taxe

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doruletz
Puncte: 0

Re: taxe

Mesaj de doruletz »

Comparatia cu Ungaria nu are rost.Nu cred ca face diferenta calitatea clientilor cat mai mult a detinatorilor de balti.Acolo TOATA lumea plateste la fel,aceeasi suma / nr de ore-zile.La noi... :x
taxe de 150-200 ron / zi la o balta din ROMANIA indiferent cum se numeste ea este cel putin hilara ca sa nu zic mai mult.
cred ca la nivel de C&R o taxa de 100 ron / week-end ar fi suficienta.Calitatea pescarului,a comportamentului sau si a metodei de pescuit trebuie apreciata,precum si nivelul nadelor si momelilor prezentate este tot atat de important !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Apropo Dorule, poti sa ne spui care sunt taxele din Ungaria ? Ma refer la baltile cu peste mult..... Te intreb pe tine fiindca stiu ca timisorenii pescuiesc mult prin Ungaria !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

3000-3500 forinti,aproximativ 50 Ron,24 h C&R.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Sa traiesti Sakale si La Multi Ani !

De cate ori ai pescuit la Sarulesti , ca ai pescuit de cateva ori pe acolo :wink: , ai plecat cu o neamplinire pentru ca nu ai luat macar un crap in sacosa ? banuiesc ca taxa ai platit la fel ca muritorii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

aditza

Mesaj de aditza »

mie cel putin nu mi se pare normal sa dau peste 5 mil la pescuit pe weekend... totul tine de pescar... si cum apreciaza acesta. Daca ii dai 1 deget, asta nu inseamna ca o sa iti ia toata mana. O balta cu peste mult si mare nu o sa aibe niciodata taxa mica la noi, de ce? trebuie sa traiasca cineva bine pe seama noastra...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Ai dreptate ! Nici eu nu sunt de acord sa platesc 200 eur pe o camera la Iaki in Mamaia pentru o singura noapte , al dracului Hagi cum se inbogateste pe spatele nostru :lol:

gaby_po23
pescar de competitie

Re: taxe ff marii !!!

Mesaj de gaby_po23 »

e inadmisibil sa pui taxe de 3 mil sau chiar mai mult gen tancabesti... pe 24 ore pt un hobby... nu faci nici o paguba.. din contra ...le dai de mancare la pesti...s-a ajuns in romania ca salariul mediu sa fie undeva la 10 mil...astia nu mai sunt administratori.. sunt jepcari..care mai de care sa se imbogateasca peste nopate.
la moara vlasiei a pus taxa pe vaporas.. nimic de zis.. apoi nu mai poti sa stea 2 persoane de noapte decat pe 2 bonuri... cred ca la vara pune taxa si pe numarul de trasaruri... Rusine !!!!
Vladut...daca ai lua o balta cred ca toti am venii la tine ... ar da faliment ceilalti jnapani !!!!!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Nici la bordel nu faci nici o paguba dar nenorocitele alea de matroane te usuca de bani fara sa se gandeasca la salariul mediu pe economie ..rusine matroanelor jnapane ! :lol: :lol: :lol:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Cristi Y scrie:Nu putem compara o balta din Romania cu una din Ungaria unde traiesc oameni CIVILIZATI . De cate ori am fost acolo nu am vazut paznici , nu am vazut gunoi in schimb am vazut la localnici o dragoste pt natura care la noi nu va exista niciodata.

Referitor la taxele de pescuit , pentru cine nu le agreaza aveti si alternative fratilor , voi credeti ca la Tancabesti , Darvari , Moara Vlasiei sau alte balti cu potential asemanator a picat pestele din cer si conditiile de pescuit sunt oferite doar de natura ?
Asta vara am trecut in plimbare pe malul lacurilor de la Movilita , unde taxa este de 30 lei / zi si am intrebat pescarii cam ce se prinde , sunteti curiosi ce raspunsuri am primit :? :? . Si concediul daca vrei poti sa-l faci la Vama Veche cu 5 milioane o saptamana sau la Monte Carlo cu 5 milioane pe ora . Si culmea stii care este , ca nici la Vama nici la Monte Carlo nu poti sa pleci cu prosopul din baie chiar daca ai platit taxa de cazare .
Adevarat graiesti "tataie" chiar daca cuvintele tale au "iz de gluma".Poi la noi in Romania ca sa ai o balta buna,trebuie sa ai mai multi paznici decit pescarii care vin intr-o zi de simbata pe balta!Nu de alta,dar "unii" dintre pescari cica lesina daca nu miroase porbagajul lor a peste.Asa de mult le place mirosul de peste! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

ionescu marian m
Pescar de competitie

Mesaj de ionescu marian m »

petcuvicto scrie:
Cristi Y scrie:Nu putem compara o balta din Romania cu una din Ungaria unde traiesc oameni CIVILIZATI . De cate ori am fost acolo nu am vazut paznici , nu am vazut gunoi in schimb am vazut la localnici o dragoste pt natura care la noi nu va exista niciodata.

Referitor la taxele de pescuit , pentru cine nu le agreaza aveti si alternative fratilor , voi credeti ca la Tancabesti , Darvari , Moara Vlasiei sau alte balti cu potential asemanator a picat pestele din cer si conditiile de pescuit sunt oferite doar de natura ?
Asta vara am trecut in plimbare pe malul lacurilor de la Movilita , unde taxa este de 30 lei / zi si am intrebat pescarii cam ce se prinde , sunteti curiosi ce raspunsuri am primit :? :? . Si concediul daca vrei poti sa-l faci la Vama Veche cu 5 milioane o saptamana sau la Monte Carlo cu 5 milioane pe ora . Si culmea stii care este , ca nici la Vama nici la Monte Carlo nu poti sa pleci cu prosopul din baie chiar daca ai platit taxa de cazare .
Adevarat graiesti "tataie" chiar daca cuvintele tale au "iz de gluma".Poi la noi in Romania ca sa ai o balta buna,trebuie sa ai mai multi paznici decit pescarii care vin intr-o zi de simbata pe balta!Nu de alta,dar "unii" dintre pescari cica lesina daca nu miroase porbagajul lor a peste.Asa de mult le place mirosul de peste! :lol: :lol: :lol:
e tare asta cu ,, mirosul de peste in porbagaj,,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”