taxe

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
aditza
Puncte: 0

taxe

Mesaj de aditza »

De ce se plateste asa de mult la regim catch & release??? in fond... ai grija cum pescuiesti... si nu iei peste acasa... (cel putin cazul meu), de ce sa dau atatia bani sa prind peste si sa il arunc inapoi in balta??? eu unu... nu sunt multumit de treaba asta...si cred ca mai sunt multi ca mine. Taxe prea mari pentru un hobby...

doru_croc
pescar de competitie

Re: taxe

Mesaj de doru_croc »

aditza scrie:De ce se plateste asa de mult la regim catch & release??? in fond... ai grija cum pescuiesti... si nu iei peste acasa... (cel putin cazul meu), de ce sa dau atatia bani sa prind peste si sa il arunc inapoi in balta??? eu unu... nu sunt multumit de treaba asta...si cred ca mai sunt multi ca mine. Taxe prea mari pentru un hobby...
Pentru ca hobbyurile costa. Asa-i la noi.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

xdocx

Mesaj de xdocx »

aditza scrie:De ce se plateste asa de mult la regim catch & release??? in fond... ai grija cum pescuiesti... si nu iei peste acasa... (cel putin cazul meu), de ce sa dau atatia bani sa prind peste si sa il arunc inapoi in balta??? eu unu... nu sunt multumit de treaba asta...si cred ca mai sunt multi ca mine. Taxe prea mari pentru un hobby...
Subscriu si eu
Dar asta e.
Sincer sa fiu, taxa pt c&r acceptabila mi se pare undeva la 40-50 lei.
Hai sa luam 1 balta si sa o facem NUMAI C&R :lol: :lol: :lol:
Daniel Spoiala

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Taxele sunt mari pt ca investitia e mare.
Investitia nu se poate amortiza daca dispare obiectul investitiei - pestele.
Pui taxa mare ca sa nu-ti vina toti sacosarii, desi chiar si eu cunosc o gramada de omuleti care vorba d-lui Albastroiu - Intorc banii cu furca si tot nu se pot abtine sa fure peste.

Da o fuga pe Lates - e 50 lei :wink:
Legio - Patria Nostra !

aditza

Mesaj de aditza »

Sincer sa fiu, am 19 ani si sunt student, de ce sa dau atatia bani pentru un pescuit, nu sunt cazul acela de intoarce banii cu furca dar imi permit sa merg macar 1 weekend la 2 saptamani la C&R. Macar pentru astia tineri... care sunt inca la inceput sa faceti ceva...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate o sa-mi iau eu balta si rezolvam problema ! :D

PS Faza cu investitile mari nu tine, in Ungaria cum de se poate ? Ideea este ca investitia nu trebuie scoasa dupa prima vara... :evil: ci in cativa ani ! Si eu consider o taxa de bun simt 50 lei ptr C & R !!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

aditza

Mesaj de aditza »

daca vladutz ia balta... sunt non stop acolo :lol: :lol:

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Vladut Mateianu scrie:Poate o sa-mi iau eu balta si rezolvam problema ! :D

PS Faza cu investitile mari nu tine, in Ungaria cum de se poate ? Ideea este ca investitia nu trebuie scoasa dupa prima vara... :evil: ci in cativa ani ! Si eu consider o taxa de bun simt 50 lei ptr C & R !!!!

Ungaria nu este locuita de romani si invers

huscky

Mesaj de huscky »

Eu unul,sincer,nu inteleg ce este asa greu sa prinzi peste,sa-i faci cate poze vrei,sa-l pupi,daca iti face cu ochiul :roll: ,si sa-i dai drumul!Si hai sa zicem,ca esti fomist,si il iei acasa(il furi unde se practica C&R) si cu ce te alegi,o friptana si atat,a doua zi te cheama mama natura si...???si tot cu pozele ramai!dupa parerea mea asta e singura amintire care va ramane multa vreme in mintea ta,nu faptul ca ai prajit un peste de 10+ kg,sau l-ai impartit pe la cunostinte!
Din pacate unii vor sa-si scoata investitia de azi pe maine,nimeni nu se gandeste pe termen lung.
E foame de bani....

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Nu putem compara o balta din Romania cu una din Ungaria unde traiesc oameni CIVILIZATI . De cate ori am fost acolo nu am vazut paznici , nu am vazut gunoi in schimb am vazut la localnici o dragoste pt natura care la noi nu va exista niciodata.

Referitor la taxele de pescuit , pentru cine nu le agreaza aveti si alternative fratilor , voi credeti ca la Tancabesti , Darvari , Moara Vlasiei sau alte balti cu potential asemanator a picat pestele din cer si conditiile de pescuit sunt oferite doar de natura ?
Asta vara am trecut in plimbare pe malul lacurilor de la Movilita , unde taxa este de 30 lei / zi si am intrebat pescarii cam ce se prinde , sunteti curiosi ce raspunsuri am primit :? :? . Si concediul daca vrei poti sa-l faci la Vama Veche cu 5 milioane o saptamana sau la Monte Carlo cu 5 milioane pe ora . Si culmea stii care este , ca nici la Vama nici la Monte Carlo nu poti sa pleci cu prosopul din baie chiar daca ai platit taxa de cazare .
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”