Moderator: gor965
Pai daca asta e parerea ta si daca ati fost la sedinta, ati discutat acolo si ati ajuns (toti) la o concluzie, de ce mamaCristian Rudeanu scrie: ...Cred ca toata lumea a apreciat faptul ca Marius si-a asumat o parte din responsabilitatea celor petrecute. A dovedit curaj si ca regreta. Cu el ar trebui sa fi solidar, nu cu cei care refuza sa o faca ...
Am vorbit cu arbitrii care au campat in spatele lui Marian si au confirmat intocmai tot ce a relatat el. A pescuit cat se poate de bine, tinand cont de faptul ca a fost singur.Mary2005 scrie:
arbitrii au campat in spatele meu tot timpul , si cred ca pot intervine sa spuna ca am pescuit pe tot timpul concursului si nici nu am dormit noaptea si la orice trasatura ma sculam si scoteam pestele ... nu am avut pierderi de peste , saci desfacuti sau alte manevre pentru a influenta clasamentul ...
rog arbitrii care au fost campati in spatele meu la circa 10 m de stand si auzeau si cel mai slab bip sa intre si sa spuna exact cum a fost
profan scrie:M-am inregistrat pe site de cateva zile iar acesta este primul meu post - si ultimul totodata.
Nu-mi vine sa cred ca Vladut Mateianu poate sa scrie asa ceva. Pe deasupra mai e si administratorul acestui site. Rusine, domnule Mateianu si rusine domnilor "campioni".
Domnule Barbu, scriu sub nickul fiului meu de 15 ani care a postat mesajul la care Dumneavoastra ati replicat cu mojicia de mai sus. Astept sa va cereti scuze pentru aceasta <scapare> nedemna de un campion national.barbumarius scrie:Bine ca nu mai scrii ca la cat esti de prost mata se dadea cu capul de pereti.![]()
![]()