Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa este, cu siguranta se stiu cei care fac, nu este o enigma pentru nimeni. Cu siguranta organizatorii au idee cine si ce persoane practica acest " sport extrem". Probabil nici ei nu au ce sa faca, însă trebuie găsită o rezolvare.Bogdan Buzatu scrie: Si ei stiu de cele mai multe ori cine sunt "dubiosii"!
Nu credibilitatea mea e in discutie,ci respectarea regulamentelor de catre concurenti si aplicarea regulamentului de catre arbitrii si organizatori când e cazul.
din pacate, varsta imi ofera numai dezavantajeBogdan Buzatu scrie:Nea Cornele,
Varsta iti ofera anumite avantaje,dar in nici un caz sa ma faci pe mine mincinos!!!
Asta este scenariul ideal ....la noi nu se poate aplica.Cand cei care incalca regulamentele sar la 'bataie' ,nu mai este nimic de zis.barbumarius scrie:Cred si eu ca pt ridicarea nivelului pescuitului romanesc ar trebui eliminate premile. Sa fie taxa doar pt balta, cupe si arbitrii. Si inca ceva, reintroduse concursurile pe cantitate, altfel nu poti avea performante.
PS. Stiti cati bani ia o castigatoare de CM? ZERO. Toata lumea se "omoara" sa ajunga la CM, se cheltuie o gramada de bani si nu castica nimeni nimic, dar la sfarsitul competitiei se imbratiseaza, se aplauda unii pe altii su chiar isi fac mici cadouri si se leaga prietenii. Eu cred ca asta e progres in pescuit.
Ok, hai sa vb cu Bogdan Dragan & co sa le dea cadou un kil' de boilies englezilor ca sa vada si ei cum se prinde peste cu care se ia podiumul la mondiale...ionut popescu scrie:Asta este scenariul ideal ....la noi nu se poate aplica.Cand cei care incalca regulamentele sar la 'bataie' ,nu mai este nimic de zis.barbumarius scrie:Cred si eu ca pt ridicarea nivelului pescuitului romanesc ar trebui eliminate premile. Sa fie taxa doar pt balta, cupe si arbitrii. Si inca ceva, reintroduse concursurile pe cantitate, altfel nu poti avea performante.
PS. Stiti cati bani ia o castigatoare de CM? ZERO. Toata lumea se "omoara" sa ajunga la CM, se cheltuie o gramada de bani si nu castica nimeni nimic, dar la sfarsitul competitiei se imbratiseaza, se aplauda unii pe altii su chiar isi fac mici cadouri si se leaga prietenii. Eu cred ca asta e progres in pescuit.