CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristian Rudeanu

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Dan Cotelici

Dupa cum am spus imi placi cand esti haios, cand incerci sa fi dur nu ai nici un haz ... Si nici dreptate ...

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Cristian Rudeanu scrie: ...Cred ca toata lumea a apreciat faptul ca Marius si-a asumat o parte din responsabilitatea celor petrecute. A dovedit curaj si ca regreta. Cu el ar trebui sa fi solidar, nu cu cei care refuza sa o faca ...
Pai daca asta e parerea ta si daca ati fost la sedinta, ati discutat acolo si ati ajuns (toti) la o concluzie, de ce mama :evil: ului mai bateti apa in piua pe acest subiect ??? De ce continuati sa-l apasati pe cap pe Mari ??? Trebuai sa te iei acolo, la sedinta de "cei care refuza sa o faca...".

Gata, eu am incheiat comentariile pe subiectul asta, dimineata plec la stiuca :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si ca sa inchei acest subiect, prefer de 100 de ori o polemica cu Victor Oana, pe care il respect ptr inteligenta dovedita in manipularea oamenilor, decat o polemica cu Mitranescu, pe care l-a facut mare acest site, iar acum se crede Che Guevara.....Cand de fapt este un pescar de bomba din Rahova(ptr cine nu stie, zona cu cei mai multi infractori din Bucuresti), care isi vede doar interesele personale si atat ! In rest, parerea lui despre alti pescari este jalnica......De aceea nici nu cred ca va mai face multi purici in carpzone..... :oops:
Poate ca ar trebui sa verificam mai atent pe cei care vor sa reprezinte tara pe afara, pe la CM.... :oops: :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

:mrgreen:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Am impartit standul 50 ore cu Dan Mitranescu la CM. Nu are nevoie de aprecierile mele pentru ca are destui admiratori. Nu am avut nici o problema in a comunica, chiar daca au fost momente in care discutiile erau contradictorii. De certat ...nu ne-am certat, asa cum a spus el intr-un moment din sedinta de pe 18, la Capitolul : analiza CM;
Sincer, nu ma asteptam ca Dan sa treaca la atacuri personale la adresa lui Andrei, mai ales ca de cate ori i-am vazut eu discutand fata in fata, chiar si contradictoriu, lasau impresia ca-si admira inteligenta unul altuia.
Andrei inteapa pe toata lumea...dar acum Dan a cedat.
Poate nu regreta actiunea lui sau poate ca da... Un lucru e clar Mitranescu are valoare in pescuitul asta de-l practicam noi toti...dar e pamantean la fel ca noi toti, cu calitati si defecte. Ca are el cateodata impresia ca stie tot...sunt multi care cred asta si care nu au rezultatele lui.
Dar sa nu-l punem la zid si sa-l batem cu pietre. Oricine din acest fenomen incerca sa-si creeze avantaje.
Nu transformati simple discutii divergente in atacuri virulente. E pacat!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, parca ai fi Tata Nitu ! :D Dumnezeu sa te impinga in bine !

PS Frumos spirit de colegialitate....Sper ca Mitranescu sa aprecieze macar in ceasul al 12-lea..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sionut

Mesaj de Sionut »

Mary2005 scrie:
arbitrii au campat in spatele meu tot timpul , si cred ca pot intervine sa spuna ca am pescuit pe tot timpul concursului si nici nu am dormit noaptea si la orice trasatura ma sculam si scoteam pestele ... nu am avut pierderi de peste , saci desfacuti sau alte manevre pentru a influenta clasamentul ...

rog arbitrii care au fost campati in spatele meu la circa 10 m de stand si auzeau si cel mai slab bip sa intre si sa spuna exact cum a fost
Am vorbit cu arbitrii care au campat in spatele lui Marian si au confirmat intocmai tot ce a relatat el. A pescuit cat se poate de bine, tinand cont de faptul ca a fost singur.
CS APS

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Sionut
Si tinand cont de faptul ca ati incalcat regulamentul permitand unei echipe inceperea concursului in formula incompleta.

anghel d.

Mesaj de anghel d. »

faptul ca este pescar bun nu da dreptul nimanui sa fie hotz !
comisia de organizare ar trebuisa intervina cu sanctiuni, altfel o sa mai existe cazuri !
anghel dragos-toyota carp team

Profan

Mesaj de Profan »

profan scrie:M-am inregistrat pe site de cateva zile iar acesta este primul meu post - si ultimul totodata.
Nu-mi vine sa cred ca Vladut Mateianu poate sa scrie asa ceva. Pe deasupra mai e si administratorul acestui site. Rusine, domnule Mateianu si rusine domnilor "campioni".
barbumarius scrie:Bine ca nu mai scrii ca la cat esti de prost mata se dadea cu capul de pereti. :oops: :oops: :oops:
Domnule Barbu, scriu sub nickul fiului meu de 15 ani care a postat mesajul la care Dumneavoastra ati replicat cu mojicia de mai sus. Astept sa va cereti scuze pentru aceasta <scapare> nedemna de un campion national.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”