Moderator: gor965
valerica, cred ca prima data cand am auzit-o p-asta cu strutu care-si baga capul in nisip si crede ca s-a ascuns, nu incepusem scoala, iar pe victor oana il cunnosc doar de vre-o 12 ani...e de notorieteate zicala ca si aia cu pestele care de la cap se-nputeVal Pangica jr scrie:Si strict personal Cornele - vorbele astea cu strutzul si capul in nisip pe mii de ani , le-am auzit exact la fel din gura lui Victor Oana . Nu cred inca ca il citezi , dar lasa-ma sa mai cuget la obiectivitate .....
vali, nu cred ca e cel mai bun exemplu...macaronarii au invinuit poporul roman asa cum spui, nu romania...asta a fost gresala, fiindca intr-adevar romania avea o mare vina ca a lasat o gramada de malati sa invadeze europa si sa faca fapte reprobabile fara sa ia nicio masura.Vali Bonto scrie:Nea Cornele aici gresesti.....asa au gandit si italienii despre noi ca si popor,dupa ce au vazut cum un roman pe numa Mailat le-a violat si ucis o femeie.
Te intreb...noi cei din tara cu ce eram vinovati??
D-ta te simti vinovat in vre-un fel de fapta lui Mailat?
Bineinteles ca NU.
sa va ajute Cel de sus, dar cu tinicheaua asta de coada, recunoaste ca e greu...andrei vladeanu scrie:daca asociatia se va restructura, chiar de la presedintie sau conducere, statut sau forma de organizare, iar acest lucru va fi facut din interior, de catre membrii acesteia, da, ea va avea de castigat. o sa devina mai puternica.
ce ai, tati, te-ai dilit ???Vladut Mateianu scrie:Cornel, o sa-ti dau un exemplu si inchei aceasta discutie.
Monica Iacob Rizli (sau cum o cheama) a fost prinsa furand cateva sute de mi de euro. Demonstrat. In acelasi timp era si un membru marcant PDL.
Ce s-a intamplat dupa ?
A castigat PDL-ul alegerile ! Basescu a iesit pe locul 1.
Asa ca stai sa vezi reorganizare APCR , sa nu te mire faptul ca , candva sa fi TU presedintele asociatiei !
Nea Cornele,cand am spus ca APCR va deveni mai puternic nu glumeam...Vladut Mateianu scrie: Asa ca stai sa vezi reorganizare APCR , sa nu te mire faptul ca , candva sa fi TU presedintele asociatiei !
Vladut Mateianu scrie:
Monica Iacob Rizli (sau cum o cheama) a fost prinsa furand cateva sute de mi de euro. Demonstrat. In acelasi timp era si un membru marcant PDL.
Ce s-a intamplat dupa ?
A castigat PDL-ul alegerile ! Basescu a iesit pe locul 1.