Vorba unui prieten comun, "Alo, mai usor cu pianul pe scari"...
Ce usor e sa dai intr-un om cazut la pamant Daca era in picioare era mai greu. De, cateii sa gudura in fata si musca pe la spate. Putina decenta, macar pentru varsta si parul lui alb. Dar cred ca cer prea mult...
Tui l-ai dat in gat domnule Vesa, cu observatiile tale privind cele doua documente!!! Acum ceri respect si clementa?
Teoria cu omul cazut de care nu trebuie sa te atingi e o marota. Daca a cazut in fund si altii l-au dat pe spate mai are o singura posibilitate.SA SE RIDICE!
Vorba unui prieten comun, "Alo, mai usor cu pianul pe scari"...
Ce usor e sa dai intr-un om cazut la pamant Daca era in picioare era mai greu. De, cateii sa gudura in fata si musca pe la spate. Putina decenta, macar pentru varsta si parul lui alb. Dar cred ca cer prea mult...
Tui l-ai dat in gat domnule Vesa, cu observatiile tale privind cele doua documente!!! Credeai ca-l vei lovi pe Oana?Acum ca ai vazut care sunt consecintele observatiilor tale ceri respect si clementa?
Teoria cu omul cazut de care nu trebuie sa te atingi e o marota. Daca a cazut in fund si altii l-au dat pe spate mai are o singura posibilitate.SA SE RIDICE!
Timp de 5 ani , car Rosioru a reusit sa faca rost de bani de la sponsori si sa duca echipa la CM, o data nu ai fost in stare sa postezi o lauda(de fapt adevarul). Acum esti primul care sare la gat. Ciudat este ca tu esti in afara fenomenului, nu ai participat, NU O SA PARTICIPI, sti doar sa latri intr-un mod josnic, demn de fetite de ciclu primar.......
Dumnezeu sa te ajute,ca se pare ca altcineva nu poate.....
Sunt in asentimentul colegilor de la echipa nationala. Sprijin in totalitate cele scrise de partenerul meu Dan Dochia iar asta sa fie toata "paguba" lotului care a participat anul asta la CM.
Pacat ca azi se vorbeste doar despre greseala facuta de Cornel Rosioru si mai putin de cea facut pentru sportul asta in toti acesti ani. Este regretabila si intradevar imorala fapta dansului dar asta nu poate sterge cea facut pentru carpfishing-ul din Romania. Pacat ca oamenii uita mult prea repede.
P.S. Dan Cotelici daca onoarea lui Cornel Rosioru se spala cu acel cauciuc atunci voi vorbi personal cu lotul national pentru strange bani si a-ti rezolva problema.
Ai mare dreptate, voi componentii lotului national, puteti rezolva problema. Restul se baga si ei din mai mult sau mai putin bun simt.
Componentii pot hotari ce se intampla, si in locul vostru nu m-as uita la comentarii rautacioase din partea unor rautaciosi care nu au nici un merit sau poate 1% merit in carpfishingul romanesc, fata de Domnul Rosioru.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur
nu vreau sa comentez in niciun fel cele intamplate, fiindca-l cunosc pe cornel cu mult dinaintea voastra...vreau doar sa pun o intrebare...ce ati fi spus, domnilor, daca in locul lui cornel era victor oana
ps. intrebarea este pentru cei ce nu respecta parerea fiecaruia
dan cotelici scrie: Tui l-ai dat in gat domnule Vesa, cu observatiile tale privind cele doua documente!!! Acum ceri respect si clementa?
Mai citeste o data ce-am scris. N-am cerut clementa. Dar una e sa semnalezi o neregula (si fi sigur ca au vazut si altii - vezi mesajul postat imediat dupa postarea lui Victor Oana) si alta e sa te si bucuri (cum faci tu) de raul altuia. Vezi ca se ia... Am zis bine, decenta e un cuvant necunoscut tie.
ALB: Cornel Rosioru a gresit. CR a facut multe pentru carpfishingul din Romania si merita clementa tuturor. Si-a dat demisia. Apcr-ul merge mai departe condusa de liderii sai noi sau vechi. Pana sa intre Cotelici "in subiect" pe forumul Crapmania se bateau clopote parca asistam la o inmormantare.
NEGRU: ..si aici il citez pe Vladut Mateianu ( ca tot e in voga ) convorbire telefonica in dimineata zilei "cu pricina": (reproducere pentru ca nu imi aduc cuvintele exacte) " ...victor tu ma stii pe mine.. nu am furat niciodata de la pescari si daca aflu ca cineva a facut-o cu mine e jale ". Pe alte forumuri se injura, se vorbeste de puscarie, se infiereaza elita carpishingului din Bucuresti care a adus numai furaciuni, interese si dezastru.
GRI: lotul national nu are legatura cu banii, componentii lui nu au de ce sa vina cu "mie nu mi-a lipsit nimic", nu erau banii lor, sunt banii care ar trebui sa fie impartiti intre: cei peste 100 de "cotizanti" de anul acesta la turneu, sponsori care au ajutat la adunarea bugetului, persoane care au cheltuit bani, energie, gaz, telefoane.. ca turneul sa iasa bine.
90 % din oamenii care urla nu simt nevoia sa bage pe cineva la puscarie, si mai putin pe CR, dar vor niste explicatii, niste scuze facute publice de stafful nationalei care nu a fost reprezentat numai de rosioru, vor sa vada din partea celor cativa oameni care au fost acolo sus ca isi asuma greselile ( genti furate, bani furati, greseli tactice la CM, injurii, grandomanii, etc etc etc, si nu in ultimul rand un comunicat oficial din partea APCR )