Dane ai dreptate mare în ceea ce spui raportat la domeniul fizica însă cred ca știi foarte bine ca nu sunt persoana căreia vrei sa ii spui ceva apelând la fizica

Este materia care ma ghidează în viata asa dar tot ce ai scris tu acolo pentru mine Este demult știut

dacă nu știam toate aceste lucruri nu aveam cum sa ajung la acest nivel niciodată;) și mai presus de știut teoretic sa le și înțeleg;)
Tu ești un om inteligent care ai absolvit politehnica unde s-a băgat fizica puternic...ce este curios ca nu stipulezi un aspect foarte important și anume deformarea elastica a lansetei care are o importanta cruciala asupra vitezei ce ii va fi imprimata plumbului ;)aceasta deformare o vei realiza în favoarea ta dacă ai greutatea care trebuie pentru viteza ta de execuție;)
Și acum ca sa fim pe înțelesul celor care nu sunt atât de familiari cu fizica vom face asa....
Eu arunc cu un Velocity de 3 lbs cu plumb de 100 grame și tu cu un Class cu 100 grame. Care crezi ca va da mai departe !?

e fizica pura...și ca sa facem și o glumita mergând pe gândirea ta te las pe tine sa iei un spod și sa pui 100 grame . Cine crezi ca va câștiga!?

Când ma antrenam pentru castingul de la tine în 2013 și am auzit ca Iohan se antrenează cu un spod (romanica asta) am luat și eu prin intermediul bunăvoinței lui Dani Dan unul și acei plumbi in-line de 130 grame de la tine

și nu reușeam sa trec de 155 metri...știam ca Iohan cu același spod da 190 de metri...am vrut s rămân acasă:)...apoi având încredere în ce știu ca pot sa fac cu o lanseta am cântărit plumbul și am văzut ca defapt 130 grame la tine înseamnă 115

și datorita cunoștințelor mele.in fizica atât cât sunt ele am zis stop...am luat un plumb de 140 fix de la Dani și surpriza Iohan defapt nu arunca chair atât de tare
Acum sper sa înțelegi de ce eu personal as folosi ca și criteriu greutatea plumbului