motiv rupere lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Popescu
Puncte: 0

Re: motiv rupere lanseta

Mesaj de Alexandru Popescu »

nicuB scrie:
Dan Mitranescu scrie:Mai da-mi cateva exemple de spoduri rupte, in afara de Dinescu si Iohann ( ti-ai si gasit cu cine sa te plangi ca se rup lansete :D ).
Off topic: As fi curios daca Iohann sau Dinescu pot rupe un spod Anaconda extreme spod. Trimit spodul in Bucuresti daca vor sa-l incerce. Daca reusesc sa-l rupa, bravo lor, n-am nicio pretentie....

O sa-ti rupa orice!
...

nicuB

Mesaj de nicuB »

Foarte bine. Dar sa-l rupa incarcat corect, cu spombul mare, nu cu plumb de juma de kil........

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Remus, este clara pozitia ta.
Prietenia adevarata pe care o ai cu Cristi, tu crezi ca asa se consolideaza.Este alegerea ta.
Dupa doi ani vii si ma acuzi pentru 150 lei , costul unui varf de spod.
Du pa 5 ani vii si iei in deradere concursul pe care l-am avut impreuna, concurs pe care eu unul il consideram unul dintre cele mai frumoase din viata mea, datorita intoarcerilor de situatie. A fost o mana intinsa la acel moment, asa cum am facut si cu alti pescari. Credeam ca o apreciezi, acum razi de ea...
Dupa 5 ani in care nu am apelat la tine cu absolut nimic, dupa cinci ani in care m-ai sunat de mai multe ori pentru sfaturi , sau eventual sa-mi recomanzi niste prieteni ...
Dupa 8 ani in care toate celelalte produse cu care ai pescuit de la mine, nu te-au dezamagit, ba chiar ai spus ca esti multumit de alegerea facuta.
Dupa 8 ani in care tot ce ai facut in pescuitul de competitie se bazeaza pe un stil plecat de la mine fara nicio pretentie, stil care nu cred ca ti-a abuzat buzunarul, ba din contra.

Imi cer scuze domnul Dobrota Remus pentru faptul ca nu am acordat atentie unui bat rupt in valoare de 150 lei si te rog sa-mi dai un cont in care sa restitui suma cu pricina.
O zi buna si sarbatori fericite.

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Dan Mitranescu scrie:Remus, este clara pozitia ta.
Prietenia adevarata pe care o ai cu Cristi, tu crezi ca asa se consolideaza.Este alegerea ta.
Nu inteleg ce am zis de Cristi rau aici ... Eu doar am luat atitudine atunci cand am considerat ... Nu am rezistat ... poate o sa-mi para rau, poate nu.
Dan Mitranescu scrie: Du pa 5 ani vii si iei in deradere concursul pe care l-am avut impreuna, concurs pe care eu unul il consideram unul dintre cele mai frumoase din viata mea, datorita intoarcerilor de situatie. A fost o mana intinsa la acel moment, asa cum am facut si cu alti pescari. Credeam ca o apreciezi, acum razi de ea...
Uite cum ma starnesti din nou, tu stii prea bine ce s-a intamplat la acel concurs si ce a urmat dupa a fost mai dureros pentru mine, ca nu am prins lotul la CN cu CarpZone si m-ai tinut incurcat dupa ce primisem oferta de la Baricada sa pescuiesc cu Cristi Mihalcea, dar i-am refuzat pentru ca eu stiam ca sunt titular la CarpZone asa cum ai promis...
Dan Mitranescu scrie: Dupa 5 ani in care nu am apelat la tine cu absolut nimic, dupa cinci ani in care m-ai sunat de mai multe ori pentru sfaturi , sau eventual sa-mi recomanzi niste prieteni ...
Dupa 8 ani in care toate celelalte produse cu care ai pescuit de la mine, nu te-au dezamagit, ba chiar ai spus ca esti multumit de alegerea facuta.
Dupa 8 ani in care tot ce ai facut in pescuitul de competitie se bazeaza pe un stil plecat de la mine fara nicio pretentie, stil care nu cred ca ti-a abuzat buzunarul, ba din contra.
Si uite asa m-ai scos pe mine baiatul rau din discutia asta !!! Ca nu sunt recunoscator sau ce ?
Eu ti-am multumit intotdeauna pentru sansa acordata la acel concurs si pentru lansete si sfaturile care mi le-ai dat prin telefon, de aceea m-a durut si mai tare fiecare palma care mi-ai dat-o dea lungul timpului, dar am indurat si am tacut din gura.
Dan Mitranescu scrie: Imi cer scuze domnul Dobrota Remus pentru faptul ca nu am acordat atentie unui bat rupt in valoare de 150 lei si te rog sa-mi dai un cont in care sa restitui suma cu pricina.
Discutia nu a inceput de la 150 ron ... iar vrei sa ma scoti baiatul rau din discutia asta.

