Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Marinescu Marian

Re: Polemici concurs

Mesaj de Marinescu Marian »

Si asa încep sa apară lucruri si practici " oculte".

Omul are dreptate, nu risti sa te duci la un concurs sperând sa fie o competitie si sa fii amentitat, sa pleci cu paza dupa tine. Si dupa cele întâmplate acum, sigur nu o sa mai aibă nimeni tupeu sa faca contestatii. Doar daca este " bazat ". Urat, cu totii ne dorim sa fim sau sa devenim pescari de competitie. Păcat!!!
Nume utilizator schimbat din Mari Marius

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Bogdan Buzatu »

iohann,
La momentul respectiv am apus arbitrului si organizatorului.Daca nu s-a intamplat nimic,nu este problema mea...Vrei sa dau nume acum,dupa 5-6 ani??? Ce s-ar putea intampla acum si nu s-a intamplat atunci? Nu am dovezi,decat cuvântul meu importiva cuvântului celorlalti...unde s-ar ajunge? iti spun eu-doar scandal(si eventual bataie),dar de rezolvat nu se va rezolva nimic.Tu nu ai auzit "legende"??? Sunt sigur ca ai auzit si poate,poate ai si vazut(doar ai si tu o gramada de concursuri la care ai participat).Si eu am mai auzit de alte nazdravanii dar tot timpul asa s-a pus problema:ai dovezi? Nu,ca nu stau cu camera pe mine sau cu microfoane in buzunar... Atunci,taci din gura! Rezolvarea problemelor nu sta in puterea concurentilor,ci a arbitrilor si a organizatorilor! Si ei stiu de cele mai multe ori cine sunt "dubiosii"!

Nu credibilitatea mea e in discutie,ci respectarea regulamentelor de catre concurenti si aplicarea regulamentului de catre arbitrii si organizatori când e cazul.

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Nea Cornele,
Varsta iti ofera anumite avantaje,dar in nici un caz sa ma faci pe mine mincinos!!!

Marinescu Marian

Bogdan Buzatu scrie: Si ei stiu de cele mai multe ori cine sunt "dubiosii"!

Nu credibilitatea mea e in discutie,ci respectarea regulamentelor de catre concurenti si aplicarea regulamentului de catre arbitrii si organizatori când e cazul.
Asa este, cu siguranta se stiu cei care fac, nu este o enigma pentru nimeni. Cu siguranta organizatorii au idee cine si ce persoane practica acest " sport extrem". Probabil nici ei nu au ce sa faca, însă trebuie găsită o rezolvare.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

„În România nu s-a schimbat nimic în 10 ani de UE (și va fi tot mai rău!)”...speram ca macar in pescuit, dar nu... :|
"Keep it simple!"

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cred si eu ca pt ridicarea nivelului pescuitului romanesc ar trebui eliminate premile. Sa fie taxa doar pt balta, cupe si arbitrii. Si inca ceva, reintroduse concursurile pe cantitate, altfel nu poti avea performante.
PS. Stiti cati bani ia o castigatoare de CM? ZERO. Toata lumea se "omoara" sa ajunga la CM, se cheltuie o gramada de bani si nu castica nimeni nimic, dar la sfarsitul competitiei se imbratiseaza, se aplauda unii pe altii su chiar isi fac mici cadouri si se leaga prietenii. Eu cred ca asta e progres in pescuit.

Marinescu Marian

De ce credeti ca nu se mai organizează concursuri fără premi in bani!? Poate pentru ca nu este rentabil???....Concurs fără premi in bani, înseamnă taxa de participare mica, castig mic pentru toata lumea, ma rog, exceptând pescarii care bucura ca duc si ei acasa o cupa si o diploma.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Buzatu scrie:Nea Cornele,
Varsta iti ofera anumite avantaje,dar in nici un caz sa ma faci pe mine mincinos!!!
din pacate, varsta imi ofera numai dezavantaje :wink:
nu te-am facut mincinos, am spus ca nu pot sa cred asa ceva...
in rest, gandeste-te bine inainte sa afirmi asa ceva...darami tot ce a insemnat competitie pana acum, ca sa nu mai vorbim ca acum nu stiu cati ani, cand susti ca s-au intamplat acele lucruri, nu vorbea nimeni de batausi pe balta si...mai stiu eu ce !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

barbumarius scrie:Cred si eu ca pt ridicarea nivelului pescuitului romanesc ar trebui eliminate premile. Sa fie taxa doar pt balta, cupe si arbitrii. Si inca ceva, reintroduse concursurile pe cantitate, altfel nu poti avea performante.
PS. Stiti cati bani ia o castigatoare de CM? ZERO. Toata lumea se "omoara" sa ajunga la CM, se cheltuie o gramada de bani si nu castica nimeni nimic, dar la sfarsitul competitiei se imbratiseaza, se aplauda unii pe altii su chiar isi fac mici cadouri si se leaga prietenii. Eu cred ca asta e progres in pescuit.
Asta este scenariul ideal ....la noi nu se poate aplica.Cand cei care incalca regulamentele sar la 'bataie' ,nu mai este nimic de zis.

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

ionut popescu scrie:
barbumarius scrie:Cred si eu ca pt ridicarea nivelului pescuitului romanesc ar trebui eliminate premile. Sa fie taxa doar pt balta, cupe si arbitrii. Si inca ceva, reintroduse concursurile pe cantitate, altfel nu poti avea performante.
Asta este scenariul ideal ....la noi nu se poate aplica.Cand cei care incalca regulamentele sar la 'bataie' ,nu mai este nimic de zis.
Ok, hai sa vb cu Bogdan Dragan & co sa le dea cadou un kil' de boilies englezilor ca sa vada si ei cum se prinde peste cu care se ia podiumul la mondiale... :lol:
Eventual vb si noi cu rusii ca sa ne dea si ei cheia succesului pe baltile francezilor. :P :))

Oricum, ca tot veni vorba mai sus. E o imbecilitate sistemul cu penalty points din moment ce nu castiga cine a prins cel mai mult la nivel de lot (cum ar fi firesc). In fond si la urma urmei, toate tarile aveau cate o echipa pe fiecare sector valoric...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”