Dan Mitranescu scrie:Remus, este clara pozitia ta.
Prietenia adevarata pe care o ai cu Cristi, tu crezi ca asa se consolideaza.Este alegerea ta.
Dupa doi ani vii si ma acuzi pentru 150 lei , costul unui varf de spod.
Nu inteleg ce am zis de Cristi rau aici ... Eu doar am luat atitudine atunci cand am considerat ... Nu am rezistat ... poate o sa-mi para rau, poate nu.
Dan Mitranescu scrie:
Du pa 5 ani vii si iei in deradere concursul pe care l-am avut impreuna, concurs pe care eu unul il consideram unul dintre cele mai frumoase din viata mea, datorita intoarcerilor de situatie. A fost o mana intinsa la acel moment, asa cum am facut si cu alti pescari. Credeam ca o apreciezi, acum razi de ea...
Uite cum ma starnesti din nou, tu stii prea bine ce s-a intamplat la acel concurs si ce a urmat dupa a fost mai dureros pentru mine, ca nu am prins lotul la CN cu CarpZone si m-ai tinut incurcat dupa ce primisem oferta de la Baricada sa pescuiesc cu Cristi Mihalcea, dar i-am refuzat pentru ca eu stiam ca sunt titular la CarpZone asa cum ai promis...
Dan Mitranescu scrie:
Dupa 5 ani in care nu am apelat la tine cu absolut nimic, dupa cinci ani in care m-ai sunat de mai multe ori pentru sfaturi , sau eventual sa-mi recomanzi niste prieteni ...
Dupa 8 ani in care toate celelalte produse cu care ai pescuit de la mine, nu te-au dezamagit, ba chiar ai spus ca esti multumit de alegerea facuta.
Dupa 8 ani in care tot ce ai facut in pescuitul de competitie se bazeaza pe un stil plecat de la mine fara nicio pretentie, stil care nu cred ca ti-a abuzat buzunarul, ba din contra.
Si uite asa m-ai scos pe mine baiatul rau din discutia asta !!! Ca nu sunt recunoscator sau ce ?
Eu ti-am multumit intotdeauna pentru sansa acordata la acel concurs si pentru lansete si sfaturile care mi le-ai dat prin telefon, de aceea m-a durut si mai tare fiecare palma care mi-ai dat-o dea lungul timpului, dar am indurat si am tacut din gura.
Dan Mitranescu scrie:
Imi cer scuze domnul Dobrota Remus pentru faptul ca nu am acordat atentie unui bat rupt in valoare de 150 lei si te rog sa-mi dai un cont in care sa restitui suma cu pricina.
O zi buna si sarbatori fericite.
Discutia nu a inceput de la 150 ron ... iar vrei sa ma scoti baiatul rau din discutia asta.
Este vorba de gestul care l-ai facut fata de mine atunci cand eu te credeam prieten.
Eu iti accept scuzele ca nu sunt genul care sa ma cert cu nimeni si sper sa ne vedem cu bine pe balta la pescuit peste ani si sa am aceleasi MTX14 din 2011 si Class-urile din 2015.
Iti doresc si tie sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!!!