Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
21,90clinci scrie:Incearca gama High Attract de la CPK. 22 Ron/ punga si contin fainuri de peste.
Este pretul pentru 800 g.Alin Galbenu scrie:21,90clinci scrie:Incearca gama High Attract de la CPK. 22 Ron/ punga si contin fainuri de peste.
Colegu vorbeste de bile ieftine si bune, nu la preturi decente. Intr-adevar superbaits are bile bune, dar sunt ceva mai piperate pentru topicul acesta la 45 ron / kgcosmin mox scrie:Vad ca nu pomenește nimeni nimic despre Secretbaits. Boiliesuri bune la un preț decent.
nit_matias scrie:Colegu vorbeste de bile ieftine si bune, nu la preturi decente. Intr-adevar superbaits are bile bune, dar sunt ceva mai piperate pentru topicul acesta la 45 ron / kgcosmin mox scrie:Vad ca nu pomenește nimeni nimic despre Secretbaits. Boiliesuri bune la un preț decent.
vasea scrie:Da bine maestre asta stiu si eu. Eu caut un boilies facut cat de cat bine, fara pretentii, cu ceva faina de peste nu doar gris la un pret bun pentru ca vreau sa fac o nadire mai extinsa. Nu am mai pescuit la boilies de vreo 6 ani , dar nu ma lasa sufletul sa dau 500 de lei pe 10 kg de bile pentru ca sunt un zgarcit.