Este vorba de gestul care l-ai facut fata de mine atunci cand eu te credeam prieten.

Eu iti accept scuzele ca nu sunt genul care sa ma cert cu nimeni si sper sa ne vedem cu bine pe balta la pescuit peste ani si sa am aceleasi MTX14 din 2011 si Class-urile din 2015.

Iti doresc si tie sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!!!
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: De ce nu vine si aici Albert cu neamurile, sa discute ?
Nu mai am ce sa discut. Iti dai singur cu stangu-n-dreptu' fara ca eu sa intervin. Scrii asa de mult incat nici tu nu mai stii ce directie ai vrut sa apuci iarna asta. Ba dai in Shimano, ba nu dai, ba ai lansete de pescuit ba ai de casting..ce sa mai, harababura maxima.
Iar aia cu SOC-hakuyo-plange-ca-e-copiat(a) e maxima. Chiar nu mai am ce sa spun.Spui tu totototot :lol:
Baga mare, incet incet intelege lumea cum sta treaba cu sfaturile tale dezinteresate si bla-bla-urile voit tehnice, cu pescarii de competitie care adora produsele tale(lol)..si mai avem cateva luni de iarna.
Desfasoara-te liber, Dong deja calculeaza pierderile.Ca sa le acopere da doi lei pentru un casting d-ala cu excelHakuyoOriginal dupa care scumpeste iar spomburile si MKaurile :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

nicuB scrie:Foarte bine. Dar sa-l rupa incarcat corect, cu spombul mare, nu cu plumb de juma de kil........
Incarcat corect nu se refera numai la greutatea aruncata.
Daca aruncarea este gresita ca executie ( greutatea nu este perpendiculara pe sol si este spre pescar , sau miscarea este in forta directa, nu accelerata , ... ) lanseta se rupe in mana celor puternici.
Daca lanseta a mai fost folosita si a capatat mici zone vulnerabile, atunci acelea vor ceda primele.

Adica daca nu a fost mufata bine astazi si ai aruncat cu ea fara sa se rupa, poate sa tina o vesnicie asa, dar cand ajunge pe mana unuia puternic, o sa cedeze fix de unde a fost vulnerabila odata.

O decalcefiere a oaselor in timp nu are repercursiuni cand cobori scarile.
Fracturile apar cand incepi sa sari de la un metru.
Si poti in ziua aia sa bagi numai lactate si fiole de calciu, ca tot aia patesti.

( Asta nu intelege Remus. )

Adica degeaba mufezi bine o lanseta astazi, cand i-o dai lui Iohann sa arunce cu ea, daca tu in alte dati ai slabit zona respectiva, cu mici greseli care nu au cedat la tine. ( aruncari cu mufarea facuta slab, demufari facute de unul singur pe genunchi, ...).

