Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Hotaririle din sedinta extraordinara APCR - 05 dec 2009

Mesaj de Genes Florin »

domnilor eu inteleg din toate discutiile ca se doreste o reorganizare a pescuitului romanesc si daca va uitati bine in statut ceea ce se vrea ia din puterea unui singur om,ce nu inteleg este pe ce va certati daca de fapt toti dorim o schimbare?Faptul ca se strang cluburile la discuti si sunt pareri pro si contra asta nu face decat sa se discute in mod democratic.Sunt de parere ca ar trebui stabilita o intalnire cu TOATE CLUBURILE si vazut ce trebuie facut,cu pareri pro si contra.Imi vine sa cred ca este ceva de impartit daca este atata rautate,eu am vorbit cu domnul Orhei si cred ca dumnealui are o parere care nu omoara pe nimeni dar pentru a fi impartasita ar trebui sa fie prezent la o viitoare intalnire intre cluburi.
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:Florentine spune-mi te rog tot ce are nevoie Carp Zone ca sa isi exprime pararea . Poate si bilantul contabil pe ultimii 3 ani , poate si cazierul lui tata , poate si o poza cu Cornel Rosioru cind era mic , poate si procesul verbal al sedintei tradus in 3 limbi orientale , samd Spune-mi tot ce doriti , ca pina fac eu rost de astea , se tine si campionatul national .
Clubul Pelicanul doreste doar deconturile deplasarilor lotului la campionatul mondial din anii 2005,2006,2007,2008.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Domnule sergent cred ca va dati cu parerea fara sa cunoasteti situatia clubului HOOK.
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vladut

vad ca nu vrei sa-mi raspunzi la telefon...nu-i nimic !

nu pot sa ma abtin cand vad atata demagogie...ce te face sa crezi ca oana stia exact de provenienta sacosei, daca n-a luat-o el...ce tot spui tu pe aici se cam bate cap in cap cu o logica simpla ne alterata de vendete personale...

atata timp cat se va denatura adevarul, sa sti ca am sa intervin.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: totodata, vreau sa declar public ca am gresit atunci cand Piticu si Gogu si-au dat demisia si nu i-am urmat. m-am simtit parasit si lasat singur. abia acum realizez acest lucru. atunci am zis ca e bine sa merg mai departe si sa nu las turneul si deplasarea da se duca de rapa. mai bine renuntam si nu mai iesea nici problema tzepei date de AVP. trebuia sa raman alaturi de prietenii mei, pe care noi (eu si lv) ii pusesem in functiile de capitan si manager.
Patetic ..........mi-au dat lacrimile ............cat sentimentalism ........BRAVO ANDREI :!: :!:

Ps Atata ipocrizie nu am pomenit in viata mea !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Sunt satul de discutii, mai am si treaba de facut.Plus ca discutile cu tine nu duc la nimic constructiv... :roll:

@oana

Cu ce drept ceri socoteala APCR-ului ? Ti-a cerut cineva socoteala la concursurile cu Nissanuri de la Darvari ? Oricum, in ianuarie va fi prezentata situatia, dar nu public cum iti place, noi nu incurajam tigania asta ! :evil: Nu este nimic de ascuns, poate doar aranjamentele Oana-Rosioru....si nici astea ptr mult timp !!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

cornelserbu scrie:george alexandru pe care se pare ca valer l-a lasat singur doar cu iulian petre :?:...fara ofensa, baieti, chiar va doresc ca in curand sa fiti cat mai multi !
-----------

a fost o intrunire a membrilor APCR ! (Domnul Valer nu este membru). Deoarece inca nu sunt actele gata ale clubului nu am facut inca inscrieri in club dar va asigur ca suntem multi :wink: (fosti Carp- Zonisti :wink: ) dar pana la 1 ianuarie sunt inca in tabara "adversa" !
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

Sunt satul de discutii, mai am si treaba de facut.Plus ca discutile cu tine nu duc la nimic constructiv... :roll:
mult mai bine, vezi-ti de traba si constuieste in continuare castele de nisip...numai nu uita te-nbeti cu apa rece :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
DrHook scrie:domnule Oana,nu inteleg de ce nu ati participat la sedinta chiar daca nu sunteti membru APCR,dar din cate stiu eu dumneavoastra ati fost presedintele delegatiei Romaniei la C M din Franta si trebuie sa va spuneti punctul de vedere si sa raspundeti pentru cele intamlate impreuna cu staful technic.Dunmeavoastra nu aveti respect pentru pescarii de crap din romania,macar aveti demnitate si recunoasteti greselile facute.NU UITATI CA ATI REPREZENTAT ROMANIA.Nu lotul national pe dumneavoastra.cu pespect pentru toti cei care au fost prezenti la sedinta.

Domnule Florin Genes ,scuze dar ........nu am inteles bine numele clubului din Buzau unde sunteti presedinte :!:
intreaba-l pe odorhei ca l-a sunat ieri sa-l cheme la sedinta. colonelu' stie sigur toate datele.
mai bine faceati LIGA APV :D

"apv, apv, hai la munci agricole!" :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: CUM ESTE CAZUL CU SILVIU IN AFRICA DE SUD ,CAND A FOST ACOPERIT DE CATRE CONDUCEREA APCR PENTRU UN CAZ MULT MAI GRAV :!: :!: :!:
CINE JUDECA CAZUL DIN AFRICA DE SUD ,CINE A FOST CONDUCATORUL DELEGATIEI ,DE CE A FOST ACOPERIT CAZUL :!: :!:

PS Si sper ca va judeca comisia AGVPS-ului aceste fapte care NU fac cinste unui conducator de delegatie nationala.
[/quote]

despre gestul lui silviu declar ca sunt singurul care l-a vazut. de fapt, mie mi-a spus despre ce a facut (sau nu, pt ca ulterior nu a mai recunoscut) imediat dupa ce a iesit din magazin.

singurul caruia i-am spus despre ce mi-a zis silviu este piticu. in rest, am tinut pt mine pana cand l-am vazut pe silviu ca da lectii de moralitate, dreptate si corectitudine pe acest forum. atunci am vrut sa-i reamintesc ce a facut. sau ce s-a laudat ca a facut.

florescu silviu nu a trimis geaca inapoi. oana victor, da!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”