Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: 3. Cine imi garanteaza ca daca aderam la o forma de unire, indiferent ca e una sau alta, nu m-am inselat si clubul meu poate participa la calificari?
APCR. REPET, ARE DREPTUL LEGAL SA INSCRIE ECHIPA ROMANIEI LA CM. PRECUM SI HARTIE SCRISA DE LA OSIM CA ARE VOIE SA ORGANIZEZE CN.
sa nu inducem lumea in eroare, varule piston.
OSIM nu-ti da "voie" sa organizezi ceva. iti asigura unicitatea brandului si dreptul de folosinta. in cazul nostru CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP.
iar daca altcineva foloseste aceasta titulatura poate fi actionat in instanta de catre APCR
The One Team

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

cornelserbu scrie:@ vali bonto

vad ca ai luat-o ca pe o ofensa, cu toate ca mesajul era altul...tin totusi sa-ti precizez ca cel putin eu sunt presedintele unui club care ia hotarari de comun acord, motiv pentru care te-as ruga sa acuzi toti membrii clubului meu ca sunt de vina pentru cele intamplate...asta doar daca te crezi mai presus de ei, ceea ce n-as vrea sa cred
Nea Cornele nu vreau sa cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.
Nu m-am referit la dvs personal ci la TOTI conducatorii de cluburi.
Stiti la fel de bine ca si mine ca sunt multe hotarari si afirmatii pe care conducatorii de club le fac in nume personal si fara a cere parerea membrilor (pescarilor).
Nu vad certuri pe site intre pescarii cluburilor ci intre conducatorii lor.... :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am inteles. Conform principiului biela-manivela, este randul tau... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladeanu
Gresit! In cazul unei asocieri de cluburi sportive se acorda si titulatura "Romana". Chiar si Liga Romana de Spinning a fost infiintata la mult timp dupa ce a fost emisa legea. Mai mult de atat, deja cluburile care au aderat la ideea Ligii au facut demersurile si EXISTA rezervarea denumirii "Asociatia LIGA ROMANA DE CRAP". Am avut totusi bunul simt sa nu o preluam inca si sa asteptam ca actele Ligii sa fie incheiate pe numele tuturor celor care doresc sa faca parte. Rezervarea denumirii este pe numele unei avocate care asteapta actele tuturor cluburilor pentru constituirea oficiala.
Vechiul APCR a facut tot ceea ce ai zis tu, recunosc. Noul APCR nu exista.

@DAVID NICU
Faptul ca nu sti mai nimic despre Liga de Crap este poate din cauza ca nu s-a permis aici prezentarea website-ului ligii.
Este un simplu gest facut de un pusti care a creat acest site si il doneaza ligii daca se constituie. A luat de la Liga de Spinning un statut pentru a fi adaptat iar in rest sunt asteptati cei care vor sa faca o asociere curata.
Oana a declarat si public si fiecaruia separat ca nu doreste sa faca parte din nicio structura de conducere a ligii, eu de asemenea, la fel si reprezentantii celorlalte doua cluburi inregistrate pana acum. Nu avem nevoie de niciun ciolan. Vrem doar ceea ce am dorit si in acest an si cred ca am reusit sa facem - egalitate de sanse pentru toti, dreptul la cuvant pentru toate cluburile. Planurile sunt cele pe care le vom stabili cu totii, NU EXISTA altele.
Cat despre APCR si analogia cu pestele... un peste imputit este un peste mort, chiar daca-i schimbi capul, nu mai poti face decat un zombi.

@Vali Bonto
APCR are girul AGVPS ca asociatie de persoane, luat de Rosioru. In situatia nou creata, AGVPS va da din nou girul (sau nu) unei asociatii de cluburi, indiferent de cum se va numi, pentru ca asta va fi. In rest ai dreptate din pacate. Numai AGVPS are dreptul de a inscrie lotul Romaniei in CM.
Ramane sa va intrebati cu totii daca APCR se poate transforma acum? Face fata unui audit financiar, pentru ca va trebui sa treaca inevitabil prin asa ceva pentru a face schimbarea la fata?!

