Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
--------VDE scrie: Bine ca nu sunt si sturioni acolo ca .... isi vindeau oamenii si casele.
nu voiam sa mai comentez, dar cand vad pe cate unul asa de infocat, nu ma pot abtine…surgeon scrie:Hai sa aruncam cu noroi, sa ne dam cu părerea...pana acum cele mari concursuri tot pe Corbu se tineau...si era înghesuială...iar ca sa spui de Gabi Calota ca nu este un arbitru bun, mi se pare culmea nesimțirii...la cat va tiganiti în brailele voastre penibile, nu ma mira dnule VDE...acolo nu aveți nevoie de arbitru...Corbu rămâne cea mai buna pista de concurs din tara si numai, cu cele mai bune condiții, iar Gabi Calota reprezintă garantul unui concurs serios si corect. Cat despre bagatorii de seamă, cred ca trebuie sa isi măsoare cuvintele, penibile de altfel. Iar la faza cu staborul, tocmai ce ai făcut tigani (tot respectul) oameni ca Andrei Vlădeanu, Martoiu, Ureche, Stefan Fasie, Carstocea,etc, oameni care au făcut ceva pentru pescuitul sportiv la crap. Sănătate sa va dea Dzeu, ca minte nu prea mai are cum!
PS: după o situație de genul asta ar trebui sa schimbam ceva în regulamentul concursului...adică să îi se scadă cel mai mare peste si la o noua abatere, eliminare. Cat despre pestele mort sa fie plătit la un preț corect în funcție de greutate si se rezolva problema. Sa nu uitam ca regulamentul bălții, bate regulamentul unui concurs.
Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Rep scrie:am scos sacul pestele misca ,l-am pus pe saltea,a mai miscat dintr-o aripioara apoi a murit.
foarte corectVladut Mateianu scrie:Constructiv, ptr viitoarele editii :
1. Peste mort, cartonas galben si penalizare in kg.
2. Cantariri doar cu martori.