Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
S-a pescuit pe loturi ma?Ungureanu Bogdan scrie:La 1000 de coco,cred ca a fost numa' caviarviorelb73 scrie:Si pana la urma pestele a ajuns plachie sau saramura ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In alta ordine de idei si lasand gluma la o parte, mie unul mi-a placut.
Felicitari lotului CarpUnited, l:
Ai uitat ca ai fost la Cn? Te-ai ramolit de tot acum la batranetzeDan Badarcea scrie: S-a pescuit pe loturi ma?![]()
![]()
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
Amintește-i și când ați mâncat împreună brânză cu roșii pe pod la Ruse.arsinel scrie:Ai uitat ca ai fost la Cn? Te-ai ramolit de tot acum la batranetzeDan Badarcea scrie: S-a pescuit pe loturi ma?![]()
![]()
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
mai documenteaza-te, dane...daca chiar trebuie, atunci echipa va fi eliminata.Dan Mitranescu scrie:In cei 10 ani in care am fost apropiat competitiei de crap, nu am auzit niciodata ca o echipa sa fie eliminata pentru peste mort. Nici in concursuri private, nici la CN-uri si nici la Mondiale.
Am spus 10 ani.cornelserbu scrie:mai documenteaza-te, dane...daca chiar trebuie, atunci echipa va fi eliminata.Dan Mitranescu scrie:In cei 10 ani in care am fost apropiat competitiei de crap, nu am auzit niciodata ca o echipa sa fie eliminata pentru peste mort. Nici in concursuri private, nici la CN-uri si nici la Mondiale.![]()
asta-i ca aia a lui mark twain...daca ar conta votul tau, atunci n-ai mai avea voie sa votezi