O tii intruna. Nu te bag in seama cu treaba asta si vad ca ma cauti cu salteaua.Marian Constantin scrie:Un singur lucru .. nu amenința .. nu mi-e frica de tine și nici de smecheri de rahova

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
O tii intruna. Nu te bag in seama cu treaba asta si vad ca ma cauti cu salteaua.Marian Constantin scrie:Un singur lucru .. nu amenința .. nu mi-e frica de tine și nici de smecheri de rahova
Auzi, imi spui si mie reteta de bile ?Marian Constantin scrie:Un singur lucru .. nu amenința .. nu mi-e frica de tine și nici de smecheri de rahova
Dacă alea 3kg au ajuns cumva la popescu59 să știi că fac ceartă cu tine.Dan Mitranescu scrie: Ce antireclama visezi daca ti-am vandut resturile cu 15 lei ? Nici nu scria pe ele nimic, nici nu stia nimeni ca sunt de la tine. Vorbim si de max. 3kg de bile.
Razant a trecut pe langa ele.Pe cuvant.gabi1 scrie:Dacă alea 3kg au ajuns cumva la popescu59 să știi că fac ceartă cu tine.Dan Mitranescu scrie: Ce antireclama visezi daca ti-am vandut resturile cu 15 lei ? Nici nu scria pe ele nimic, nici nu stia nimeni ca sunt de la tine. Vorbim si de max. 3kg de bile.
Te plictisesti repede cand nu ai raspunsuri la nimic din ce te-am intrebat.Marian Constantin scrie:Oferi respect .. primești respect
Trimiți venin și nimeni nu trebuie sa comenteze ...
Gata ca m ai plictisit ..
cand am cazut unul langa altul.
Asta daca ai fix acelasi stil de aruncare pe toate categoriile de lansete.Brasoveanu scrie: În aruncari și performantele lansetelor greutatea care atârnă la vârful lor este cheia succesuluiLanseta nu știe ca tu dai cu momitor sau cu plumb ea știe însă ce greutate atârnă de ea