Moderator: gor965
Cateodata vorbele si micile ''atentii'' isi face treabavalentin dumitru scrie:Ca o informatie, presedinte interimar la A.G.V.P.S este domnul Bulibasa Marin.
Daca este asa, Oana Victor va fi exclus din LigaCristi_Ionita scrie:Domnule Oana,dumneavoastra ati descoperit falsul?
Daca era asa de ce nu ati spus de la inceput?
Ati postat doar copiile,fara sa mentionati in vreun moment ca ar fi vreun fals.Mai mult decat atat,cand cativa "maimutoi" si-au dat cu parerea ca ar fi un fals in cele doua acte,ati tacut!Am asteptat cateva zile sa lamuriti situatia-nu ati facut-o.Logica mea de maimutoi ma duce cu gandul ca ati stiut de fals in momentul postarii.
Degeaba incercati sa ponegriti numele APCR(apropo eu nu sunt membru,deci nu am de ce sa ii tin partea),presedintele ei a gresit si acum suporta consecintele...
Ganditi-va la alta strategie sa "dati" in APCR ca asta nu tine![]()
Va scrie sincer,un maimutoi.
nu e nevoie sa il sancionati public.daca nu stiati...asa cum a declarat un prieten pescar din clapa zone ,citez:sergent odorhei scrie:Daca este asa, Oana Victor va fi exclus din LigaCristi_Ionita scrie:Domnule Oana,dumneavoastra ati descoperit falsul?
Daca era asa de ce nu ati spus de la inceput?
Ati postat doar copiile,fara sa mentionati in vreun moment ca ar fi vreun fals.Mai mult decat atat,cand cativa "maimutoi" si-au dat cu parerea ca ar fi un fals in cele doua acte,ati tacut!Am asteptat cateva zile sa lamuriti situatia-nu ati facut-o.Logica mea de maimutoi ma duce cu gandul ca ati stiut de fals in momentul postarii.
Degeaba incercati sa ponegriti numele APCR(apropo eu nu sunt membru,deci nu am de ce sa ii tin partea),presedintele ei a gresit si acum suporta consecintele...
Ganditi-va la alta strategie sa "dati" in APCR ca asta nu tine![]()
Va scrie sincer,un maimutoi.Noi stim ca nu are niciun amestec cu delapidarea si ca nu a stiut nimic. Voi face cercetari si daca se adevereste , il voi sanctiona in public.
Care sunt cei 9? Ca nu vad pe lista decat vreo 6. Poate nu-i cunosc eu pe toti... Scuze in cazul asta.Val Pangica jr scrie: ...Noua (9) presedintii ai acestor cluburi au fost si ei prezenti la sedinta...
Vali Vesa scrie:Care sunt cei 9? Ca nu vad pe lista decat vreo 6. Poate nu-i cunosc eu pe toti... Scuze in cazul asta.Val Pangica jr scrie: ...Noua (9) presedintii ai acestor cluburi au fost si ei prezenti la sedinta...
3. Ene Ciprian ...........................................1
8. Dan Marinita .........................................2
12. Cozma Claudiu..........nu exista ................
15. Costel Stanila.......................................3
28. George Alexandru .nu se mai face -nu exista
31. Cornel Serbu – invitat -nu a votat .............
!!!Val Pangica jr scrie:Un bob zabava d-le Oana . Scrisoarea va veni semnata AGVPS , la propunerea APCR . Nu avem incontro - am fost anul acesta in cadrul protoculului semnat . AGVPS poate sa mareasca perioada de suspendare sau sa va absolve ( sincer , ma indoiesc ! ) . Sa nu ne jucam cu vorbele .