Ca sa nu mai existe enigme pe cine sustine Carp Zone si ce urmarim, va dau doua nume in care am inca mare incredere ca pot judeca corect situatia si care pot conduce aceasta Liga cel putin pentru inceput - Val Pangica sau Iorgos. Ramane sa va pronuntati in privinta increderii pe care o avet in cei doi, daca in sinceritatea gestului nostru nu aveti.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

victorash

Mesaj de victorash »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: 3. Cine imi garanteaza ca daca aderam la o forma de unire, indiferent ca e una sau alta, nu m-am inselat si clubul meu poate participa la calificari?
APCR. REPET, ARE DREPTUL LEGAL SA INSCRIE ECHIPA ROMANIEI LA CM. PRECUM SI HARTIE SCRISA DE LA OSIM CA ARE VOIE SA ORGANIZEZE CN.
OSIM nu-ti da "voie" sa organizezi ceva. iti asigura unicitatea brandului si dreptul de folosinta. in cazul nostru CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP.
iar daca altcineva foloseste aceasta titulatura poate fi actionat in instanta de catre APCR
gresit varu' 2.. :D avand in vedere ca sintagma nefiind distictiva, avand cuvinte uzuale ce descriu specificul mai multor activitati/stiluri de pescuit etc, se poate folosi oricare cuvand din CMPC, dar nu in ordinea asta, deci e o inregistrare fara drepturi exclusive asupra cuvintelor...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:pt ca forma trebuie schimbata. nu cred ca mai e cazul sa-ti dau exemple din istorie. si, in general, exemplele sunt pt prosti. nu e cazul tau.
se gasesc exemple destule in cand se schimba totul nu doar forma, dar...nu-mi permit sa te iau de prost asa cum afirmi intr-o postare anterioara :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

victorash scrie:
andrei vladeanu scrie:
gresit varu' 2.. :D avand in vedere ca sintagma nefiind distictiva, avand cuvinte uzuale ce descriu specificul mai multor activitati/stiluri de pescuit etc, se poate folosi oricare cuvand din CMPC, dar nu in ordinea asta, deci e o inregistrare fara drepturi exclusive asupra cuvintelor...
tu nu ai nimic de filmat? te ocupi de osim acum? ca-l sun imediat pe stapan... la munca!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie: 4. Sedinta de la Darvari este nula?
DA, ESTE NULA. SUNT IN TARA DEJA 2 FEDERATII, I ASOCIATIE LIGA, ETC. FIECARE DIN ELE POATE SA FACA CATE SEDINTE VREA, DAR DOAR APCR POATE HOTARA SOARTA VIITORULUI CN.
1 CINE HOTARASTE DACA SEDINTA DE LA DARVARI ESTE NULA ???????????
2 PE CE CRITERII SE HOTARASTE ACEST LUCRU ??????????????
3 TOTI PRESEDINTII DE CLUBURI PARTICIPANTI LA DARVARI SUNT PROSTI SAU INCOMPETENTI?????????????
4 LA DARVARI A PARTICIPAT SI REPREZENTANTUL CLUBULUI SENIOR CARE A VOTAT DEMOCRATIC PROGRAMUL PENTRU 2010 .SI EL ESTE INCOMPETENT ????????????
5 LA DARVARI A PARTICIPAT SI PRESEDINTELE APCR ROSIORU CARE A AVUT COMPETENTA LA MOMENTUL RESPECTIV SA IA HOTARARI IN NUMELE APCR .ATUNCI ERA INCOMPETENT ????
6 LA DARVARI A PARTICIPAT SI ENE CIPRIAN ,REPREZENTANT SENZOR ,CARE A VOTAT DEMOCRATIC PROGRAMUL PENTRU 2010.SI EL ESTE INCOMPETENT ??????????
7 LA DARVARI A PARTICIPAT SI ANDREI VLADEANU CA REPREZENTANT AL IMPERIAL CARP FISHING [PRESEDINTE SENZOR :!: ]CARE A VOTAT DEMOCRATIC PROGRAMUL PE 2010 .SI EL ESTE INCOMPETENT ??????????
8 ESTE ADEVARAT CA VLADUT MATEIANU ESTE SINGURUL INDREPTATIT SA DECLARE NULA O ADUNARE LA CARE AU PARTICIPAT CA REPREZENTANTI AI PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA 15 MEMBRII CONDUCATORI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: RASPUNS ---DA,DA DA DA DA DA DA ----------CINE I-L RECOMANDA SA FACA ACEST LUCRU :!: :!: TALENTUL SI FAMILIA ............ :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Si Vlad Parfene (Carp Zone) detine drepturile inregistrate la OSIM pentru "CRAPMANIA" dar nu s-a gandit sa dea in judecata pe nimeni pentru folosirea denumirii. :wink:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oana

Timpul le va rezolva pe toate. Gata cu vorbele, deja ma obosesc.....
Mergeti pe 6 decembrie la vot ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”