P.S. Iohann si Dinescu iti rup ce lanseta doresti, numai daca vor. :wink: Eu iti rup class-ul cand vrei. :wink: Ce inseamna "smecherie " pentru unii, nu poate sa insemne gresala pentru altii ?! :!:

Dan Mitranescu
Veteran

REMUSGL scrie:
Dan Mitranescu scrie:Remus, este clara pozitia ta.
Nu inteleg ce am zis de Cristi rau aici ... Eu doar am luat atitudine atunci cand am considerat ... Nu am rezistat ... poate o sa-mi para rau, poate nu.
Dan Mitranescu scrie: Du pa 5 ani vii si iei in deradere concursul pe care l-am avut impreuna, concurs pe care eu unul il consideram unul dintre cele mai frumoase din viata mea, datorita intoarcerilor de situatie. A fost o mana intinsa la acel moment, asa cum am facut si cu alti pescari. Credeam ca o apreciezi, acum razi de ea...
Uite cum ma starnesti din nou, tu stii prea bine ce s-a intamplat la acel concurs si ce a urmat dupa a fost mai dureros pentru mine, ca nu am prins lotul la CN cu CarpZone si m-ai tinut incurcat dupa ce primisem oferta de la Baricada sa pescuiesc cu Cristi Mihalcea, dar i-am refuzat pentru ca eu stiam ca sunt titular la CarpZone asa cum ai promis...
Dan Mitranescu scrie: Dupa 5 ani in care nu am apelat la tine cu absolut nimic, dupa cinci ani in care m-ai sunat de mai multe ori pentru sfaturi , sau eventual sa-mi recomanzi niste prieteni ...
Si uite asa m-ai scos pe mine baiatul rau din discutia asta !!! Ca nu sunt recunoscator sau ce ?
Eu ti-am multumit intotdeauna pentru sansa acordata la acel concurs si pentru lansete si sfaturile care mi le-ai dat prin telefon, de aceea m-a durut si mai tare fiecare palma care mi-ai dat-o dea lungul timpului, dar am indurat si am tacut din gura.
Dan Mitranescu scrie: Imi cer scuze domnul Dobrota Remus pentru faptul ca nu am acordat atentie unui bat rupt in valoare de 150 lei si te rog sa-mi dai un cont in care sa restitui suma cu pricina.
Discutia nu a inceput de la 150 ron ... iar vrei sa ma scoti baiatul rau din discutia asta.

Este vorba de gestul care l-ai facut fata de mine atunci cand eu te credeam prieten.

Eu iti accept scuzele ca nu sunt genul care sa ma cert cu nimeni si sper sa ne vedem cu bine pe balta la pescuit peste ani si sa am aceleasi MTX14 din 2011 si Class-urile din 2015.

Iti doresc si tie sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!!!
Cu lotul Carp Zone eu am avut decizia finala, ca si la concursul de casting.
Maxx a fost fix in situatia ta in finala si totusi era putin mai versat prin concursuri.
Domnul Orhei , presedintele subcomisiei de crap din cadrul agvps, a fost fix in situatia ta , plus ca avea de 10 ori mai multe concursuri disputate.
Si ei au fost suparati pe mine pe moment, dar nu incat sa arunce cu noroi in tot ce a fost intre noi pentru asa ceva. Macar acum dupa 5 ani sa ma intelegi ca trebuiesc facute si compromisuri in situatia unui selectioner. Nu a fost nimic personal, ca si in cazul castingului.

Cu varful, poate am trecut prea repede peste unele explicatii, influentat poate de faptul ca gandeam ca imi acorzi mai multa incredere. Imi pare rau inca o data. Lipsa timpului ma face sa fiu expeditiv de multe ori, mai ales cu prietenii. Imi pare rau ca si cu parintii ajung sa mai gresesc sub acest aspect ...

