grammy scrie:Salutare,
Desi nu sunt un pecar mare precum cei de aici dar un mare iubitor al pescuitului, spectator aproape la toate concursurile ce se desfasoara la Corbu vreau sa va intreb cum naiba se face ca desi sunteti o mana de oameni care performati la nivelul asta in pescuitul la crap reusiti sa va certati si acuzati mereu unii pe ceilalti...transformand un sport frumos intr-o balacareala maxima tipic mioritica...
---------
o sa-ti zic eu de ce si nu `vorbesc din auzite ...vorbesc despre ceva concret , patit de mine .
fara nume si ani ....
Particip la CN cu clubul nostru ... dupa doua zile suna telefonul si aud . "Auzi Iuliane voi de ce mai trageti la acest CN ca oricum nu mai aveti sanse .....nu vorbesti tu cu baietii tai s-o lase mai moale pe sectorul X ca ne intelegem noi ...."
Alt an alt telefon si propunere de la altcineva " La fel aceeas dorinta sa nu mai traga tare pe un sector ca sa se lase depasiti..." si sa-i incurcam pe X pe alt sector..."
Alt an alta propunere dar de data asta direct la pescarii din stand care au fost mituiti cu suma de 500 euro ca sa nu mai pescuiasca si au acceptat . Eu am auzit dupa un an patania la un spritz si nu credeam asa ceva ....Am vrut sa dizolv clubul cand am auzit ...
Alt an- anul trecut " Suna telefonul in ultima seara si ma intreaba daca pescuiesc ... eram pe standul B1 si raspund ca binenteles ca pescuiesc .... Bine ,foarte bine depaseste-l pe X ca te cinstesc bine dar vorbeste cu baietii de pe sectorul X s-o lase mai moale ....Atunci am zic
gata nu-mi mai trebuie CN .
Din pacate nu pot dovedii ce scriu acum ca nu am inregistrat convorbirile dar daca nu ma credeti asta-i viata ...mergem mai departe
Si uite asa anul asta nu am participat din scarba si nu o sa mai participam prea curand la vre-un CN . E frustrant ca un club cu peste 40 membrii sa nu participe dar sunt scarbit de ce se intampla si nu o sa mai participam curand ...
Anul asta la fel s-a intamplat cu propuneri "indecente " ... chiar daca nu am participat ca si club ,am avut baieti transferati pe perioada CN-ului si au vazut si auzit `bine

Nu s-a schimbat nimic ...
banul si prieteniile sunt la putere
si ceva concret Carp United sunt cei mai buni

...felicitari