Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
--------------e vorba Hermes Peris Challenge unde a fost intre noi ...martinik scrie:Nu luati ca afront intrebarea mea, dar credeti ca daca in locul lui Istrate era altcineva, mai experimentat (inclusiv in lanseu), pe acel stand, mai faceati aceeasi treaba ??????????
Ps. Asta vis a vis de ultimul dvs post.

Noi cand intram in zona/standul  lor in drill , `maturam tot standul lor cu firele noastre si speriam tot pestele din fata lor ... Practic noi jucam `pimpong cu echipa din stanga lor si alergam pestii de la unii la altii fara sa mai stea pe zona lor . E si logic ca daca vine in standul tau cu pestele , firul `matura tot standul si impinge pestele ....Au cazut la mijloc si nu prea aveau ce sa mai faca ..... Nu pot zice 100% ca prindeam la fel ambele echipe pt ca pestele venea din stanga dar cu hartuitul asta de peste intre noi ne-am creat un avantaj
   Noi cand intram in zona/standul  lor in drill , `maturam tot standul lor cu firele noastre si speriam tot pestele din fata lor ... Practic noi jucam `pimpong cu echipa din stanga lor si alergam pestii de la unii la altii fara sa mai stea pe zona lor . E si logic ca daca vine in standul tau cu pestele , firul `matura tot standul si impinge pestele ....Au cazut la mijloc si nu prea aveau ce sa mai faca ..... Nu pot zice 100% ca prindeam la fel ambele echipe pt ca pestele venea din stanga dar cu hartuitul asta de peste intre noi ne-am creat un avantaj  
 ), si stia sa gestioneze si sa profite de faptul ca atat dvs, cat si d-ul Draguloiu sunteti mari consumatori de nada, nu avea cum sa piarda acel concurs.
), si stia sa gestioneze si sa profite de faptul ca atat dvs, cat si d-ul Draguloiu sunteti mari consumatori de nada, nu avea cum sa piarda acel concurs. )
)
Cum pescuia Iulica la 170m, sau cu ce fire si montura mai exact?martinik scrie:voi intepand la 170 mt sa speriati tot ce e la 145-150 in stg de 8 si dreapta de 6.
Nu am fost pe balta si nu am nici o legatura cu nici unul, va respect pe toti, dar analizand clasamentul cap-coada si cunoscand locul...

Adica?martinik scrie:Boss, chiar tb sa fii tu da-ndoaselea tot timpul ??????
Pai d'asta am si pus intrebarile de mai sus, ca ai spus ca stii locul si sunt curios...martinik scrie:Chiar cunosc locul pt ca am pescuit std 7.

petre iulian scrie:@ martinik
pai ...... daca vorbesc prea mult de acel concurs , nu mai are haz cand o sa povestesc tot concursul de la cap la final