Cu varful, nu stiu ce sa mai spun, de la explicatii fizice si pana la intelesul vorbelor mele de atunci, nu pot decat sa-mi repar gresala acum. Mai mult decat sa-mi cer scuze si sa platesc paguba, iar nu stiu ce sa fac...
Imi doresc sa revi la ganduri mai bune dupa sarbatori.
Numai bine.

nicuB

Mesaj de nicuB »

Ideea e ca acest spod este foarte rigid, are 6-7lbs si 680g. Mie imi vine greu sa cred ca poate fi rupt........pana la proba contrarie :)

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie: De ce nu vine si aici Albert cu neamurile, sa discute ?
Nu mai am ce sa discut. Iti dai singur cu stangu-n-dreptu' fara ca eu sa intervin. Scrii asa de mult incat nici tu nu mai stii ce directie ai vrut sa apuci iarna asta. Ba dai in Shimano, ba nu dai, ba ai lansete de pescuit ba ai de casting..ce sa mai, harababura maxima.
Iar aia cu SOC-hakuyo-plange-ca-e-copiat(a) e maxima. Chiar nu mai am ce sa spun.Spui tu totototot :lol:
Baga mare, incet incet intelege lumea cum sta treaba cu sfaturile tale dezinteresate si bla-bla-urile voit tehnice, cu pescarii de competitie care adora produsele tale(lol)..si mai avem cateva luni de iarna.
Desfasoara-te liber, Dong deja calculeaza pierderile.Ca sa le acopere da doi lei pentru un casting d-ala cu excelHakuyoOriginal dupa care scumpeste iar spomburile si MKaurile :lol:

Daca parerile mele sunt si cu bune si cu rele inseamna ca este harababura ?
Lasa ca sunt ale tale intotdeauna proaste despre Hakuyo si bune despre "troita". :wink:
Lumea intelege, stai linistit. In alta parte se vede asta.

Ca sa pricepi, ca vad ca esti dezorientat. Lansetele pe care le recomand eu sunt pentru casting in pescuit.
Nu recomand lansete care castiga concursuri de casting copca.
De la pescuit plec si ajung la casting, nu de la casting si sa ajung la pescuit. Motiv pentru care nu dau atentie nici la spoduri, dar nici la 3 sau 3,5 lbs, indiferent ca astea castiga concursuri de casting. Limpede ?

P.S. nu scriu eu mult. Citesti tu greu. :D

P.P.S. Totusi un raspuns si pentru cei care sunt deranjati efectiv in subiectul asta ai ? Ca esti unul dintre cei care le-a impuiat capul acum doi ani cu ce alegeri sa faca. Tu tot cu mine ai ce ai ? :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

nicuB scrie:Ideea e ca acest spod este foarte rigid, are 6-7lbs si 680g. Mie imi vine greu sa cred ca poate fi rupt........pana la proba contrarie :)
Fan Courier mi-a rupt un cotor de spod ( intre cotor si mandrina ).
In discutiile cu ei le-am facut un filmulet cu un cotor sprijinit pe bordura si sarit cu picioarele pe el in zona respectiva. Nu se rupe. :D
De la experienta respectiva, in care ca de obicei nu am primit nicio despagubire, nu mai cred nimic legat de imposibilitatea de a rupe o lanseta.

Apropo. Ca tot vorbeam de "garantii". Stiti cate garantii ofera Fan Corier ( si toate celelalte firme de transport ) pentru greseli in transportul lansetelor sau al altor produse ?
Niciuna !!!

La inceput am fost deranjat, dar am inteles in timp situatia.
Repercursiunile unor astfel de "slabiciuni", pot desfiinta o firma de curierat in Romania.
Nu este rautate, ca poate isi permit sa plateasca tot ce deterioreaza, dar la noi bunatatea se intelege de cele mai multe ori ca o slabiciune. Cati nu incepeau sa transporte produse deteriorate, ca apoi sa aiba pretentia sa le plateasca firma de transport ? Nu ca se poate asa ceva la noi, dar zic si eu . :wink:
Asa ca acum impachetam si noi mai cu grija coletele si colaboram in continuare amiabil, incercand sa luam in calcul si lucrurile bune, nu numai pe cele de "sambata". :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”