiind constructive ..foarte bine. Daca vrei sa sari in sus nu ai decat. Varianta corecta e prima!
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Andrei I scrie: Inca un lucru cred ca trebuie luat in calcul pentru 2010...masuri ANTI - NON-COMBAT. Pedepsde tip excludere din competitie si in general din competitii pentru NON-Combat. In cazul unui concurs pe loturi non-combatul poate da peste cap 100% podiumul. Asta am vazut la CARP SHOW ... ar fi fost foarte usor ca Senzor sa nu castige daca cineva nu cantarea pestii!!!!! Din fericire acolo au fost oameni unu si unu! Bravo !

Daca am sa ajung in postura de a face combat am sa o fac cu cea mai mare ambitie pentru a primi aplauze la sfarsit ,mai ales cand este vorba sa-mi ajut niste prieteni !

Parerea mea insa ramane ca singura varianta aplaudabila (dpdv sportiv) este cea in care faci "combat" si-ti defavorizezi prin asta colegi sau prieteni (faceti voi asta). In rest ...combat ,noncombat ... aceiasi fapta !

Ca unii pleaca cu seifurile in brate sau altii se culca cand stau de paza pentru a nu vedea hotii ... tot aia este !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”