Cea mai lunga sosea din Bucuresti.Lucian SV scrie:cine este, ce este Racova, Rahova asta?
Daca mergi pana in capatul ei, iti trebuie cativa ani sa te intorci.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cea mai lunga sosea din Bucuresti.Lucian SV scrie:cine este, ce este Racova, Rahova asta?
Dacă ne ''desinezi'' și mia blocu' cela de-i ziși 48 și celi di pi strada Jean Bart, ți-oi spuni și io.Lucian SV scrie:cine este, ce este Racova, Rahova asta?
nu e cazul să-ți rupi limba ca să scrii moldovenește. înțeleg bine limba română.gabi1 scrie:Dacă ne ''desinezi'' și mia blocu' cela de-i ziși 48 și celi di pi strada Jean Bart, ți-oi spuni și io.![]()
Dan Mitranescu scrie:Cea mai lunga sosea din Bucuresti.Lucian SV scrie:cine este, ce este Racova, Rahova asta?
Daca mergi pana in capatul ei, iti trebuie cativa ani sa te intorci.
Soseaua care duce la puscarie ( Rahova ) este cea mai lunga. Dovada este ca ai nevoie de ani, ca sa te intorci de pe drumul asta.SEPY31 scrie:Dan Mitranescu scrie:Cea mai lunga sosea din Bucuresti.Lucian SV scrie:cine este, ce este Racova, Rahova asta?
Daca mergi pana in capatul ei, iti trebuie cativa ani sa te intorci.) Cred că ce-a mai lungă este splaiul unirii dar nu are farmecul cartierului nostru
Se vede Mihaita ca pescuiesti doar pe Fundulea...Mihai Manea scrie:Velocity vs Ponteza,ambele lansete fac exact ca restul,prind peste.
Nu m ai luati de buna,tot ce debiteaza unii,pescuitul nu inseamna shimano,pontenza si (hakuyo,daca tot a fost pronuntat numele).
Salutare. Imi cer scuze ca ma bag dar nu m-am putut abtine.Dan Mitranescu scrie: Toate aceste nume de produs respecta legea. Sunt multe exemple pe piata in acest sens.
Daca nu respecta legea, cei neindreptatiti pot cere rezolvarea situatiei, iar in caz contrar se pot adresa organelor competente.
Totusi nu apare nimic din care sa se inteleaga ca produsul este mai bun ca cel aparut primul. Mai ales pe argumente mincinoase care sa influenteze cumparatorul.
P.S. la noi a fost haiducie, acum este smecherie. Alta nuanta.![]()
tacheshun scrie:Salutare. Imi cer scuze ca ma bag dar nu m-am putut abtine.Dan Mitranescu scrie: Toate aceste nume de produs respecta legea. Sunt multe exemple pe piata in acest sens.
Daca nu respecta legea, cei neindreptatiti pot cere rezolvarea situatiei, iar in caz contrar se pot adresa organelor competente.
Totusi nu apare nimic din care sa se inteleaga ca produsul este mai bun ca cel aparut primul. Mai ales pe argumente mincinoase care sa influenteze cumparatorul.
P.S. la noi a fost haiducie, acum este smecherie. Alta nuanta.![]()
Stiati ca pentru a comercializa produse "tip SPOMB" iti trebuie licenta din partea Spomb Fishing Limited? Si chiar daca ai acea licenta, cu siguranta fara a le folosi numele in acel produs.
De exemplu FOX o afisaza la ei pe site pentru Impact Spod:
"The Impact Spod is sold under licence from Spomb Fishing Limited. SPOMB® is a Registered Trade Mark of Spomb Fishing Limited. Community Registered Design No. 002726075-0001"
Chiar nu vreau sa va suparati pe nimeni, dar astia de la SPOMB nu prea stiu multe.
Extras de pe SPOMB.com:
"Without a license from Spomb Limited, companies that stock, advertise for sale or distribute inferior copies of our products are liable to prosecution and compensation payments. Products that are similar in design may also fall within the scope of Spomb Intellectual Property Rights. We also have various trademarks registered for Spomb™ that covers all sporting goods, clothing, paper products and fishing baits etc."