ANALIZA TAVP 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANALIZA TAVP 2009

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica, vali bonto

nu am nimic cu niciun membru al apcr si probabil stiti ca sunt prieten cu toti, dar, poate nu ati observat, am raspuns unei provocari prin a mai tempera putin turnura pe care au luat-o lucrurile...repet, incercati, voi membri apcr, oameni cu capul pe umeri sa nu faceti o virtute din fapta lui rosioru si tratati-o ca atare, adica asa cum spunea val mai pe la-nceput, ca un pumn in gura pe care vi -la dat el...nu eu v-am facut de ras si nici voi, dar de aici si pina la a spune ca asociatia voastre are de castigat, e cale lunga.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:Si strict personal Cornele - vorbele astea cu strutzul si capul in nisip pe mii de ani , le-am auzit exact la fel din gura lui Victor Oana . Nu cred inca ca il citezi , dar lasa-ma sa mai cuget la obiectivitate .....
valerica, cred ca prima data cand am auzit-o p-asta cu strutu care-si baga capul in nisip si crede ca s-a ascuns, nu incepusem scoala, iar pe victor oana il cunnosc doar de vre-o 12 ani...e de notorieteate zicala ca si aia cu pestele care de la cap se-npute :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

daca asociatia se va restructura, chiar de la presedintie sau conducere, statut sau forma de organizare, iar acest lucru va fi facut din interior, de catre membrii acesteia, da, ea va avea de castigat. o sa devina mai puternica.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Bonto scrie:Nea Cornele aici gresesti.....asa au gandit si italienii despre noi ca si popor,dupa ce au vazut cum un roman pe numa Mailat le-a violat si ucis o femeie.
Te intreb...noi cei din tara cu ce eram vinovati??
D-ta te simti vinovat in vre-un fel de fapta lui Mailat?
Bineinteles ca NU.
vali, nu cred ca e cel mai bun exemplu...macaronarii au invinuit poporul roman asa cum spui, nu romania...asta a fost gresala, fiindca intr-adevar romania avea o mare vina ca a lasat o gramada de malati sa invadeze europa si sa faca fapte reprobabile fara sa ia nicio masura.

pe membrii apcr nu-mi permit eu sa-i invinovatesc, voiam doar sa-i mai temperez pe unii dintre ei, dar apcr, dupa parerea mea poarta o mare vina ca...si sa nu mai spunem, caci zau nu-mi face placere
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:daca asociatia se va restructura, chiar de la presedintie sau conducere, statut sau forma de organizare, iar acest lucru va fi facut din interior, de catre membrii acesteia, da, ea va avea de castigat. o sa devina mai puternica.
sa va ajute Cel de sus, dar cu tinicheaua asta de coada, recunoaste ca e greu...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, o sa-ti dau un exemplu si inchei aceasta discutie.

Monica Iacob Rizli (sau cum o cheama) a fost prinsa furand cateva sute de mi de euro. Demonstrat. In acelasi timp era si un membru marcant PDL.
Ce s-a intamplat dupa ?
A castigat PDL-ul alegerile ! Basescu a iesit pe locul 1.

Asa ca stai sa vezi reorganizare APCR , sa nu te mire faptul ca , candva sa fi TU presedintele asociatiei ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Cornel, o sa-ti dau un exemplu si inchei aceasta discutie.

Monica Iacob Rizli (sau cum o cheama) a fost prinsa furand cateva sute de mi de euro. Demonstrat. In acelasi timp era si un membru marcant PDL.
Ce s-a intamplat dupa ?

Asa ca stai sa vezi reorganizare APCR , sa nu te mire faptul ca , candva sa fi TU presedintele asociatiei ! :wink:
ce ai, tati, te-ai dilit ??? :D

stiu totul, stai linistit...chiar si p-aia cu rizzi...am vorbit cu o pasarica la telefon :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Vladut Mateianu scrie: Asa ca stai sa vezi reorganizare APCR , sa nu te mire faptul ca , candva sa fi TU presedintele asociatiei ! :wink:
Nea Cornele,cand am spus ca APCR va deveni mai puternic nu glumeam... :mrgreen:

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

ar trebui postata ideea pe net, sa fie votata, sa vedem daca cu aceasta ocazie devine sau nu a.p.c.r mai puternica

Sionut

Mesaj de Sionut »

Vladut Mateianu scrie:
Ce s-a intamplat dupa ?

off topic : Inatai a iesit PDL-ul pe primul loc de a pus-o pe Ridzi ministra,abia apoi a furat ea.Cu Basescu momentan ai dreptate.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”